Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı geceler abi

2. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bendede var Levent abi bagajın orjinal çıtaları oluksuz duruyolar öylece çok sağol abicim. :)
  3. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Haklısın değerlendirelim tabii.

4. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Mesela nereye ışık lazım. Geçen hafta 2 tane sis farı almıştım bagaj takılınca onlara yer bulamadım hala arıyorum hatırlarsın tavanda idi
  5. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???

6. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bu arada benim bagaj nasıl olmuş. ;)

7. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Bende varım bendeee .
  8. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Yani bu iş çetrefilli biraz Levent abi bize göre değil galiba :(
  9. ozturk55

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI Herhangi bir işlem yapmadan oluyormu b lere helezyon abi birde gazlı amortisör hangi aracın?

10. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Doğru söylüyosun ama içerisinden ayrı bir sipralli boru geçirile bilirmi. Bagalit kısmı sadece görüntü olur.

11. ozturk55

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI Abi çok güzel olmuş hele dal sıyırıcılar ayrı bir hava katmış tabi bagaj ayaklarınında hakkını yememek lazım eline emeğine sağlık güle güle bin FRONTİ'ne.
  12. ozturk55

SATILIK OPEL FRONTERA B 2001 MODEL AUTOMATİC

Ynt: SATILIK OPEL FRONTERA B 2001 MODEL AUTOMATİC Abi serbest köşeye bir şey yazdım okurmusun.

13. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Yükseltme ile ilgili uyarı ve tavsiye yorumlarını okurken birşey dikkatimi çekti adam arabaya şnorkel bulamadığı için kendisi bagalitten yapmış fenada olmamış fotorafları ve azda olsa tarifi var bu acaba bize bir ışık tutarmı dersiniz özellikle Hüseyin...
  14. ozturk55

SATILIK OPEL FRONTERA B 2001 MODEL AUTOMATİC

Ynt: SATILIK OPEL FRONTERA B 2001 MODEL AUTOMATİC Hüseyin abi şnorkel işini nasıl yapacağız :( :( :(
  15. ozturk55

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Tuz gölüne gidecez ya Emre abi.. :D :D :D

16. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bagajı burada bir hurdacıda buldum ve gayet ucuza aldım 100 tl. ;D ;D ;D
  17. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bu arada bu gün port bagajım takıldı... :) :) :)
  18. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Uyarınız için çok teşekkür ederim. Linki okudum gayet faydalı şeylerden bahsedilmiş. Ama ordaki arcın ön kısmında ciddi anlamda ağırlık yapan demir tampon ve vinç var. Birde Frontera 205 ps benim aracım düz şanzuman kilitli defransiyel öyle bir...

19. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Teşekkür ederim. Sizin aracınızda yakından takip ettiğim bir araç o da çok güzel güle güle kullanın. Kandiliniz mübarek olsun.
  20. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Yorumunuz gerçekten beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim. Kandiliniz mübarek olsun bu arada.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri