Arama sonuçlarınız

1. birsel

Çok İyi Bir Özel Servis Önerisi

Ynt: Çok İyi Bir Özel Servis Önerisi Evet, biliyorum onuda.

2. birsel

Ynt: Çok İyi Bir Özel Servis Önerisi İzmir de ustam, kusuruma bakmayın belirtmemişim.
  3. birsel

İyi forumlar herkese, 3. Sanayi de, Amerikancı Atıf Usta yı, herkese şiddetle tavsiye ederim. Hem ustalığı hem de esnaflığı çok iyidir.

4. birsel

1994 Jeep Grand Cherokee Muayeneye Hazırlatıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 1994 Jeep Grand Cherokee Muayeneye Hazırlatıyorum Yardım Lütfen e bay dan getirte bilirsin, ya da malum sitede tar oto veya jeep-shop adlı dükkanlara bakın.
  5. birsel

Hayalimdeki araca yaklaşıyorum ....

Ynt: Hayalimdeki Araca Yaklaşıyorum .... Kazasız belasız kullanın, çok güzel olmuş. Lastikleri spacer la da dışa alabilirsin. İlla jant değiştirmene gerek yok, fakat her iki halde de dodik takarsan daha yakışıklı olur.

6. birsel

2.7 Crd Wj İle Mercedes Ml 270cdi Motorları Aynimi.

Ynt: 2.7 Crd Wj İle Mercedes Ml 270cdi Motorları Aynimi. Merhaba, bildiğim kadarı ile aynı motor kullanılıyor. Mercedes ten sökülüp, wj e takılır mı ? o konuda bilgim yok, uzman birine danışmalısınız.

7. birsel

2 Aydır Hayalimdeki Aracı Yapmış Bulunmaktayım ...

Ynt: 2 Aydır Hayalimdeki Aracı Yapmış Bulunmaktayım ... Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın, böyle cherokee ye dağ dayanmaz.
  8. birsel

Volvo Xc 90 Hakkında

Ynt: Volvo Xc 90 Hakkında Size katılmakla beraber, servis ve yedek parça maliyetlerinin de bayağı yüksek olduğunu eklemek isterim.
  9. birsel

Aku Degisimi Sonrasi Yasanan Stop Etme Problemi

Ynt: Aku Degisimi Sonrasi Yasanan Stop Etme Problemi Merhaba, bahsettiğiniz olay Suzuki nin her akü değişiminde olan bir sey. Tahmin ediyorum 50-60 km. kullanımdan sonra kendiliğinden düzelecektir.

10. birsel

Seyir Halinde Stop Etme...

Ynt: Seyir Halinde Stop Etme... Bence kabloları kontrol edin, inşallah çözülür sorununuz.

11. birsel

Jeep Vites Geçişlerinde Sıkıntı Yaşıyorum

Ynt: Jeep Vites Geçişlerinde Sıkıntı Yaşıyorum Geçmiş olsun önemli bir husus değildir inşallah, benim cherokee düz vites olduğundan fazla yardımcı olamıyorum fakat şanzımanı kesin kontrolden geçirin hemen, ihmal etmeyin.
  12. birsel

İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2.....

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Yeni aracınız hayırlı olsun, sağlıkla inşallah. Motor arıza ışığı lpg li araçlarda bazen yanar, lpg ayarları ya da lpg ile ilgili bir sorunla ilgilidir genellikle. Motor-şanzıman-diferansiyel yağlarını değiştirin derim.

13. birsel

1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım

Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım Size tavsiyem, Pinin almayın, Bolu merkezde pajero ya bakacak bir servis illaki vardır. Gene olmadı Suzuki tercih edin.
  14. birsel

Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım Araba fotolardan iyi gibi görünüyor. Vinci olması da artısı. Ama baktırmadan almayın kesinlikle
  15. birsel

Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım İzmir de, satılık yapılı bir tane var. Bir bakın derim, haki renkte olması lazım.

16. birsel

Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım Merhabalar, daha önceki mesajımda sizi üzmez demiştim, biraz açayım konuyu. Şöyleki, bu güne kadar 5 değişik marka 4x4 aracım oldu. Bunlar Defender, Pajero, Niva, G.Vitara, Cherokee. Ben hiç bir aracıma ağır offroad donanımı yaptırmadım, çünkü çok...
  17. birsel

Ynt: 1990 Model 3 Kp Pajero Hakkında Yardım Taş gibi arabadır, sahibini üzmez.
  18. birsel

Wj Alacağım

Ynt: Wj Alacağım Lpg montajı çok önemli bir konu. Montaj iyi olmaz ise çok sorun çıkıyor. Kaliteli lpg kiti + çok iyi montaj şart.

19. birsel

2001 Wj Nasıl

Ynt: 2001 Wj Nasıl Araç, fotoğraflardan düzgün gibi duruyor. Fakat almadan önce iyi bir Amerikancı nın görmesi sizin için yerinde olur. KM. ye takılmayın, iyi bakılmış ise motorları 400-500 km. büyük masraf çıkartmaz. Sadece 3.1 dizel problemli. Kronik sorunu var 5. silindirde. Bunun dışında...
  20. birsel

Wj Yardım Lütfen

Ynt: Wj Yardım Lütfen merhabalar, bana göre 3. ilan en iyisi, boyasız olması önemli bir nokta. ayna daki sorun pek önemli değil, tamirini yapamazlarsa bile yenisi, internetten bile alına bilir. hayırlı olsun şimdiden.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri