Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: 1. Frontera Kullanıcıları Buluşması - Tuz Gölü ( 14 - 15 Temmuz 2012) E Emre abi bende vinç yok :'( :'( :'(

2. ozturk55

Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Şenol bey merhaba evet bahsettiğiniz gibi şimdilik yay ve araç ağırlığı baskısıyla duruyor. Ama hafta sonu o kısımla ilgili bir çalışma yapıp tekrar sağlamlaştırmak adına yanlarına ayarlı kelepçe şeklinde parçalar takılıcak fotolarını mutlaka...
  3. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... SEVGİLİ ARKADAŞLAR BURADA DEFALARCA ARACIN DENEME AŞAMASINDA OLDUĞUNU VURGULAMAMA RAĞMEN HALA OLMAZ OLAMAZ KIRILIR TEHLİKELİ VB GİBİ YAZILARI YAZMANIZA GEREK YOK. ARACA YAPILAN TADİLATLAR ŞU ANDA DENEME AŞAMASINDA. ENGİN BİLGİ VE DENEYİMLERİNİZLE...

4. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Göktug bey merhabalar öncelikle şunu belirteyim kimsenin özür beklentisi yok lutfen bu konulari tekrar tekrar gundeme getirmeyin hem zaten geren mesejlarin bunlar olmadiğini ikimizde biliyoruz. Saygilar hayirli gumler.
  5. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Uğur bey merhebeler konularinizi takip etmistim daha once sizin araciniz cok emek harcanarak yapilmis guzel bir arac. Benim kine gelince 1.si benim aracimin yaptigim yukseltmesi 18 degil 16 cm 18 ise fabrikanin gerektigi hallerde verdigi ust...

6. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...

7. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Sizede iyi geceler.
  8. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Allah gönlüne göre versin daha çok versin Göktuğ bey
  9. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Allah kolaylık versin iyi geceler.

10. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Araziden bahsetmemin sebebini gayet iyi anladın burada bahsetmek istediğim konu şu idi ben her hafta sonu üzerinde tarım yapılmayan bir yerde aracımı deniyorum ve aksaklık görmedim. Anlamında idi OKEY... Sürekli bu konudan bahsedip neden germeye...

11. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Benim fotorafımda direksiyonda değil baktıysan. Bu arada konularından garajdaki araçlarından haberdarda olduk.
  12. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... İçkiden alkolden bahsetme çocuklar okuyor. Birde demişsiniz ya ben garajdaki lüks araçlarımdan bahsetmem diye dikkatimi çekti konularınızdan birinde garajdaki iki aslanınızdan bahsetmişsiniz ??? ??? ???

13. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... .
  14. ozturk55

Ben geldim özliyenler el kaldırsın

Ynt: Ben geldim özliyenler el kaldırsın Hoş geldiniz.
  15. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Teşekkür ederim sizede iyi geceler.

16. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Aman Levent abi bişey yazma...
  17. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... MAŞŞALLAH abi süper ya 10 numara yanlız sen mutlaka akslar hala yataymı kontrol et ;D ;D ;D
  18. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Göktuğ bey lütfen Benim konumla ilgili yorum yapacaksanız sadece FRONTERA dan bahsedin LÜTFEN. Sitede yanılmıyorsam moderatörler var onlar geri kalanları zaten inceliyor.

19. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Sistemdeki en büyük farklılığa gelince o bir FRONTERA ve bizde normal insanlarız. Gelelim senin aracına biraz bahsette bizde ne olduğunu bilip sanada bazı konularda nacizane aklımızın erdiği kadar ışık tutalım belki bu sefer olur sende modifiye...
  20. ozturk55

Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye... Güzelde Oldu Maşşallah. Yarasın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri