Arama sonuçlarınız

1. KağanÖner

Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi Harika ozgur olmak yaz gelsinde bol bol motorla yol yapalim... motor ozgurluktur......

2. KağanÖner

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Haklisiniz doga daha emniyet li
  3. KağanÖner

Günübirlik 14 Şubat Gezisi

Ynt: Günübirlik 14 Şubat Gezisi Harika paylasim Teşekkürler

4. KağanÖner

Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) )

Ynt: Beyaz Güvercin Yolda ( Çoğunlukla Otoparkda :) ) Cok tesekkur ederim...
  5. KağanÖner

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato Kolayliklar dilerim.

6. KağanÖner

Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum

Ynt: Arşipel'in2006 Jumper İle Yapımına Başlıyorum Harika gidiyor. Kolayliklar dilerim..

7. KağanÖner

Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var...

Ynt: Motocaravan Yapabilmek icin acil tavsiyelerimize ihtiyacım var... Kolayliklar dilerim
  8. KağanÖner

Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :)

Ynt: Tek Başına Kampın Dayanılmaz Hafifliği :) Takipteyiz. fotorafları bekliyoruz. hani kulanıyorsanız gps verileride harika olur. saygılar..
  9. KağanÖner

Anabasis Yolu - Maçka

Ynt: Anabasis Yolu - Maçka MErhabalar. GPS KAydı mevcutmu muhteşem bir rota. saygılar.

10. KağanÖner

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Olsun atilla abim Önce sağlık... Geç olsun Güç olmasın seni rahatsız etmesin. ellerine sağlık

11. KağanÖner

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bende karavana çok niyetliyim bakalım bu yazı geçirdikten sora yapıma başlıyacağım işallah. saygılar Sevgiler.
  12. KağanÖner

Akyaka'da Haftasonu

Ynt: Akyaka'da Haftasonu Muhteşem bir gezi Ak yakada çok kez cadırda kaldım Karavanım olunca tekrarlayacağım. çok teşekkürler Saygılar

13. KağanÖner

Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var

Ynt: Çekme Karavan Alacağım,fikirlerinize Çok İhtiyacım Var takip Saygılar
  14. KağanÖner

Motorumla Yeni Kamp Yerleri

Ynt: Motorumla Yeni Kamp Yerleri İzmire yolunuz düşerse birlikte sürelim... Saygılarımla. 05332242749.
  15. KağanÖner

Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma

Ynt: Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma Merhabalar. Bir CBF 150 Sahibi olarak bu kadar gaddar ve yakıt cimrisi bir motor olamaz. motorumla her yere gittim dağ tepe her yere götürdü beni ama tık demedi... tabi bende baktım ve dikkat ettim her ihtiyacını karşıladım.. CBF 150 alınıp yıllarca...

16. KağanÖner

Bobber Motorsiklet Yapımı

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı Evet malesef Cafe Racer bizde uygulamak çok güç... ancak yeni Suzuki van van modeli olabilir. Daha doğrusu türkiyede. Zira ryumanjison arkadaşmızın hondasıda Cafe racer gider takip teyim.
  17. KağanÖner

Motor Heyecanı Tekrar Sardı

Ynt: Motor Heyecanı Tekrar Sardı Öncelikle Herkeze merhabalar. Motorun her türlüsü Muhteşemdir. Ama nacizane tavsiyem başlangıç motoru olsada Japon bir modeli seçmeniz olur YBR yada CBF modelleri hem size motor hakkında güvenli bir sürüş verir hemde öğrenme sürecinizde büyük motorlara yakın...
  18. KağanÖner

Motorumla Yeni Kamp Yerleri

Ynt: Motorumla Yeni Kamp Yerleri Merhabalar. Yeni turlarınızı bekliyorum. saygılar.

19. KağanÖner

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhabalar. CBF 150 sahibiyim. Çok yol yaptım Km ile ilgili bilgi veremiyorum. Bu belki 11 motorum Büyük küçük hemen hemen her tarz motra bindim. şimdilik böyle..
  20. KağanÖner

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhabalar. KAğan ÖNER. İzmir/Karşıyaka 'da oturuyorum yaklaşık 7 senedir Motor Sevdası içerisindeyim çok türde motora sahip oldum. En son Vf 750 Magna, ve CBF 150 Sahibiyim. Bir büyük bir küçük.... Motor benim hayatımda bir tutkudur. Ve diğer tüm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR