Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Fotoları çekip yarın koyacğım mutlaka...

2. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... BİZİM KAFAMIZ ÇALIŞIYOR...
  3. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Amacım Reklam yapmak olsa farklı şeylerde koyardım kardeşşş burada gel sana 1000 dönüm araziyi dönümü 1000 liradan alim kardeşşşş tabi Karadenizde pek yabancıya satmazlar ama fiyatlar böyle kardeşşş arazi dededen kalma kardeşşş beni yeteri kadar...

4. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Gördünmü
  5. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Kendi yazdığınıda inkar ediyosun komik adamsın kardeşşş OKU

6. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Levent abi olayı tam anlamı ile özetlemiş ve duygulara tercuman olmuştur. Kendisine sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Bir işi tam bilmeden ekspertizini yapmadan denemesini ve yanılmasını görmeden ona YANLIŞ demek bizi daima tembelliğe ve...

7. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Haklılığım zenginlikle veya madiyatla değil yaptığım işle alakalı ama inanın zengin olsam sizin gibi çuvalla param olsa çuvalla para verir yükseltme kitide alırdım lazım olsun olmasın dursun bir kenarda diye ama sizin gibi çuvalla param olmadığı...
  8. ozturk55

Yeni Opel Aracım

Ynt: Yeni Opel Aracım Abi süper valla güle güle kullan nazar değmesin. Feyz aldığım araçlardan bir tanesi sizinki. Kim ne derse desin FRONTERA bambaşka.
  9. ozturk55

Frontera; Şehirli Arazi Aracım

Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım Söktüm zaten Levent abi bagajı takarken. ;D

10. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Üstteki foto biraz uzak ama alttaki olabilir. Ama söz yükseltme kiti kullanıcam ;)

11. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Abicim kimseye kırıldığım yok özür dilemek nedemek estafirullah. Sadece üzüldüğüm nokta hiç bişey bilmeden yapmış gibi gösterilmem. Hepinize görüşlerinizden dolayi teşekkür ederim ama taktir edinki kimse kendi canini riske atmaz. Tabiki kontrol ve...
  12. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Çookk yakında...

13. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Bu araçların bütün bakım ve onarım işlemleri boya dahil tarafımdan yapılmaktadır. Her nekadar ustalık belgesi yerine Kamu yönetimi diplomam olsada biraz anlıyorum bu işlerden FRONTERA ya gelince; zaten fabrikanın koyduğu belirli limitleri var...
  14. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Açıklamanın yeterli olduğu kanısındayım. Tabiki FRONTERA da ilerleyen tarihlarde bir aksaklık yaşarsam sizlerle paylaşıcam by.
  15. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Diğer araçlarım...

16. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... UYARI İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM. Malum Karadenizde yaşadığım için evimden ayrılıp 10 km yol yaptığımda zaten ağır offroda girmiş oluyorum bu gün yine arazideydim. Ailemin sahip olduğu 850 dönümlük bir arazimiz var ve tahmin ettiğiniz gibi...
  17. ozturk55

FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI

Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI Teşekkürler...
  18. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi murat abi okudıktan sonra inip ölçtüm ön latik işaretlenen yerden yüksekliği 95.5 cm, arka lastik 97.5 cm arka tampon yüksekliği 75 cm ölçüleri diğer konuya eklediğin resimlerden örnek alarak ölçtüm yani merkezler tam senin ölçtüğün yerden. İyi geceler.

19. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi İyi geceler...
  20. ozturk55

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Fikrimi söylüyorum: Çok masraf ettim arabaya sırada snoykel var başka şeye para harciyamam (benim fikrim) snorkel alıcam daha sonra olabilir 2. eller çok uygun diye duymuştum :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri