Arama sonuçlarınız

1. egemencinar

Bosna Hersek 2015 Ocak Veya Şubat Gezisi

Ynt: Bosna Hersek 2015 Ocak Veya Şubat Gezisi agustos ayında böyle bır organizasyon yapsaydınız bende ılgılenırdım.

2. egemencinar

Ağustos Ayında Balkanlar Turuna, Yol Arkadaşı Arıyorum.

Merhabalar, 30 yasındayım ve Mersin de yaşıyorum.Daha önce pek çok Avrupa ülkesini gezdim, Bu konuda blog sayfam vardır. İngilizcem vardır.Ağustos ayında _01 agustos ve 20 agustos- tarihleri arası bir hafta tercihimdir.Profesyonel tur firmaları ile 7 gece-8 günlük Baştan başa Balkanlar...
  3. egemencinar

Agustos Balkanlar Yada Avrupa Turuna Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Agustos Balkanlar Yada Avrupa Turuna Yol Arkadaşı Arıyorum Ağustos ayında Balkanlar bölgesi yada Avrupanın diğer bölgelerine bir tur firması ile gitmek isteyen kimse yok mu :) farklı fikir ve GEZİ önerilere (otobüsle-gemi ile yada farklı avrupa bölgeleri) açığım.tek kişi olunca artan tur...

4. egemencinar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba,Egemen ben :) Mersinde avukatlık yapıyorum.Agustos Balkanlar turuna gideceğim arkadaşım tarafından ekilince acaba olabilir mi fikriyle tesadüfen bu siteyi buldum.Gezmeyi gezi organizasyonlarını grup içi aktiviteleri seviyorum fırsat buldukça da...
  5. egemencinar

Agustos Balkanlar Yada Avrupa Turuna Yol Arkadaşı Arıyorum

Merhaba,Mersin'de avukatlık yapıyorum 30 yaşındayım.Bu yaz adli tatilde ağustos ayında(9-16 veya 16-24 agustos mesela) tur firması (anı,jolly,bam vb..) ile Balkanlar turuna (7 gece-8 gün) yol arkadaşı arıyorum.Turun biletlerini erken almak istiyorum ki sonradan dolmasın.Vizesiz olduğu için bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri