Arama sonuçlarınız

1. EKARAIS

İstanbul'un Izobar Haritası-yıllık

Izobar haritası coğrafi bir harita olup irtifaları (deniz seviyesinden yükseklik) gösterir. Aynı irtifada olan noktaları birleştiren çizgiler bulunur. İrtifa ölçümünde atmosfer basıncı kullanıldığından bar adını alır. Ekte bir örneğini görebilirsiniz. Maslak izobar haritası. Selamlar Efe

2. EKARAIS

Norveç 2017 Gezimiz

Fotoğraflar nefis. Elinize sağlık
  3. EKARAIS

Gezenbilir Bursa Uludağ Kış Tırmanışı

Fena kapak olmuş :)

4. EKARAIS

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Yukarıdaki GE görüntüsünde kamp alanını ve koordinatlarını bulabilirsiniz. Bolu'dan Kıbrısçık yönüne giderken 1400 metre civarında yaylada yol sola sapar. Sapakta Orman tesisleri ve İzci kampı tabelaları var. Orman tesislerine gelince yol sağa sapar. Köprüden geçilip yola devam edilir. İzci...

5. EKARAIS

Tabii gelebilirsiniz. Tanışmaktan mutlu olursunuz. Kalacak gibi gelirseniz daha iyi olur. Ayrılmak istemeyebilirsiniz!!

6. EKARAIS

Sevgili rabbit, Verdiğin bilgi için teşekkürler. Fotoğraf da çok güzelmiş. Arazi araçları ile yolu açabilirsek binek araçlar zincir takip gelir inşallah. Son hafta duruma göre karar veririz.
  7. EKARAIS

Gezenbilir Bursa Uludağ Kış Tırmanışı

Fırtına beklentisinden dolayı Uludağ tırmanış tarihi 20-21 Şubat olarak revize edildi.
  8. EKARAIS

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

2016 kış kampı linki aşağıdadır: Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

9. EKARAIS

Kış Kampı 2016

Aşağıdaki linke gözatın: Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

10. EKARAIS

Sevgili Gezenbilircim, Uzun zamandır görüşemiyoruz. Özleştik. Kış geldi. Karlar yağdı. Kamp zamanı geldi. Bu sene kış kampımızı 27-28 Şubat 2016 tarihinde Bolu Aladağ Göleti kıyısında yapıyoruz. İsteyenler tabii ki 26 Şubat Cuma gününden gidebilir. Kamp tarihi yaklaştığında hava ve yol...
  11. EKARAIS

Bestard Top Alpine Pro

Ilgaz'a tek başına gitmek gerçekten yürek ister. Ben iki kişiyken bile endişe ediyorum. her an bir ayı çıkacak diye. Dediğiniz gibi daha kar da yağmadı. Neyse sağ salim dönmüşsünüz.

12. EKARAIS

Bestard Top Alpine Pro

Bütün botlar ilk giyildiğinde biraz rahatsız eder. Neticede seri üretim ürünü olan bir şeyi dünyada bir tek bizde olan ayağımıza adapte etmeye çalışıyoruz ;) İlk kullanımda botu esnetip ayağımıza uydurduktan sonra artık sıkıntı olmaz. Bir de bağcıkların sıkılması enteresan bir konu. Çok basite...
  13. EKARAIS

Bestard Top Alpine Pro

Bestard top alpine pro hem kalın tabanlı hem de mesli bir bot. Elbrus'u rahatlıkla çıkartır. Tam sert taban ve otomatik krampon, tam çarşak bandı var. Ayrıca çok rahat bir bot.
  14. EKARAIS

Söke Dağcılık Kulübü'nün Acı Günü; Erciyes Tırmanış Kazası

Allah rahmet eylesin. Çok üzücü bir haber. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

15. EKARAIS

Bestard Top Alpine Pro

Ynt: Bestard Top Alpine Pro Ben kış tırmanışlarında kullanıyorum. Çok konforlu ve sağlam bir bot. Tavsiye ederim.
  16. EKARAIS

İlk Olarak Hangi Dağ Tırmanışı.

Ynt: İlk Olarak Hangi Dağ Tırmanışı. Kamil merhaba, Öncelikle aramıza hoşgeldin. Benim dağcılığa başlamam da hemen hemen aynı yaşlara tekabül ediyor. Şu an 53 yaşındayım. 6 sene önce Hasan dağı tırmanışı ile başladım. Fakat o ilk tırmanışta zirveye ulaşamadım. Kondisyonum yetersiz geldi. Biraz...
  17. EKARAIS

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Hatırladığım kadarıyla bazı noktalarda çekiyordu

18. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Bildiğim kadarıyla Ufuk abi kamp attı.
  19. EKARAIS

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Arkadaşlar, Kamp yeri bilgilerini tekrardan yazıyorum: Kamp koordinatları 40°35'36.58"N 31°37'51.05"E Google Map noktası http://maps.apple.com/?q=40.593621,31.630706&sspn=0.005425,0.011354&sll=40.593621,31.630706

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri