Arama sonuçlarınız

1. 58ayhan

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Misi açılışımızın en popileri Bursada yapılan ve bu sanatı icra eden kardeşimiz muhammet ti burdan otobüsü paylaşmak istdedim herkesin hayali olsun diye

2. 58ayhan

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Antalya kamp karavan derneği Başkanı Sayın Leyla hanıma ve Eşine ve Değerli abimiz Enver Dedeye çok teşekkür ederiz bizi yanlız bırakmadılar..Leyle hanımla ve sayın Vekille çok güzel karavan hakında çok güzel söyleşiler oldu
  3. 58ayhan

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Sayın Hüseyin Pelit abimizi ve eşi Hanım efendiyi tanımak çok güzeldi hep sanal alemde tanımıştık şimdi canı olarak tanıştık (Rüzgar) Abimiz .Bu arda tabiki bu protokolde bulunan Belediye Başkanımız ve Bursa Millet vekili katıldı çok menun olduk..

4. 58ayhan

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Devam Misiden
  5. 58ayhan

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Değerli dostlarım bizde gezimizi yarım kesip bu Misi kampımıza yetişmek için yola çıkp Bursaya geldik ve yerleştik.Bu zaman kadar gezdiğim karavan kanpinklerden dahada güzel olmuş buraya o kadar çok tanımadığım karavancı dostlarımız geldiki onlar hoş...

6. 58ayhan

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Ayhan kalemköy Erdek 2 kişi

7. 58ayhan

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Ahmet kardeşim allah senden razı olsun çok güzel bir rehberdin bizim için seninle geçirdiğimiz o güzel günler unutulmaz fotolar harika ben artık yüklemeyi bıraktım senin ağzından senin klavyenden dahada güzel takip teyiz gezdiğimiz güzel yerleri senden izlemek...
  8. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Salih kardeşim gel gönüller bir olsun kapımız herkese açık
  9. 58ayhan

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Ahmet kardeşim gerçekten balıklar denizde aşağı file çanta astım onun içinde Karagöl seninle güzel

10. 58ayhan

Kutluyorum tabiki böyle bir kamp alanı Bursa için çok önemli ama ne varki ben ve benim gibi yollarda olan karavancı arkadaşlara zor gelmek ama benim temennim şu olacaktı keşke bu tarih 29 Ekim Cumhuriyet bayramına denk gelseydi muhteşem Türk bayraklı bir Karavan konvoyu ile bir şehir turu atıp...

11. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Kız kumundan devam
  12. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Turgut şelalesine çıktığım bu benim 5 ci seferim burda gelen turistlerin rehberi olmadı için bu işi gönüllü üstlendim ve gurubu geziye çıkardım ve bitişinde güzel bir alkış ve topluca hatıra foto

13. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Değerli Karavan gönüllüleri gezimizin dünkü konaklama yeri Marmaris kız kumuydu burda güzel bir gün geçirip Turgut şelalesini gezip Marmaris içmeler marinaya döndük yer güzel hava güzel hem balık tuttuk hem...
  14. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu
  15. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu fotolara devam

16. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Değerli dostlar daha önce yazmış olduğum ve katılmış olduğumuz Marmaris kamp karavan derneğinin genel kurulundan foto koymamıştık şimdi burdan yeni yönetimdeki arkadaşlarımızın ve Başkanlarının fotoları var...
  17. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Değerli güzel dostum Ahmet kardeşim sen bizim gönlümüzde her zaman varsın ve her zamanda olacan.Başka yer dediğin bundan sonra artık Erdek olacak kardeşim selamlar..
  18. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Çok değerli dostlar Marmaris gezimizde Yalancı boğazda bulunan Sayın Sungur abimizin bahçesindebulunmaktayız ve Cumartesi gün Marmaris Kamp Karavan derneğinin olağan üstü kurultayı va rdı ona misafirdik ve bu...

19. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Emim sende olsaydın dahada başka olacaktı ama olsun.Vehpi kardeşim saten ne yapıyorsam nereyi geziyorsam senin için geziyorum çünk sen o dağlarda o zor yerlerde gezemeyip bir şey görmeyeceğin için sana dopink...
  20. 58ayhan

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu Gezimizde istanbuldan almış olduğum elektiriekli motor ve 2.5 mtr botla koyda gezmenin zevkini tattım..Ve güzel dostlarla gezimiz devam ediyor tabiki biz yerinde ağırlıyan Sungur Beye ve hanımına teşekür...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri