Arama sonuçlarınız

1. 58ayhan

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Akçakoca da bulunan cuma yanı akarsuda dostlarla Karavancı dostlarımla güzel bir piknik yaptık...

2. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Çok değerli dostlar Sakarya Poyrazlardan sonra rotamızı Akçakocaya çevirdik.Burda bulunan Sayın Arslan Bey ve eşiyle birlikte çok güzel günler geçirdik Arslan beyin orman içindeki kuş yuva evi çok hoştu burdan biraz foto paylaşayım dedim...
  3. 58ayhan

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' devam

4. 58ayhan

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Değerli dostlarımla Poyrazlara gelerek ve burda 5 gün kaldım ve dostlarımla çok güzel günler geçirdim sonunda da ilk ben geldim enson ben çıktım bu sene bana nasip oldu gölü kapatmak..Bir kaç foto paylaşayım dedim..Saygılarımla
  5. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Biraz hızlı yol alıyoruz arakadaşım dediği gibi ama ne yapalım dostlar bol olunca hepsine ulaşayım dedim ve Poyrazlara poyrazlılardan önce geldim tabiki bana süpriz yapım İstanbuldan Avukat Ali bey ziyaret etti ve akşam ayrıca Mustafa ve Ebru...

6. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Ahmet bey torunuyla çok mutlu tatile çıkacak ama torundan vazgeçmesi zor gibi

7. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Değerli dostlarım İznikten dönerken mecbur uğramadan geçemiyeceğimiz değerli dostum Seyyah 54/Ahmet Beyi ziyaret ettik çok güzel sohpetimiz ve güzel bir kahvaltıdan sonra hasret giderdik ve akşam üzeri çok kalma ısrarlarına rahmehmen kalmadan yola...
  8. 58ayhan

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Ferat hocam ben geldim buyurun gelin
  9. 58ayhan

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Değerli dostlar ben kimseye haber vermeden geldim hatta değerli dostum Mustafa Yetime bile haber vermedim süpriz olsun dedim pazar kadar burdayım siz geldinmi görüşürüz..cep.0535 253 50 85 Selamlar

10. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Bu gün İznike geldim yerimi ayarladım karpuzumu kestim şu an yanıma 1 alman 1 fransız karavan geldi.....Saygılar

11. 58ayhan

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

1-Erdal Ötügen- İstanbul 2-Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı 3-Levent Güngör İstanbul 4-Şükran - Abdullah TEPE Ankara 5-Yıldız-Mesut Eryılmaz İstanbul...
  12. 58ayhan

Bursa gurubu geç kalmasın

13. 58ayhan

Çok isteyip te katılamadığım Taraklıya kısmetse bu sefer gelecem oraya gelmek için yakınlarda vakit geçiriyorum Haziran 10 da ordayım acele edin bu sene çok kalabalık olacak yer kapmaya başlıyalım ben geldinmi kesin yer bulunmaz herkese Selam...
  14. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Bugün Oylat ta hava çok güzeldi ve dışardan gelen misafirlerimizde vardı ama güzel bir Cumartesi günü geçirdik
  15. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba İnegöl Oylat tan güzel fotoları paylaşmak istedim

16. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba
  17. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba
  18. 58ayhan

Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013)

Ynt: Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013) Tugay ve Tunay kardeşim gönül isterdiki sende yanımızda olasın ama olsun siz olmasanızda aramızda gönlümüzdesiniz İnşallah Tarıklıya gelirsiniz bizde orda olacağız seni tanımak tanışmak çok arzu ediyoruz Ailece.....İnegöl Oyrat...

19. 58ayhan

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Erden kardeşim galiride olması bir şey bağlamaz adam takastan almıştır sen bu araca 45000 teklif et pazarlıklı olur aracı ben daha önce inceledim ve baktırdım araç çok temiz görünüyor ilgilenirsen tam sana göre ben ararım pazarlık...
  20. 58ayhan

Ynt: Yeni Karavan İle Yeni Bir Geziye Merhaba Mehmet kardeşim hakikat tende süper sen gezmişsin bende doya doya geziyorum Mağraya dönüşte uğrayacam çok gezen arkadaşlarımında Mağraya uğramadan geçmemişler..Eskişehire uğramadan saten geçmeyecem ve çok kalacağım bir yerlerden biri orda olursak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR