Arama sonuçlarınız

1. ozturk55

93 5.2 Zj Sabit Hızda Vuruntu Sorunu

Her kese hayırlı akşamlar işlerin yoğunluğu ve seyehat nedeni ile uzun bir zaman cevap yazamadım hepinizden özür dilerim. Aracımın sorunu halloldu bujiler, buji kabloları , distribütör kapağı ve tevzi makarasını değiştirdim sorun çözüldü. bu işlemin bana maliyeti ise aşağıda belirttiğim...

2. ozturk55

Galiba teklemeden kaynaklı bu ara çok yoğun olduğum için bakamadım ama bujiler, buji kabloları, distribütör kapağı ve tevzi makarasını aldım cumartesi değiştireceğim sonucu mutlaka yazarım ilgileriniz için teşekkür ederim.
  3. ozturk55

Direksiyon derisinde çok yıpranma yok km doğru olabilir. Ucuz derken iyi bir lpg sistemi...

Direksiyon derisinde çok yıpranma yok km doğru olabilir. Ucuz derken iyi bir lpg sistemi tekdırsan bu gün 3 yada 4 bin motor şanzuman kontrol ettirilip alına bilir. Araç diri.

4. ozturk55

Her kese hayırlı bayramlar. Arkadaşlar 1993 model 5.2 kullanıcısıyım aracım giderken 80 km hızlara ulaştığında vites geçişi yapıp (son vitese geçiş) tam rahatladığı zaman sanki altında bir şeyler gevşekmiş gibi şiddetli ve kesik kesik sarsıntı yapıyor bu san ki motor komple sallanıyor gibi bir...
  5. ozturk55

Jeep Xj 90-93 Servis Manuel Ücretsiz

1993 zj 5.2 kullanıcısıyım ama ilginiz takdire şayan teşekkürler.

6. ozturk55

1997 Model P38 Aldim Hadi Hayirlisi..

Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel araçlardır bende uzun zaman kullandım ama benimki p 38 4.0 dı benim aracımda prince marka lpg vardı ve gayet memnundum sizede tavsiye ederim diğer markalara göre biraz pahalı ama değer. Bu arada size parçasının bulunmayacağını ve çok pahalı olacağını...

7. ozturk55

Frontera B 3,2 4 Cekere Gecmiyor Dugmeye Basıyorum Yanıp Sonuyor

Benimde başıma gelmişti ışık yanıp sönmesi ve aracın 4 çekere geçmemesi, bu sorun benim aracımda 4 çekere geçiren hava hortumlarının ters istikamette bağlanmış olmasından kaynaklıydı (aracın ön alt kısmındaki sistem mekanizmasında) bu hortumlar incedir ve aracın altına yattığınızda kolayca...
  8. ozturk55

Frontera Acil Yardim

Biraz geç cevap olacak ama nacizane fikrim yıllardır 3.2 frontera kullanan birisi olarak yazayım 1. bahsettiğiniz aracın fiyatı biraz yüksek 2000 model frontera b kasanın fiyat ortalaması 24 ila 25 bin tl arasında seyreder bu fiyatta böyle bir araç için gayet uygundur. 2. şanzıman ile ilgili bir...
  9. ozturk55

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı? Frontera 3.2 B lerde kullan?lacak en ideal ebat Hüseyin ustan?nda dedi?i gibi 245 lerdir.

10. ozturk55

Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı? 265/75/16 ebatl? bir lasti?i 3.2 lerde ancak resimdeki gibi yükselterek kullana bilirsiniz sayg?lar.

11. ozturk55

Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı? Frontera B lerde bu ebatl? bir lasti?i standart yükseklik de kullanmak pek mant?kl? de?il tecrübelerimden dayanarak yaz?yorum araç her esnedi?inde lastik sürtme yapar hem ön hem arka
  12. ozturk55

Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı? yeni arkada?lara bilgilendirme Frontera B 3.2 ARACIN STANDART YÜKSEKL???NDE 265/75/16 lastik

13. ozturk55

Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum

Ynt: Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum Herkese merhaba ben yeni bir zj 4.0 aldım acaba bahsettiğiniz 5 cm get ile aracı yükseltsem amortisör veya herhangi bir aksamda değişiklik yapmam gereklimidir. Saygılar
  14. ozturk55

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? 1994 ZJ 4.0 Samsun
  15. ozturk55

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? Mehmet Öztürk Samsun artık bende sizdenim :) :) :)

16. ozturk55

Klima Kapaklarındaki Ses Ve Çalismama Sorunu

Ynt: Klima Kapaklarındaki Ses Ve Çalismama Sorunu Bence kalorifer peteğinin oradan gelen ses otomatik anten sesi olabilir. Aynı ses bendede vardı sonradan fark ettim. Denemek için teyp kapalı çalıştırın
  17. ozturk55

Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi Şöyle de bir konu varki bu arabayi kullanan başka bir arabadan zevk alamıyor. Bu arada herkese selamlar ben yine döndüm aranıza gecen hafta yeni bir Frontera aldim 2000 model 3.2 şu anda yükseltmek için sanayide en kısa sürede resimleri koyarım. Saygilarimla
  18. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Frontera kurtarma http://www.haberexen.com/afad-hayat-kurtariyor-2-164g-p5.htm

19. ozturk55

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi İşre FRONTERA Kurtarma... http://www.haberexen.com/afad-hayat-kurtariyor-2-164g-p16.htm
  20. ozturk55

Gürcistan Bekle Bizi

Tbilisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova