Arama sonuçlarınız

1. birsel

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Hayırlı olsun, 2003 mü.

2. birsel

Jeep Liberty Hakkında Sorular????

Türkiye de, Liberty KK 3.7 girişi oldumu? Sanıyorum olmadı, bileniniz var mı
  3. birsel

Jeep Liberty Karda Arazi Modlarının Denenmesi

Bende, General At2 var şu anda. Değişim zamanı geldi artık, yeni lastiklerimi BF almayı düşünüyorum.

4. birsel

Jeep Liberty Karda Arazi Modlarının Denenmesi

Karlı yollarda doğru lastik ve 4x4 çekişin üstünlüğü tartışılmaz.
  5. birsel

Kj 2.5 Crd

Haklısınız da, 2.5 CRD olan araç manuel vites, ben av amaçlı olarak orta şekerli offroad kullanımı da yapıyorum. Manuel vites daha uygun bana göre. 2.5 CRD VM motoru 2002 de manuel olarak KJ de kullanmışlar. O da gümrük girişli bir araç. Başka da görmedim. Bir ara düşünmüştüm acaba alınırmı...

6. birsel

2002-2003 olmasi lazim.

7. birsel

SMS le ya da periyodik yapilan vizenin evraklarindan.
  8. birsel

Lastik ve jant olculerini onemli derecede buyutecekseniz yukseltme yapmak gerekir. Bence hic oynamayin. Yakit tuketimi artiyor. Motoru sanzimani gereksiz yormayin.
  9. birsel

Amin kadesim. Pisman olmayacaksin 3.7 aldigina.

10. birsel

Hayirli olsun arac guzele benziyor. birde 3.7 tercihine sevindim.

11. birsel

Freelander 2.5 V6 Almak Istiyorum, Fikir Ve Yardım Lazım!

Sikintili oldugu dogrudur. Hic bulasmayin. Size tavsiyem 2.5 V6 G.Vitara almaniz cok daha hayirli olur sizin icin.
  12. birsel

Kj 2.5 Crd

Voyager da 2.5 TD kullanılmış, bu motor 2.5 CRD . Satılık bir KJ var, o bakımdan sordum. Benim garajdaki ustalara sordum sıkıntı olur yaklaşma dediler ısrarla.

13. birsel

Ayrıca eğer xj düşünürseniz, arkadaşımın aracı satılık şuan 97 model, geçmişini bildiğim temiz bir araçtır.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-acil-satilik-orjinal-cherokee-sport-689362682/detay/
  14. birsel

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-sifir-motor,sifir-sanziman-687410064/detay Ben alacak olsam, bu araca muhakkak bakardım. Yapılacak her sey yapılmış neredeyse mekanik olarak. Hemde Liberty istiyordunuz zaten.
  15. birsel

Km. kontrolunu TÜV raporlarını takiple yaparsınız. Gerekli mekanik ve kaporta kontrollerini de yaptırırsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bu arada, ön tekerlekte olmayan jant göbeklerini bulmak zor oluyor diye biliyorum, sıkıntı olursa internetten getirirsiniz.

16. birsel

2002-2003 tercih edin yani 2004 öncesini. Motor benzinlilerde orjinal amerikan motoru, fakat şanzımanda 2004 öncesi daha geçerli. Bu bilgiyi yeni öğrendim ben de.( KLL nickname li arkadaşımız bu konuda bilgi sahibi ). Ayrıca LPG nin kuru yakıt olmasının dezavantajını, yağlamalı sistemle minimize...
  17. birsel

Gönlündeki olur inşallah, ama ben benzinli tercih ederdim, benim şahsi tercihim benzinliden yana. İyi bir montajla bagaj da fazla ölmüyor.
  18. birsel

Bu araç tahminimce Mısır üretimi. Bu sebepten yok.

19. birsel

Aynen, eksper raporu varmı sorun, varsa bile, ben olsam birkez de kendim yaptırırdım.(Her yerin raporu güvenilir olmaya biliyor.)
  20. birsel

Haddinden fazla cillop, tecrübem bana uzakdur diyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri