Arama sonuçlarınız

1. O

1-4 Mayıs Yedigöller Kamp

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp evet hava durumu öyle gösteriyo ama bakalım nolcak inşallah çok yağmaz. Orda olursanız beklerim yanımıza tanışmaya. :)

2. O

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp teşekkür ederim ayrıntılı bilgi gerektircek bişey yok sizide meşgul etmeyim sadece hava durumu nasıl onu merak ettim yoksa ilk defa gidişim değil bu yedigöllere daha önceleride kamp yapmak için gittiğim zamanlar oldu
  3. O

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp var var o tür şeyler malzeme konusunda eksiğim yok.

4. O

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp havalar ne durumdaydı peki yedigöllerde yağmur falan varmıydı bu hafta hep yağışlı gösteriyo biraz sıkıntı olcak gibi ama planı yaptık artık vazgeçmek istemiyoruz
  5. O

Ynt: 1-4 Mayıs Yedigöller Kamp teşekkür ederim...o geziye bakmıştım zaten fakat 15 şubattan bu yana 2.5 aya yakın zaman geçti belki bi değişiklik olmuş olabilir bolu yolunda herhangi bir sıkntı olmuyo pek fazla çünkü iş makinaları falan çalışma yaptığı için yol devamlı açık konumda oluyo ama...

6. O

Merhabalar. 1-4 Mayıs tarihleri arasında Ankaradan 6 arkadaş yedigöllerde olucaz kamp yapmaya gidiyoruz. önümüzdeki hafta yedigöllerde olcak olanlar varsa bekleriz bu arada mengen yolunda herhangi bir sıkıntı veya kapalı olma durumu falan varmıdır yakın tarihte gidenler olduysa bilgi...

7. O

Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım

merhabalar hafta sonu yedigöllere gidicez ama son anda olan aksilikler nedenyle çadır eksiğimiz var acaba ankara da veya boluda çadır kiralayabilceğimiz bir yer varmı çadır faln kiralayan varmı acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi ???*
  8. O

Abant, Yedigöller ve Samandere Şelalesi çadır kampı notları

Ynt: Abant, Yedigöller Ve Samandere Şelalesi Çadır Kampı Notları teşşekkür ederim..bu resimleri görmüştüm zaten bakmıştım hava güzel görunuyo bu resimler de haftaya da hava böyle olsa iyi olur..yalnız hava durumunda cumartesi pazar yağışlı gösteriyo açıkcası tedirginim yağmur yağarsa nasıl...
  9. O

Abant, Yedigöller ve Samandere Şelalesi çadır kampı notları

Ynt: Abant, Yedigöller Ve Samandere Şelalesi Çadır Kampı Notları merhaba ayın 20sinde bende gidicemde 3 gün kalıcam acaba gittiniz mi yedigöllere?...resim paylaşma imkanınız varsa paylaşırmısınız hava ve imkanlar nasıldı herhangi bir sıkıntını çektinizmi.daha önce gitmedim yedigöllere o...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri