Arama sonuçlarınız

1. hoyrat58sivaslı

Meteoroloji Tahminleri

Ynt: Meteoroloji Tahminleri Çamurdan bıktım. Çizme giyiniyorum havalar ne zaman düzelecek ki...

2. hoyrat58sivaslı

I phone

Ynt: I phone Ben cepten giriyorum siteye. Resim yada video göremiyorum ama bu site sayesinde çok değerli bilgiler öğrenip hayatıma yol veriyorum. Resimleri görme imkanımız olsa daha iyi olurdu. Diğer forum sitelerinde bu var ama bizim sitemizde yok. Kısa zaman içinde olursa tabiki imkanlar...
  3. hoyrat58sivaslı

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Kesinlikle kangal. Güven veriyor insana.

4. hoyrat58sivaslı

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ilk defa karavanda kalıyorum ve gerçekten güzelmiş. Çok güzel bir yaşam tarzı hissediyorum ve inanın dünyanın en zengin insanı olsam lüks karavanlar ile dünya'yı gezerim. Fakat elimdeki imkan buna müsait değil:-) olsun işim gereği karavanla tanıştım ve...
  5. hoyrat58sivaslı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben nihat. Sivas'ta yaşıyorum. İş makinası operatörüyüm ve bu sayede çok yerleri geziyorum. Kamp yapmak, doğa yürüyüşü yapmak en sevdiğim hobilerimdir. Sigara ve alkol kullanmıyorum bunların yerine dağ, taş demeden yürümek, tırmanmak daha hoşuma...

6. hoyrat58sivaslı

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Bizde bıraktık ama listede adımız yok ne iş anlamadım...

7. hoyrat58sivaslı

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar Akdeniz bölgesini çok seviyorum özellikle yemekleri, doğası kısacası herşeyi.
  8. hoyrat58sivaslı

Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail…

Ynt: Çıkması girmesinden daha zor olan ülke İsrail Dünyada tek sevmediğim ülke yahudi ülkesi olan israil. Belki kızacaksınız belki önyargılı olacaksınız ama sevmiyorum. Benim dedelerim bu toprakları kanları ile kazandılar ve şehid oldular. Benim ülkemde mossad ajanları kol geziyor. Kendini...
  9. hoyrat58sivaslı

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Özellikle şu fort araca zincir takılması çok komilmiş. Gülmekten gözümden yaş geldi. Evde kendi kendine ne gülüyon çocukmusun diyorlar. Yurdumun polisi onlar olmasa ne yapardık acaba. Tüm emniyet teşkilatını saygı ile selamlıyorum.

10. hoyrat58sivaslı

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Herşeye rağmen ebru gündeş ve yalan:-) ne olursa olsun benim dünyam bu zaten. Bazen kendimi yalnız bulur damar yaparım bazen halay çeker bazen ise oyun havası takılırım. Yani anlayacağınız klasik türk vatandaşında aranılan özellikler:-)

11. hoyrat58sivaslı

En Son Hangi Filmi İzledik?

Terminatör 2 uzun zamandır izlemiyordum macera, gerilim herşey var. İlk izlediğim zaman hayran kaldım ve hâlâ hayran kalıyorum. Makinaları çok seviyorum belki bu yüzden iş makinalarına hayran kalıyorum ve kullanıyorum:-)
  12. hoyrat58sivaslı

Yaralı Vaşak Kurtarılamadı:(

Ynt: Yaralı Vaşak Kurtarılamadı:( Eğitim şart bizim insanımız gerekli konularda asla ilgilenmiyor ama gereksiz konularda çok ilgi var. Vaşakların kendinden başka bir zararı yok ama nedense zararlı hayvan sıfatında görülüyor...

13. hoyrat58sivaslı

Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları

Ynt: Anadolu Çoban Köpekleri / 7 Irk / FCI Çalışmaları Kangallar sürü köpeğidir bekçilik için kullanılır özgür olsun yeterli. Askeri ya da polislik için eğitilemez doğasında yoktur. Dayımın kangalı var. Tek başına sürüyü kontrol edebiliyor diğer 2 köpek ise emniyeti sağlıyor. Kurt şaşırtmak...
  14. hoyrat58sivaslı

Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz?

Ynt: Hangi Köpek Irkını Neden Tercih Edersiniz? Kangal köpeği
  15. hoyrat58sivaslı

Pratik Uygulamalar

Ynt: Pratik Uygulamalar Helal olsun zekalı insanlarmış...

16. hoyrat58sivaslı

Çocuklarla Doğaya Çıkmak

Ynt: Çocuklarla Doğaya Çıkmak Çocuk olup kampta büyüklerin yaptıklarını yapsaydım...
  17. hoyrat58sivaslı

Doğru Yazıyorum Ama Karakterler Yanlış Çıkıyor?

Siteye mobil internet sayesinde bağlanıyorum. Herşey süper fakat doğru yazdığım ne varsa karakterlerin bir çoğu yanlış çıkıyor. Sorun benden mi yoksa siteden mi kaynaklanıyor. Sadece gezenbilirde oluyor. Acaba karşı taraftan doğru okunabiliyor mu?
  18. hoyrat58sivaslı

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Sivaslı olarak sadece SÄ°VASSPOR

19. hoyrat58sivaslı

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Akrep zehirli sorun çıkarmaz mı...
  20. hoyrat58sivaslı

Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik...

Ynt: Kimine Göre Rezillik, Kimine Göre Vezirlik... Ben ÅŸantiye ortamında kalıyorum. Kaldığımız yerde yörükler kalıyor içim gidiyor köz ateÅŸinde çay demlemek, patates közlemek, kekik kaynatmak vs. AkÅŸam olduÄŸunda çadırın kurulmuÅŸ ateÅŸin yakılmış. Bana göre vezirlik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri