Arama sonuçlarınız

1. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

2. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Enver Bey çok sağolun aynen doğru deyinmişsin konuya batumdan gelirke bagaja 300lt mazot yükledim şaşallara geçene kadar 9 doğurdum tabiki neyseki bakmadılar bile karavan olmamızdan dolayı..yani biraz kaçak...
  3. 58ayhan

Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012)

Ynt: Ardeşen Offroad Oyunları ( 14 - 15 Temmuz 2012) Değerli dostalar biz karavancı olarak sizlerle hep birlikte olduk bazı yerlerde.Ve bu ay ki Tiflis Batum gezimden dönüşte Ardeşende aracım arza yaptı ve çok şanslıyımki kardeşimiz mustafa nın ford servisine denk geldim ve aracımı onlar...

4. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu devam
  5. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Karavanımızın yeri güzeldi iki karavan tam göl kenarı idi

6. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Sümela albümde ayrıca uzun göl fotolarıyla paylaşmaya devam uzun göl muhteşemdi ama ramazan olmasından dolayı arab turistler basmış orayı ama gezimiz devam etti uzun gölde

7. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu devam
  8. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Fotolardaki beyez görüntü sökülen çinilerin yeri
  9. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Devam

10. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Tabiki herşey muhteşem ama gel görki gelen söküp götürmüş çinileri birde yazı yazmışlar utanmazlar herşeyi berbat etmişler

11. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Gezimiz sümela manastırından devam ediyor aracım büyük olduğundan dolayı aşağıda bıraktım yürüme yolundan çıkıp indik biraz yorucu idi ama değdi...Görüp yaşamak lazım
  12. 58ayhan

Ynt: Taraklı Sağolun Yavuz Bey burda yanlış bilgilendirme yok sadece kilime hatası var fotoların başlangıcı Gerzeyle başladı sadece Gerzeyi not almadım geri kalan fotolar doğru olarak Samsuna yansıyor burda kimse yanlış yönledirilmedi Ermenek f yerine m olmuş buda bu kadar gezinin ardından...

13. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Ünyede bulunan kent ormanında gezdikten sonra acıktık tabıkı ve zirve çok güzeldi
  14. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu devam Ünyeden baldızım ve yeğenimle hasret gidermiş olduk
  15. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Tabiki Ünyeyi paylaşmadan geçmem Ünye eşimin memleketi burdan görsellerle paylaşayım

16. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Dostlar hazır yolumuzun üstü baldızım termede oturuyor onuda görelim dedik geldik ve bırde koye yaylaya çıkalım dedik çıktık tabiki böğürtlenler ve salatılıklar süperdi...Köydeki dostlarımı 15 yıldır...
  17. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu İşte vatanımın kurtuluş simgeleri ve Samsun gezimizin sonu
  18. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Vapuru dolaşırken kendimi çok kötü hissettim ozamanlar bu komutanlar nasıl bizim için bu kadar çaba harcamışlar diye

19. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Bandırma vapuru etkiliyiciydi maket olsa bile oanı yaşamak çok güzeldi
  20. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Samsundan devam kanpink çok guzel orada bulunan müdürlerle görüştüm oda bize eksiklerimizi sordu bende eksikleri ilettim onlarda en kısa zamanda bıtıtreckleri ilettiler oraya uğramak çok güzeldi ve dönüş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri