Arama sonuçlarınız

1. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Fatih Bey, 2 farklı araç almam söylendiğinde hayret ettim ;D . Sanırım genç yaşımdan da kaynaklanıyor biraz. Harika bir araca binmek varken 2 tane orta halli araca tamah etmek gibi bir seçenek aklımın ucundan bile geçmez :) . Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler...

2. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Arkadaşlar bagajı biraz küçük zannederim, fakat Mazda Cx-5 yurtdışındaki bütün en iyi SUV listelerinde liste başlarında. Her listenin en iyileri bambaşka arabalar fakat Cx-5 bütün listelerde en baş sıralarda.
  3. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Salih Bey, haklısınız fakat aradığım özelliklere en yakın aracı bulmak için çabalıyorum :) . Hâla hiç bir araca ısınabilmiş değilim. Yarın deneme sürüşü yaptıktan sonra biraz daha şekillenecektir diye umuyorum. Aslında Tiguan'ın bagajı çok küçük olmasa, motor...

4. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Hepinize teşekkür ederim. Çok farklı fikirler geliyor. Yine allak bullak oldu kafam ;D . Yasin Bey, açıkcası Nissan'lar bana hiç bir zaman sempatik gelmemiştir fakat pek çok yerde tavsiye edilen bir araç X-trail. Bagaj kapasitesini görünce de büyülendim. Fakat...
  5. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Bahadır Bey, teşekkür ederim. Ssangyong her zaman için kafamın bir köşesinde duruyor aslında. Pek çok açıdan harika bir araç ancak o iç tasarımına katlanabilmem mümkün değil. O direksiyon simidi ve 90'lardan kalma orta konsol tasarımı yok mu, tam bir felaket. Özgür...

6. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Teşekkür ederim Özgür Bey. Belirtmeyi unutmuşum, kusura bakmayın ama Fransız düşünmüyorum. Bir de Yeti SUV'dan çok hafif ticariye benziyor.

7. Q

Avcıya Suv Tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. Foruma yeni üye oldum. Gördüğüm kadarıyla arazi araçları konusunda harika bir bilgi paylaşım havuzu bulunuyor burada. Otomobil'den anlayan insanların da uğrak noktası bu forum belli ki... :) Ben bir balık avı müptelasıyım. Av malzemelerim için oldukça geniş bir bagaja...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri