Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)
Murat bey,gelecek olan bidonu içme suyu taşıma bidonu olarak kulanabilirsiniz.Karavana sabit ve sağlam bir depo ayarlamaya çalışın bence. ;)
Ynt: Koçero geliyor.....
Ömer bey Yeni yılla birlikte işlerinizin dahada kolaylaşması dileğimle,merak ettiklerim.
1.Sanırım tavan kısmı fiber.Güneş paneli koyabilmek için nasıl bir uygulama düşünüyorsunuz?
2.Temiz ve pis su depolarının yerleri belli oldumu ?
3.Yan sürgülü kapıyı küçültmeyi...
Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011
Birgün biz de böyle uzun geziler yapabilecekmiyiz acaba diye iç çekerek okuduk,izledik.Teşekkürler ve Kabin amirinizle birlikte nice gezilere dileklerimizle selamlar. :D
Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)
Bu güzel buluşmayı yaşayanlara da fotoğraflarla bizlere yaşatanlara da teşekkürler. :D Levent'in odunları çaldırması,Bülent'in hırsızı yakalaması olayını merak ettim doğrusu. ;D ;D
Ynt: Benim Karavanım; Ford Transit Alkovan - Sami Ünlü (züğürt gezençi)
Celal hocam,Ercan bey,Levent (Buralpdi) ve Abdi bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Virüs hala içimizde bakalım zaman ne gösterir. ;D
Cavid bey,Nail bey,Haşmet bey Levent bey ve Hakan bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.2011 yılı bizim için biraz yorucu oldu.umudumuz 2012 nin iyi olacağı şeklinde.Tabi marduk gelip dünyamıza çarpmazsa. ;D ;D
Acil nakit ihtiyacı nedeniyle karavanım yeni sahibi ile Ankara'ya doğru yola çıkmıştır. Moderatörümüz Levent bey sanırım konuyu kilitlemek gerekecektir.Saygılar.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)
Tanju bey,yatak hazır,yaza kadar pencere ve izolasyonu da hallettinizmi işlem tamamdır.hayırlı olsun. :)
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T5 dublex Camper - Murat Erdoğan(omnitemporal)
Murat bey o mu? bu mu ? derken hızlı bir geçişle aracın iç düzenlemelerine bile başladınız.Allah kolaylık versin .Bahara kadar tamamlayıp gezilere başlarsınız inşallah.
Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti
Uğrayıp bir çayımızı içen tüm karavancı dostlara biz teşekkür ederiz.Birgün bizde sizin kadar gezençi olabiliriz ümidi ile ... :D
Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz.
Gezi yazısı ve fotoğrafların değerlendirilmesinde ,katılımcı oylarının yanında belli kriterlere göre değerlendirmeler yapan 5 veya 10 kişilik bir jüri oluşturulsa ....diyorum. ;D ;D Selamlar.