Arama sonuçlarınız

1. birsel

G.cherokee Tsi

Malum sitede bir ilan var, 98 ZJ 4.1 TSI motor. Ben ilk kez gördüm, bilgisi olan var mı ?

2. birsel

Grand Cherokee 3.1 Td Almak Istiyorum

Merhaba, size tavsiyem WJ 3,1 den ve ZJ-XJ 2,5 den uzak durun. Bunun dışındaki bütün WJ- ZJ-KJ-XJ kasa jeep ler alına bilir. ( Baktırdıktan sonra ).Saygılarımla.
  3. birsel

2005 1.6 3 K Vitara Yakıt Problemi

Ben, 7 yıl kullandım aynı araçtan. Lpg de en fazla 12-12.5 lt. yakar.18 lt. korkunç bir durum.

4. birsel

Liberty Ilan Değerlendirme

Ebay alış verişlerinde, kargo ve gümrük vergisi eklenince, fiyat yükseliyor, neredeyse buradaki rakamlar çıkıyor çoğu zaman.
  5. birsel

Jeep Cherokee Liberty Kj Rölanti Proplemi

Servisinizde, arıza tespit cihazı olması lazım, araca bağlayıp arızayı bulmak için.

6. birsel

Izmir De Jeep Xj / Wj /zj / Cj / Kj / Tj / Yj / Wk Sahipleri

Merhaba , 2004 KJ sahibiyim. Bir çok kişi gibi, malum sebep den dolayı yetkili servise gitmiyorum. Zamanında yaptığım araştırmalar ve dostlarımın tavsiyeleriyle 3. Sanayi de bir servisin müşterisi oldum. MERT OTO (ATIF USTA). Kendisi yıllarca yetkili serviste çalışmış, teknik bilgi birikimi...

7. birsel

98 Grand Cherokee

Bence, bu araçtan uzak durun. Ağır hasarlı araçta değişen olmaması imkansız. Bazı satıcılar, sigortadan fazla para almak için ağır hasarlı gösterdim diye biliyor. Ayrıca diferansiyelden gelen ses masraf çıkara bilir büyük olasılıkla. Tercih sizin elbette fakat bana sorarsanız, alınmaz.
  8. birsel

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Benim araç 2.4 lt. olduğu için 12.5 lt. size düşük gelmiş olmalı, fakat 3.7 nin tüketimi de 20 lt. olmamalı, benim bildiğim kadarı ile 15 lt. civarı genelde.
  9. birsel

Benim benzin tüketimim, şehir içi 12,5 lt. , sizde durum nasıl ?

10. birsel

Tşk ederim, toplam kaç adet tamamı biliyormusunuz.

11. birsel

Merhaba, bende 2004 Sport kullanıyorum. Yazdıklarınızı okuyunca ben de oksijen sensörlerini kontrol ettirip değiştirmeyi düşündüm. Fiyatı konusunda bilginiz varmı acaba.
  12. birsel

98 Grand Cherokee

Merhaba, ön taraf derken neresi belli mi? Ön diferansiyel olmasın da

13. birsel

Önce bujileri kontrol ettirin, değişmesi gerekiyorsa değiştirin. Bujileriniz değişirse , gaz ayarınızı boşa yaptırdınız , tekrarı gerekecektir.
  14. birsel

yeni aracınız hayırlı olsun güzel görünüyor.. Bahsetmiş olduğunuz sorunlar için, bence ilk önce jeep ler den iyi anlayan ve arıza tespit cihazı olan bir usta ya da servis bulmalısınız.
  15. birsel

5,2 Cherokee Şanzuman Ustası

İzmir de 3.sanayi de, Mert Oto (Atıf Usta) var. Kesinlikle tavsiye ederim. İşinin elbabıdır,

16. birsel

Cherokee 2.8 Crd Limited

Çok fazla kazaya karışmış, bence başka araç bakın.
  17. birsel

Cherokee 2.8 Crd Limited

cherokee kj 2.8 de İtalyan motoru vardır. Kronik sorunu yoktur, bakımlarını ihmal etmez iseniz sizi üzmez.
  18. birsel

Jeep Liberty Fren

Bence, fren disklerine ve balatalara baktırmanızda fayda var.

19. birsel

Liberty Sanziman Gecis Vuruntulu

İzmir de mi ikamet ediyorsunuz ?
  20. birsel

Grand Cheroke Wj Klima Performansı

Ynt: Grand Cheroke Wj Klima Performansı Merhaba, bahsettiğiniz arıza değil. Kışın ön camda oluşan buğulanmayı önlemek için yapılmış bir özellik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri