Arama sonuçlarınız

1. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Çubukludan devam

2. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Çubuk Gölü muhteşemdi tabiki tuttuğumuz balıklarda nezetliydi
  3. 58ayhan

Değerli dostlar 3 üncü Taraklı festivalinden sonra Karavancı dostların yolları ayrıldı biz 5 karavan Önce Karagöl Çubuklu Mudurnu kaplıca ve Bolu Gölköydeyiz burdan Bolu gölcük ve Karaca kaplıcalarından sonra Amasrada 2 karavanla buluşarak Karadeniz turumuz Batumda son bulacak burdaki rotada...

4. 58ayhan

Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Değerli dostlar bolu göl köydeyiz değerli kardeşim gezebilir üyesi Metin Türesin Ankaradan çıkıp göl köye çayımızı içmeye geldi bizi çok şaşırttı arkadaşıyla beraber ..Ona burdan çok teşekkür ediyorum nekadar çok değerli bir dost olduğunu gösterdi...
  5. 58ayhan

Sayın Yavuz ve Ülker hanım sizi aramızda görmek çok güzeldi başka zamanda başka yerde inşallah..Saygılar

6. 58ayhan

Karagölden ayrılıp 5 karavan cubuklu göle gittik ve orda da çok güzel anılarımız oldu Adil bey 05 gölde mıntıka temizliği yaptı göle girerek etrefta bulunan poşetleri topladı ve kendine bir sal yaptı deneme ve ilk başlangıç devrilmekle oldu daha sonra yüzmeye başladı salla ama oda ayrı bir...

7. 58ayhan

Değerli dostlarım bütün dostlar Taraklıyı çok güzel fotoraflarla iyi anlatmışlar ben de fazla foto yok ama Taraklıdan sonra karagöl ve cubuklu gölünden bir kaç kare koyayım karagölde balık ziyafetimiz çok güzeldi celal bey ahmet bey ve ben karavancı dostlara balık ziyafeti çektik...
  8. 58ayhan

Ferhat kardeşim fotolar harika helede benim ateş altında karavanım bir harika görünüyor

9. 58ayhan

Erden Bey Kardeşim fotolar harika eline koluna sağlık senle beraber olmak çok güzeldi,

10. 58ayhan

Değerli kardeşim çamurdan çıkışını keşke fotoraflan dırsaydık senden sonra herkesi çamurdan çıkardık senle tanışmak güzeldi..
  11. 58ayhan

Ynt: Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013) Sayın Başkanıma bende burdan teşekkür ediyorum bize bu olanağı sağladıkları için çok güzel bie festival oldu sanal alemde tanıdığımız bütün dostları canlı olarak tanıdık.Ve herkesle çok güzel bir sohpet gerçekleştirdik ve 10 araçla...

12. 58ayhan

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013) Taraklıya gelmeden evvel konakladığımız mekan ve süpriz yapıp bizi ziyarete gelen Ahmet kardeşime teşekkürler /Seyyah 54/ Ve yanımıza gelen alman misafirlerle sohpet çok güzeldi
  13. 58ayhan

1- Erdal Ötügen- İstanbul 2- Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3- Levent Güngör İstanbul 4- Habib Yanç -2 kişi Ankara 5- Yıldız-Mesut Eryılmaz...
  14. 58ayhan

1- Erdal Ötügen- İstanbul 2- Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3- Levent Güngör İstanbul 4- Habib Yanç -2 kişi Ankara 5- Yıldız-Mesut Eryılmaz...

15. 58ayhan

BÜLENT KÖK ARKADAŞIMIZA BAŞSAĞLIĞI

Ynt: Bülent Kök Arkadaşımıza Başsağlığı Değerli kardeşim ve hemşerim daha yeni okudum Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlık diliyorum .Ayhan Kalemköy 0535 253 50 85
  16. 58ayhan

Değerli dostalrım Göynükten sonra Taraklıya geldim ilk gelende ben olmak istedim ama tabiki bu espirisi şu anda Tarklıdayım ama içinde deyil çıkışta 4km sağda burda yapılan termal otelin ana su çıkışını buldum burdayım benden başka kimsede yok su bol güneş bol aracımı sifalı suyla yıkıyorum...
  17. 58ayhan

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Değerli dostlar gezi biraz süratli geçiyor sebebi taraklı festivaline katılmak artık zaman kısalıyor daha çok yer var görülecek.Akçakoca dan çıkıp dün Bolu Abant ta geldim benden 30 dakika önce Albatros/ Abtullah Tepe kardeşim gelmiş ve beraber bir...

18. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba devam şelaleden
  19. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Akçakocada bulunan Aktaş şelalesi çok muhteşemdi yürüyüş çok güzel geçti buraya ufak karavanla gittik Arslan beyin aracıyla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR