Arama sonuçlarınız

1. EKARAIS

Maşukiye'den Kartepe'ye Yürüyüş

Ynt: Maşukiye'den Kartepe'ye Yürüyüş Dumanlıkaya Mesire alanı çok sevimli bir yer. Etinizi alın gidin. Mangal oradan veriyorlar. İki bungalow gecelemek isteyenler için hazır. Şimdilik az. Sahibi Erdinç bey ileride bungalow sayısını artırmak istiyor.

2. EKARAIS

Ynt: Maşukiye'den Kartepe'ye Yürüyüş Yükseldikçe ufkumuz genişledi.
  3. EKARAIS

Ynt: Maşukiye'den Kartepe'ye Yürüyüş Bir çiftlikte koçun boğaya meydan okuduğunu hayretle izledik. Gerilip nasıl tos vuruyor! Boğa' da şaşırmış durumda

4. EKARAIS

14 Eylül Pazar günü Kartepe'ye doğru bir antrenman yürüyüşü gerçekleştirdik. Bunu asfalt yoldan değil de karşı yamaçtaki eski toprak yoldan yaptık. 300 mt'den 1000 mt'ye kadar yükseldik. Sonra geri döndük. Gidiş-dönüş 13 km'ye yakın yol yürümüşüz. Hava çok güzeldi. Doğa yemyeşil, çiçekler...
  5. EKARAIS

İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum.

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Ben bir sene önce 43 bin TL'ye satmıştım. 45-50 bin TL aralığı mantıklı. Şansınız açık olsun. Selamlar Efe

6. EKARAIS

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Yakıt tüketimi kullanım alışkanlıklarına da bağlı tabii. Ben şehirlerarası 90-110 km aralığında kullandığım zaman 10 lt/100 km civarında yakıyordu. Ancak basarsam -ki basınca gidiyor- 13 lt/100 km'ya kadar çıkıyordu. Benim bugünkü fiyatlarla elde...

7. EKARAIS

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Maslak sanayide Hüseyin ustaya gösterin. Oto mekanik +90 (212) 2852994. Benden selam söyleyin. O size doğru bir değerlendirme yapar.
  8. EKARAIS

Ynt: İlk Aracim Discovery Olsun İstiyorum. Disco 2 TD5 iyidir. Alın ve güle güle kullanın. 200000 km olması normal çünkü araçlar 11 yaş ve üstü. Temiz bir araç bulduğunuzda almaktan çekinmeyin. Çok keyifli bir araçtır Disco 2.
  9. EKARAIS

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Foruma yeni kaydolan arkadaşlar, Aramıza hoşgeldiniz. Takvimi ve Etkinlikler bölümünü takip ederek gelecek faaliyetler hakkında bilgi alabilir ve katılabilirsiniz. Selamlar, Efe

10. EKARAIS

Dağcılık,yürüyüş Aktiviteleri İçin Çanta Seçimi Yardım

Ynt: Dağcılık,yürüyüş Aktiviteleri İçin Çanta Seçimi Yardım Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Mesajınız -tatil dönemine denk geldiğinden sanırım- cevapsız kalmış. Seçtiğiniz çanta güzel. Aynı sitede 40+10 lt bir model var. Hem daha hafif hem de kamplı yürüyüşler için daha uygun gibi görünüyor...

11. EKARAIS

21-22/06 Erciyes Buzul Rotası

Ynt: 21-22/06 Erciyes Buzul Rotası Tebrik ederim. Güzel bir faaliyet olmuş. Bizim de gitme niyetimiz vardı Haziran başında. Fakat maalesef o zamanı yaratamadık. İnşallah sonbaharda gidebiliriz. Selamlar Efe
  12. EKARAIS

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Aracın iç ölçülerini verebilir misiniz? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. EKARAIS

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık İlgiyle takip ediyorum.
  14. EKARAIS

Unimog - Karavan

Ynt: Ynt: Unimog - Karavan Ben unimogu pek tanımıyorum. Ancak aracın arka aksına gelen yük videoya bakınca fazla gibi. Yayları kuvvetlendirmek de iyi olabilir. Engebeli bir arazi sürüşünde kasanın aşırı artikülasyonu ağırlık merkezini teker izi dışına kaydırırsa mazaallah. Çünkü kasayı cok...
  15. EKARAIS

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bana da arka aksta fazla ağırlık var gibi geldi. Sanki makaslara birer yaprak ilave ettirmek iyi olur gibi. Bununla birlikte kabinin artikülasyonu süper. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. EKARAIS

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan Bütün tebrikleri hakettiniz. Kazasız belasız sürüşler nasip etsin Allah. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. EKARAIS

Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Çiğdemcim, Fotoğrafların çok güzel. Ancak son fotoğraf flu.
  18. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Alttaki youtube linkine bas.

19. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Kısa bir video hazırladım. http://www.youtube.com/watch?v=y76iuT-BhcQ&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=y76iuT-BhcQ&feature=youtu.be
  20. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir; 5. Kış Kampı 15-16 Şubat 2014 Dönüş yolundan manzaralar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar