Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Teşekkür ederim gerçektende yükseltmeden sonra önler çok sertleşiyor. Şu anda aracıma tam uyum sağlayacak olan uzun ön amortisör arıyorum bulunca mutlaka o konuyuda halledeceğim. Tireboludan geçmedim bir başkasıydı geçen sanırım.

2. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Teşekkür ederim 7 - 8 Temmuz Fatsa offroad oyunlarına Allahtan bir şey çıkmazsa gelmeyi planlıyorum gelirseniz orada görüşürüz.
  3. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Miraç Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

4. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Herkeze iyi dileklerinden ötürü çok Teşekkür ederim. Yarın yine atölyede olucam bagaj takılacak, yetiştirebilirsem flanşları yaptırıcam.
  5. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Mutlaka paylaşıcam zaten amacımda bu keşke herkez yaptiklarini paylaşsada bazi şeyleri daha ucuza maletsek malum fiyatlar çok pahali uyduruk kitlere 350 - 400 dolar fiyat çekiliyor. Birde en büyük amaçlarımdan birisi her kezin burun büktüğü...

6. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

7. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Frontera fabrika cikisinda önlerde 18 cm yükseltmeyi kaldıriyor ve buna göre ön takimi dizayn edilmiş degisiklik yapildiginda rot ayari yapmak yeterli oluyor. Arkalara gelince fren hortumlari değişmedi ükseltmeyi yeterince karşılar durumda şafta...
  8. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Tesekkur ederim Niyazi abi aslinda bagajim sepet degil bagalitlerden ama cok guzel olacagina inaniyorum nazar boncugunu taktim tesekkurler.
  9. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bu arada sizlerin öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

10. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Aracımın her şeyi çok güzel oldu yanlız 2 adet sorun ortaya çıktı 1. sorun yükseltme sonrasında yol tutuşunda ciddi bir azalma meydana geldi 2. sorun ise aşırı dikkat çekmesi oldu her geçtiği yerde gözler üzerinizde oluyor birde trafikte yanınızda...

11. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Maliyet: Megan 2 arka amortisörleri 40 x 2 = 80 tl Yükseltme geti 120 tl Torna işlemleri 100 tl montaj işçilik 80 tl rot ayarı 20 tl toplam maliyet 400 tl Bu maliyetler göz önüne alındığında ve bu güzel görüntü ortaya çıktığında iyiki FRONTERA...
  12. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... ...

13. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Performans süper...
  14. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Çamurrr.
  15. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Fotoların devamı

16. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... İşte sonuç.
  17. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bu büyüklükteki getleri araca taktıktan sonra arka amortisörlerim kısa kaldı ve esnekliğini yitirdi, kısa bir araştırma yapıp aracıma Megan 2 lerin gazlı arka amortisörlerinin tam uyum sağladığını ve uzunluk olarakta yeterli olduğunu gördüm ( bu...
  18. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Arka alt fotoraflar sağ ve sol...

19. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bu kez aracı ciddi anlamda yükseltmeye karar verdim ve torsiyon ayarlarından önleri tam 16 cm yükselttim. Arkalarada teflon karışımlı malzemeden tam 16 cm lik get hazırlattım tornacıda ve uyguladım. Sonuç süper. Ve hemen arazi denemesi; oda muhteşem...
  20. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bana yine atölyeye giriş gözüktü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri