Arama sonuçlarınız

1. züğürt gezençi

KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM İsmail bey ne mutlu size.İnşallah en kısa sürede istediğiniz karavana kavuşursunuz. :) :)

2. züğürt gezençi

Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı?

Ynt: Mercedes 210D Ambulans, Karavan olarak Hayatımı Kurtarır mı? Fırat bey aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben karavanımdaki 40 lt.lik tankı 60 lt.lik tank ile değiştirdiğimde ertesi yılki sızdırmazlık raporu muayenesinde proje değişikliği yaptırmışlardı.Şimdi her yıl sızdırmazlık...
  3. züğürt gezençi

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Böyle giderse kendi mazotumuzu kendimiz yapmaya başlayacağız herhalde. ;D ;D

4. züğürt gezençi

Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağol Nail bey.Ben hala mekanik aksam ile uğraşıyorum. ;)
  5. züğürt gezençi

Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara - Yakıt Tüketimi Sorunum Hakkında Abdullah bey, Ansiklopedi gibi hazırlanmış bu bilgiler için teşekkürler.Elinize sağlık. :)

6. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağol Yücel,Aracın ufak tefek mekanik eksikliklerini gidermeye çalışıyorum. ;) Teşekkür ederim Arif bey..

7. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Bugün koltukların çürüyen ayaklarını tamamladım.Yarın geçici montaj var.
  8. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Teşekkür ederim Ömer bey.Aminn.. :) Artizleri değil canım,kostümlerini taşımış. ;D ;D Öyle dediler.
  9. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Salih,Yusuf,Yücel,Emre,Lokman bey ve Abdullah bey hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün öndeki koltukları söktüm.Koltukların tabana civatalanan kısımları çürümüştü.Çürüyen kısımları kesip tamir ettim .Fotoğraflar yarın inşallah. :D

10. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Abdi bey,Süleyman bey ve Seyfettin hocam teşekkür ederim. Ömer bey,Araç benden önce dizi çekimleri için kostüm aracı olarak kullanılıyormuş.O demirler elbise askısı imiş.Söktüm onları şu anki hali aşağıda. ;)

11. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Bugün saat 9.00 da trafik tescile gittim.Saat 9.45 te plaka ve ruhsatımı aldım.Vergi dairesine kaydım da yapılmıştı.İşler çok hızlanmış. :D Öğleden sonra aracın içindeki mevcut kaplamaları söktüm. Nail bey teşekkür ederim. Cavid hocam,Düzen aşağı...
  12. züğürt gezençi

Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar... Bende birkaç fotoğraf ile katkıda bulunayım. :D :D

13. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Sağol Celal Hocam.Bugün TÜV den geçtim.Yarın ruhsatımı alabilirsem seyreyle çalışmayı. :D
  14. züğürt gezençi

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Şimdi Fenerbahçeli olabilirler ama büyüyünce BEŞİKTAŞlı olur onlar... ;D ;D ;D
  15. züğürt gezençi

Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz.....

Ynt: Siz Hangi Karavan Derneğine Üyesiniz..... iZMİR kkd.

16. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily İveco'cu arkadaşlar,Şase numarasının gövde üzerindeki yerini bilen varmı acaba ??
  17. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily yaşasın iveco kardeşliği )))) ;D ;D ;D
  18. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Arif bey,Nail bey,Ahmet bey,Mehmet ve Hakan bey iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Aracı getirdiğimden buyana TÜV muayenesi için hazırlamaya çalışıyorum.Pazartesi veya Salı günü gideceğim.Ruhsatı aldıktan sonra Karavana dönüştürme...

19. züğürt gezençi

Ynt: Yeni Gezençi...İVECO 35-10 Turbo Daily Ümit bey,Nihat bey,Özgür ve Abdi bey iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
  20. züğürt gezençi

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Hayırlı olsun,size de kolay gelsin İsmail bey.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR