Arama sonuçlarınız

1. SelimKck

24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ?

okulda üretimdeyim bi kaç haftadır bu sebeple buralardan biraz uzak kaldım :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. SelimKck

Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013)

Ynt: Gezenbilir Off-road Tanışma Etkinliği (24 Kasım 2013) bugun gezenbilir etkinliklerine ilk katılımımı gerçekleştirmiş oldum at arabamla güzel bir gündü pek oturup abilerimle buyuklerimle sohbet edemedim arazide acemiliği atmak için ama yine bir çok buyugumle taışmış oldum keyifli güzel bir...
  3. SelimKck

Değerlin büyüklerim suan karşımda duran topluluk sizler misiniz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. SelimKck

Aracımın marifetlerini öğrenene kadar aracın dilinden anlayana kadar benım arabam at arabası suan ismini öyle koydum :) hoş bulduk bu arada. İnşallah yarın etkinlikte siz değerli kişilerle tanışıp nacizane bilgi ve düşüncelerini alarak Ata arabamı sınıf atlatacağım :) iPhone 'den Tapatalk...
  5. SelimKck

Yolda buluşabileceğimiz bir nokta var mı acaba bende tek gitmeyeyim o kadar yolu ben Bahçelievler kocasinandan yola çıkıcam iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. SelimKck

Yolda buluşabileceğimiz bir nokta var mı acaba bende tek gitmeyeyim o kadar yolu ben Bahçelievler kocasinandan yola çıkıcam iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

7. SelimKck

Sayın buyuklerım bende orada aranızda olacağım yenı bir katılımcı olarak ama tek geleceğim için biraz şüphecilik aslında yolda izde nolur ne olmaz diye içinizden Bahçelievler bölgesinden gidecek olanınız varsa yolda birlikte gidelim derim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  8. SelimKck

Ynt: 24 Kasım Etkinliği Kemerburgaz ? Sayın Büyüklerim Bahçelievler böglesinden buluşmaya gidecek olanınız varmı yada yakınlarda yol uzerinde nuluşup gitsek :D
  9. SelimKck

Sayın Saint_m bende sizin gibi offroad I'n o sunu bilmeyen forumdaki arkadaşları abilerimi tanımadan gideceğim onlarla tanışıp onlardan biri olmak için. Bu sayede yeni insanlar tanıtıp onların bilgileriyle offroad isteğimi ortaya ortaya çıkarmak için gideceğim yenı ve tanınmayın bireyler olarak...

10. SelimKck

Tabiki arazi arabası zaten bende micazen at arabası dedim iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. SelimKck

Bir aksilik olmaz ise muhakkak at arabamla (willys) :) aranıza katılacağım. Offroad da ve bu forumda yenı biri olarak willys'ım ve fotoğraf çekimleri için makinamda beraber gelip siz değerli abilerimin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  12. SelimKck

Bir aksilik olmaz ise muhakkak at arabamla (willys) :) aranıza katılacağım. Offroad da ve bu forumda yenı biri olarak willys'ım ve fotoğraf çekimleri için makinamda beraber gelip siz değerli abilerimin bilgilerinden faydalanmak istiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

13. SelimKck

Sis Far Çıtası

Merhaba abilerim arkadaşlarım bana aracım için ön cam çerçevesine takmak için sis far çıtası lazım elinde satılık olan yada uygun bir fiyata satan bildiğiniz varsa fiyatıyla birlikte bilgi verebilir mi ? kısa olanından istemiyorum yalnız dış dikiz ynaların oraya kadar uzayanlardan olursa iyi...
  14. SelimKck

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama merakla takipteyim güzel bir çalışma ortaya çıkacak
  15. SelimKck

Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım

Ynt: Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım Ben araç hakkındaki bilgilerini ilk sahibinden öğrendim tabi dediğiniz gibi kulaktan dolma bilgilerde olabilir aracı daha yeni aldığım için pek bi inceleme fırsatım olmadı inceledikten sonra herşeyini daha doğru şekilde öğrenicem dediğiniz gibi

16. SelimKck

Ynt: Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım Doğrudur ama bendeki 4 ileri orjinal şanzıman araç 65 model olduğundan olabilir mi bi arkadaş araca uzatma var yada cj 6 o dedi ama 65 model Willys lar bu şekildeymiş
  17. SelimKck

Ynt: Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım Bilgilendirme için teşekkürler daha ilk aracım olduğu için sizlere danışmak iyi olur dedim
  18. SelimKck

Ynt: Bir Kaç Ufak Sıkıntı İçin Yardım Aracı aldığım kişi şanzımanın orjinal olduğunu söyledi bana ne kadar doğru bilemiyorum tabi siz nasıl tahmin ediyorsunuz şanzımanın orjinal olmadığı peki

19. SelimKck

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Anladım yarın sanayiye gittiğimde inceleyeceğim bunları
  20. SelimKck

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım Ruhsatta yazan cj5 ama şase uzaylısını bilmiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri