Arama sonuçlarınız

1. prof_facia

honda crv

Ynt: honda crv bende 2005 model crv var. şehir içi 100 km.de 15 lt. lpg tüketimi var sizin tüketiminizde 16.6 lt.'ye geliyor. emin değilim ama büyük ihtimalle aracınız yeni olduğu için biraz fazla tüketiminiz var gibi geldi bana. araca alıştıkça düşecektir.

2. prof_facia

kasko maliyeti

Ynt: kasko maliyeti 2011 model için fiyat biraz yüksek gibi geldi bana. ben 2005 model için 1.650 TL ödedim.
  3. prof_facia

otomatik vites

Ynt: otomatik vites mesaj yazalı iki ay olmuş umarım probleminiz kalmamıştır. halen devam ediyorsa öncelikle otomatik şanzumandan anlayan bir ustaya göstermenizi sonrasında da diferansiyel ve şanzuman yağlarını değiştirmenizi tavsiye ederim. bende 2005 model CR-V var ve ben diferansiyel ve...

4. prof_facia

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY araçlarımızın arkasına "Baby On Board" lar gibi bunlardan bir tane asatım :)
  5. prof_facia

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY valla eylem yapma niyetimiz bile sonuç getirdi yau ;D bide eylem yapsak demekki düz 2 tl olacak desenize :P

6. prof_facia

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY yaşanmış çok küçük bir olaydan bahsetmek istiyorum ülkemizdeki bu akaryakıt fiyatlarıyla ilgili. tanıdığım biri Dubai'ye gezmeye gitmişti ve orada taksiye binmiş. takside sohbet sırasında konu akaryakıt fiyatlarına gelmiş ve taksici Türkiye'de ki...

7. prof_facia

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY neyse nerede kalmıştık hani isimler konvoy yapmıyormuyuz uyan ey TÜRKİYE !!!
  8. prof_facia

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY kavga anlamında söylemedim zaten :) ama konu başka yerlere doğru gitme eğiliminde ve hassas bir konu olduğu için karşılıklı konuşmalar bile yanlış anlaşılırken internet üzerinden konuşmak olayın boyutunu çok farklılaştırabilir düşüncesindeyim.
  9. prof_facia

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY arkadaşlar bence bu konuyu kapatalım. doğusuyla, batısıyla, türk'üyle, kürt'üyle, laz'ıyla, çerkez'iyle, alevisiyle, sünnisiyle kısacağı her çoğrafyadan her etnik kökeniyle bu cennet vatan hepimizin ve hiçbir tarafın yada hiçbir kökenin birbirinden...

10. prof_facia

1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG karbüratörlü olup da 30-35 kuruştan aşağı yakan araç yok zaten. bu açıdan düşündüğünüz de yakıt gayet normal :) yakıt km.de 50 kuruş, vergi yıllık 360 tl, arazide verdiği keyif paha biçilemez :D

11. prof_facia

1- Savaş Tanır / Ankara - Öveçler 2- Bülent Arslan / Ankara - Etlik 3- Yakup Depeharman / Ankara - 100.Yıl
  12. prof_facia

artık iyice milletle dalga geçerek yapıyorlar herşeyi. kendi adıma ankara'da ikamet eden biri olarak ankara'da yapılacak bir konvoya katılırım ve benim gibi düşünen birçok kişininde kendi illerinde yapılacak konvoya katılacağına da eminim.

13. prof_facia

akaryakıta yapılan son zammın, dünyada ham petrolün fiyatının düştüğü gün yapıldığını biliyormuydunuz ???
  14. prof_facia

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG dün akşam ufak bir gezinti yaptım, araç biraz çamur gördü sonunda :D
  15. prof_facia

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG teşekkür ederim :) arkadaşlar sorularınıza cevap vermişler umarım yeterli olmuştur. yakıt konusunda da kesin rakam vermek zor çünkü kullanım alanları çok farklı ama ortalama 17-18 lt LPG tüketimi var başka deyişle km.de 45-50 kr. arası yakıyor.

16. prof_facia

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad mekan çok güzel, araçlar çok güzel, resimler çok güzel :)
  17. prof_facia

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG Barış, Tarif için çok teşekkür ederim ama biraz kafam karıştı ??? :'( Resim olursa daha iyi anlayacağım ::) Eğer siteye yükleyemezsen mail atabilirmisin :) Görüşmek üzere kendine iyi bak.
  18. prof_facia

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG çok teşekkür ederim :)

19. prof_facia

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad nerede olursa olsun series her türlü ben buradayım diyor :D fotoları bekliyoruz.
  20. prof_facia

Ynt: 1982 Land Rover Series III 88" / Petrol+LPG valla çok iyi olur Barış :) sırf bu yüzden aracı değiştiresim geliyor bazen ama aracımdan çok memnunum ve ayrılmak istemiyorum :'(

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri