Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkür ederim Levent bey,Biraz uzun sürecek gibi görünüyor ama araç olduktan sonra gerisi yavaş ta olsa tamamlanır diye ümit ediyorum.Selamlar.

2. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkür ederim Ülker hanım ve Yavuz bey.İnşallah geniş bir zaman da buluşmak ümidiile selamlar. Sağolun Metin bey,Sizde de yeni projeler var galiba.?? Sağolun Salih bey inşallah en kısa zamanda bir Ege buluşması gerçekleştirip tanışırız. ;) Aminn...
  3. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkür ederim arkadaşlar.Birgün KT' buluşmak ümidiyle.. ;) Teşekkürler Atilla bey,yaza kadar izolasyon ve pencereleri halledebilirsem kendimi başarılı sayacağım.(tamamen duygusal) ;D ;D

4. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Halil bey ve Tamer bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağol Mehmet bey,İzmir'e gelirken ki planım arabayı teslim aldıktan sonra size de uğrayıp tanışmak ve sizin karavanınınzı görmekti fakat arabanın önünde kırık olan plastik pancur...
  5. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağol Cavid hocam.Niyetimiz kesinlikle yapmak.Yaptıracak para bende ne gezer. ;D

6. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağolasın Haşmet bey,Virüs kaşındırıyordu da bu kadar çabuk olacağını ben de beklemiyordum. :D

7. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily İlhan bey ve İsmail beyler (BİBS-Mdr) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
  8. züğürt gezençi

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Yusuf bey kolay gelsin.Sizin işi nasıl yapacağınızı bildiğiniz baştan belli oluyor.Selamlar.
  9. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan bey hayırlı olsun,böyle işler 7 gün 24 saat çalışma gerektirir.bir süre karavanlı gezilere ara vereceksiniz galiba.?

10. züğürt gezençi

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Koçero'ya bir kardeş geldi.Topiğini açtım.

11. züğürt gezençi

Adı : GEZENÇİ Soyadı : İVECO Doğ.Tar. : 2001 Tipi :35-10 Turbo Daily Motor Hac. : 2800 cc 26 Ocak 2012 tarihinde İst.Kadıköy 1.Noterliğinde satın almış olduğum motokaravan olmaya aday aracımı bu gün itibarı ile İzmir'den Gömeç'e getirmiş...
  12. züğürt gezençi

Koçero geliyor.....

Ynt: Koçero geliyor..... Ömer bey,fotoğraftan ilave profilleri nasıl montajladığınızı anlayamadım. :( Bir de profillerin ebatını merak ettim.20x40x1,5 gibi geldi.Daha yakından çekilmiş detaylı bir kaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz.(neden ince ince detay soruları sorduğumu daha sonra söyleyeceğim)...

13. züğürt gezençi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rifat bey başınız sağolsun,merhumeye rahmet,sizlere sabırlar dilerim.
  14. züğürt gezençi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya dostum başın sağolsun,teyzeye Allahtan rahmet sizlere sabırlar diliyorum.
  15. züğürt gezençi

Benim karavanım alkovenli dethleffs

Ynt: Benim karavanım alkovenli dethleffs Hayırlı olsun Nail bey,güle güle kullanın.. :) :)

16. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Hayırlı olsun Atilla bey,Yenisi için de şimdiden kolaylıklar diliyorum. :)
  17. züğürt gezençi

MASMAVİ BİR GÜZEL GÖCEK

Ynt: MASMAVİ BİR GÜZEL GÖCEK Teşekkürler hocam.Bakalım biz nezaman serbest gezenler arasına katılabileceğiz.Perihan yengeye de selamlar. :D
  18. züğürt gezençi

Karavanda Sağlıklı Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ynt: Karavanda Sağlıklı Yaşam İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler Teşekkürler Bülent bey.

19. züğürt gezençi

Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-tatil-gezerek-olur-mukemmel-karavan-67789562/detay Seyfettin hocam kolay gelsin.Böyle bir karavan var.Nasıl olmuş ben anlayamadım.Direksiyon da solda...
  20. züğürt gezençi

Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Daha araç alamadım hocam (tamamen duygusal ;D ) ama takipteyim.Selamlar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON MESAJLAR