Arama sonuçlarınız

1. ErdemTezeren

3.5 Le Pahtfinder Motor Sorunsalı...

Merhaba Gectigimiz cumartesi aksamı basıma gelen olayı sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak isterim. yeni gaz aldım 3-5 km sonra inceden bi antifiriz kokusu geldi sonra arkadan hafif bi duman geldi aynadan farkettim. biraz ilerledim kenara çektim. stop ettim aracı bekledim biraz tekrar...

2. ErdemTezeren

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

Cikmacilarda bulabilirsiniz. Yada yurt disindan internetten bulunur
  3. ErdemTezeren

Cikmacilarda bulabilirsiniz. Yada yurt disindan internetten bulunur

4. ErdemTezeren

Rica ederim. Kasko yaptiramadim 2000-2500 tl arasi bir rakam cikiyor.
  5. ErdemTezeren

Normal lastik kullanmadigim icin ses yakit vs kiyaslamasi yapamam. Fakat once mud terrain vardi onunla all terrain i kiyaslarsak mud lar islakta kayiyordu ugultu cok yapiyodu yakitta bi miktar fazlaydi. All terrain ise karda kapilarin acilmayacagi kadar yukseklikteki karda rahatca ilerliyor...

6. ErdemTezeren

Benim bildigim tupun duzgun montaji arti olarak iyi bi ayarla marka farketmiyormus. Anladigim kadariyla siz istanbuldasiniz bu sebeple 3.3 daha dogru bi karar olmus iciniz rahat olsun alt devirleri daha canli

7. ErdemTezeren

Simdiden hayirli olsun temiz guzel araca benziyor. Gule gule keyfince binin
  8. ErdemTezeren

Bildigim Infinitilerde 3.5 yok hep 3.3
  9. ErdemTezeren

infiniti QX lerede bakmanızı tavsiye ederim. Infiniti QX İkinci El ve Sıfır SUV, MPV, Crossover, 4x4 ve cipler, Sıfır Satılık Arazi Araçları sahibinden.com'da

10. ErdemTezeren

Ankarada sehirici kisin 56 kurus yakti suanda 44-46 kurusa dustu. Ama gecen yaz uzun yolda 25-30 kurus yakiyodum sehiricide 39 kurusa dusuyodu. Istanbul icin servis bilmiyorum malesef

11. ErdemTezeren

Oncelikle iyi bi servise gostermeden arac almayin. Sanzuman kontrlu ve overdrive kontrolunu yapin gecisleri vites duserkenki tekpileri yukseltirkenki tepkileri kontrol edin. Arazi viteslerini kullanin sonrasinda arizaya dusuyomu bakin. Alt takim durumunu gozden gecirin bi rotbalansciya gidipte...
  12. ErdemTezeren

Ben 2 senedir biniyorum herhangi bir sorun cikmadi. Ama 3.3 avantaji bence soyle alt devirleri 3.5 a gore daha canli sehir ici kullanimda avantaja donuyor ama genele bakilinca 3.5 farkli bi arac donanim ve perfotmans acisindan. Arti olarak 3.3 un parcasi daha fazla die biliyorum.

13. ErdemTezeren

'98 Pathfinder Almayı Planlıyorum Yardımınıza Ihtiyacım Var.

Hayirli olsun. Aracla ilgili teknik detaylarin hepsi asagidaki linkte mevcut. www.automobile-catalog.com r50 pathfinder 1998 olarak aratıp continue detailed specs & photo dan detay görebilirsiniz. ***link kopyalayıp yapıştır yapınca nedense salak site BMW 850 linkini veriyo :D
  14. ErdemTezeren

Nissan Özel Servis, Hasim Oto,Ankara İnfiniti Özel Servis, Ankara Nissan Özel Servis Oto Sanayi Sitesi 1.Cadde 2571.Sokak No: 3 Şaşmaz Güvercinlik Ankara Tel: 0 312 278 07 03
  15. ErdemTezeren

Ankara da En İyi Nissan Pathfinder Servisi Neresidir?

Sasmaz oto sanayi Hasim oto var pathfinder konusunda uzman bir ekip.

16. ErdemTezeren

hayırlı olsun simdiden. sasmaz oto sanayinde hasim oto var yavuz abiye gidip almak istedginiz aracı gösterebilirsiniz. aracın artılarını eksilerini size soylicektir. bastan temiz araç almak önemli olduğundan sonradan uğraşmayın.
  17. ErdemTezeren

Pathfinder Klima Ekranında Fahrenheit I Celsius A Cevirme ???

Merhabalar Bildiginiz gibi 3.5 L Pathfinder larda dijital klima var. Ama klima ekranında derce F olarak goruyoruz. Bunu C ye çevirmeyi bilen varmı? Dun aksam youtube da arapların başka bir ayar yaptıklarını gordum fakat kendi sorunuma cozum bulamadım... Video...
  18. ErdemTezeren

2000 Pathfınder Otm. Şanzımanda Sorun...

merhabalaar uzun aradan sonra aklıma geldi girip yazayım istedim. bahsettigim ses sanzumandan değilmiş :) simit tupun koruma kabına vurma sesiymiş boşluk varmış kut kut o vuruyormuş :) hersey sağlam ve sorunsuz :) stepnenin orda takılı tup aracın dışında

19. ErdemTezeren

Pathfinder Navigasyon Kurumu

Maalesef orijinal teyp değil sonradan takılan double din cihazlardandı.
  20. ErdemTezeren

Yeni 3,3 Aracımla Aranızdayım .

Merhaba almak istediğiniz aracı isi bilen ehli ustalara gösterip teyit alırsanız gonul rahatlığıyla keyfili binebileceğiniz bir araç. parçalarını bulmak pek kolay değil araştırıp arayıp sormanız hatta gezip bakmanız lazım. benim suana kadar yasadıgım tek olumsuz yanı budur bu araçlarla ilgili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR