Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

Nasıl Kamp Yapılır ?

Bir süre kamping alanlarında arkadaşlarınla birlikte etkinlik yap.... Sonraları kamp alanı dışında özel atraksiyonlara giriş derim... (bunun için tecrübe şart)

2. kahverengi

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp bildiğim kadarıyla praktiker artık "şahlanmış Türkiye pazarı"ndan çekiliyor... başka yerlerde denk gelenler olursa bizimle paylaşın... Saygılar...
  3. kahverengi

Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp

Ynt: Deniz Kenarında 1 Hafta Kamp tente ile ilgili daha detaylı bilgi lütfen....

4. kahverengi

Seyyah Yaşam Tarzı

Ynt: Seyyah Yaşam Tarzı Bu konuşmalardan eminim iyi bir sonuç çıkaracaksındır. Sana inanıyorum... Doğru konusunda son bir söz; Doğru tektir. Ona göre, buna göre doğru diye bişey yoktur... Ve, bir ölçü; İnsanlar inandıkları gibi yaşamazlarsa, YAŞADIKLARI GİBİ İNANMAYA BAŞLARLAR. (HZ. öMER...
  5. kahverengi

Seyyah Yaşam Tarzı

Ynt: Seyyah Yaşam Tarzı Ben bu bölüme açılan konuları takip eder, sadece samimi bulduklarıma cevap veririm. Senin konu başlığını ve mesajını okurken ilk baktığım şey yaşındı... Yaşını ve mesaj içeriğini gördükten sonra tam pencereyi çarpılayacakken, son satırların gözüme ilişti ve okumaya...

6. kahverengi

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi En güzel kamp yanlız olduğun kamptır. Kim olduğunun farkına varırsın...

7. kahverengi

Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım

Ynt: Kiralık Çadır..!!!..acil Yardım kiralık çadırmı ? şakamı bu ??
  8. kahverengi

Babalar Ve Oğulları Birde Köpekleri Kampımız

Ynt: Babalar Ve Oğulları Birde Köpekleri Kampımız Çocukların doğada kamp yapmasının psikolojik olarak çok derin artıları var... Tebrik ederim... Çocukları daha küçük olanlar beklemesin, daha meme emerken kamp yapan bilinçli aileleri biliyorum... Saygılar...
  9. kahverengi

POLONEZKÖY(Trekking)-RİVA-AĞVA

Ynt: Polonezköy(trekking)-riva-ağva üzülerek Söylüyorum Polonezköy'e Otobüs, Dolmuş, Vs.. Gibi Şeyler Yok, Zaten Arabasız Gitmenizi Tavsiye Etmiyorum... http://www.polonezkoy.com/ulasim.html

10. kahverengi

Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?

Ynt: Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır? http://ariciseref.blogspot.com/2013/02/baln-testi-ve-kalitesi-hakknda.html

11. kahverengi

Kuzu Yaylasında Kamp

Ynt: Kuzu Yaylasında Kamp Aytepe'de Veysel Dayı'nın yerine gidin...
  12. kahverengi

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Zaten ne geldiyse başımıza, bu ticari kaygılar yüzünden geldi...

13. kahverengi

Kuzu Yaylasında Kamp

Ynt: Kuzu Yaylasında Kamp Ben kuzuyayla'yı tavsiye etmiyorum, onun yerine Yuvacık/Aytepe'ye çıkın çok daha iyi, daha geniş seçenekler, süper yürüyüş parkurları ve daha muhteşem doğal güzellikler bulacaksınız, her iki yerede gidip değerlendirmenizi yaptığınızda dediğimi daha iyi anlayacaksınız...
  14. kahverengi

Osmanlı Ocağı Nasıldır?

Bu aletin ismini kim koymuşsa yanlış koymuş, osmanlılar hiçbirzaman bu ve buna benzer bir ocak kullanmamışlardır. Bu ismi hangi bilgisiz koymuşsa duyurulur... Alete gelince, ben kampta acemi dönemlerimde çok kullandım, hiç bir işe yaramaz, çay bile yapmaz, sadece yapılmış çayı sıcak tutar...
  15. kahverengi

kamyonete çekme karavan takılırmı?

Ynt: kamyonete çekme karavan takılırmı? Ben bu yönetmeliği okuyunca bildiklerimide unuttum, tercüme edecek biri varmı??? “Araç Kategorisi” başlıklı 1. maddenin “1.3- N Kategorisi Araçlar” alt başlığında da; araçlar, azami kütlelerine göre N1, N2 ve N3 kategorisine ayrılmış, anılan maddenin...

16. kahverengi

Ynt: kamyonete çekme karavan takılırmı? Yanıtlar için teşekkür ederim. Ama sorumu biraz daha açmak gereği duyuyorum. Karavan 750 kg. olabilir bu benim için sorun olmaz. Asıl öğrenmek istediğim şey "Ford Transit Kamyonet" arı kovanlarıyla yüklü olacak. Bu yüklü kamyonetin karavan çekmesinde bir...
  17. kahverengi

Ford Transit kamyonete (içinde en az 50 Kovan arı olacak) çekme karavan bağlanabilirmi? bu trafik yasalarınca uygunmu?
  18. kahverengi

Tek başıma kamp 15 günlük program!

Ynt: Tek başıma kamp 15 günlük program! yaptım geldim canım kardeşim, saol:)

19. kahverengi

soğucak yaylası hakkında detaylı bilgi

Ynt: soğucak yaylası hakkında detaylı bilgi soğucak'ı programdan çıkarıyorum ozaman... sapancada kuzuyayla, yalovada delmece yaylası program dahilinde ... Ama buraya en az 1 yer daha eklemeliyim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR