Arama sonuçlarınız

1. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi Bana kalırsa çadırda en çok dikkat edilmesi gereken şey pollerdir, çadır almadan önce bu yazıyı okumalısın http://www.outdoorhaber.com/cadir-polleri/

2. kahverengi

Saatçi Benzini

Benzinli ocaklarda kullandığımız saatçi benzinini nereden alıyorsunuz? (istanbul)
  3. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi katılıyorum, kamplı faaliyetler için 40 Lt çok az, en az 50+10 olmalı, "deuter" alırsan "aircontact" modelini seç derim.

4. kahverengi

Ekipman Tavsiyesi

Ynt: Ekipman Tavsiyesi söz konusu Sırt çantası olursa "Deuter" derim başka birşey demem... Diğerlerine de arkadaşlar yardımcı olurlar...
  5. kahverengi

Hey Seyahat!

Ynt: Hey Seyahat! Nefret etmeyin, insanın kendine gelmesi için önce kendinden kaçması lazım :) seyahatler ilk evrelerinizde acı vermiş olsada, bunların sizi demlediğine şahid olacaksınız... saygılar.

6. kahverengi

Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında

Ynt: Uyku Tulumu Derecelendirme Hakkında maalesef dalga geçme işi bu forumda çok oluyor, olmaması lazım....

7. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi Kubbe tasarım çadırımın iki yan pencere aralığı açık şekilde (ki alt kısımlardan da hava alıyor) dış kapıda açık olarak, faaliyet raporumu yazacağım. Ön ısıtmayı çadır dışında yapıcam. Zehirlenmeyelim derken donarak ölücez be abi :) Saygılar...
  8. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi Abi bir çok dağcı bu sistemi kullanıyor, tamam tecrübesizler için kesinlikle uygulanmaması gereken bir durum... benim tek merak ettiğim, çadırın çift katlı kapısındaki tül olan kapı sadece kapalı kalsa, diğeri tamamen açık dursa, içeride yeterli sıcaklığı...
  9. kahverengi

Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece)

Ynt: Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp, Trekking ( 3 Gün 2 Gece) Rota, koordinat bilgileri iyi olmuş, keşke herkes yaptığı expedisyonlarda bu bilgileri de paylaşsa...

10. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi Walla Kadir abi ne yalan söyliyeyim, sadece çadırın içinde ısınabilmek için aldım, kış kampçısıyım ben... "Güneş doğarken neşe doluyor insan" diyenler gibi, yaz kampçısı hiç olamadım... Ama faaliyete çıkmadan antremanlarını yapıyorum merak etme abi (çadırı yakmamak...

11. kahverengi

Kamp Ocağı Seçimi

Ynt: Kamp Ocağı Seçimi bende kış faaliyetlerinde ateş yakma delikanlılığına girmemek için, msr whisperlite aldım, "çadırın içine esir edecek bu bizi" diye diye, söylene söylene, aldık bakalım...."
  12. kahverengi

Google Earth'ten Gps'e Uydu Görüntüsünü Aktarma

Ynt: Google Earth'ten Gps'e Uydu Görüntüsünü Aktarma Ben etrex 20 'den memnunum, şehir içinde navigasyon olarak çok gerekmedikçe kullanmıyorum, daha çok outdoor etkinliklerim için aldım, içinde başarsoft'un city haritası var, istenildiğinde kullanılabilir...

13. kahverengi

Ynt: Google Earth'ten Gps'e Uydu Görüntüsünü Aktarma "Birdseye" Garmin Gps'te uydu görüntüsü görebilmeniz için gereken harita programıdır. Bunu kullanabilmek için Garmin'in sitesinden 29.99 USD ödeyerek Gps'inize indirebilirsiniz...
  14. kahverengi

Ynt: Google Earth'ten Gps'e Uydu Görüntüsünü Aktarma Birdseye satınalıp istediğim harita görüntülerine ulaştım, saygılar...
  15. kahverengi

Garmin Etrex 20 Hakkında Yardım

Ynt: Garmin Etrex 20 Hakkında Yardım Birdseye satınalıp istediğim harita görüntülerine ulaştım, saygılar...

16. kahverengi

Gps kullanımında henüz yeniyim, Google earth'ten Gps'ime harita yüklemeyi becerdim fakat planladığım rotalarımı "google earth'te gördüğüm şekliyle" Garmin etrex 20'de nasıl görebilirim? (topografik olarak gösteriyor) Bunun için yeni bir haritamı gerekiyor? ince parkurları hatta su kaynaklarını...
  17. kahverengi

Garmin Etrex 20 Hakkında Yardım

Gps kullanımında henüz yeniyim, Google earth'ten Gps'ime harita yüklemeyi becerdim fakat planladığım rotalarımı "google earth'te gördüğüm şekliyle" Garmin etrex 20'de nasıl görebilirim? (topografik olarak gösteriyor) Bunun için yeni bir haritamı gerekiyor? ince parkurları hatta su kaynaklarını...
  18. kahverengi

Kutupayısında Loap Çadır Alana Uyku Tulumunda İndirim Var

Ynt: Kutupayısında Loap Çadır Alana Uyku Tulumunda İndirim Var Bende Loap kullanıyorum, fena değil....

19. kahverengi

Doğa Yürüyüşçüsü ve Dağcı Olmak

İlk deneyimlerinizi tek başınıza yapmayın, yanınızda kamp ve dağ tecrübesi olan birileri olsun, malzeme konusunda aceleci olmayın, netten iyi araştırıp kampanyaları takip edin. Kampingler dışında Birkaç günlük Kamp bile, bilgi gerektiren bişeydir, aksi takdirde sıkıntı olur...
  20. kahverengi

Yalova'da Bir Parkur Daha; Beşpınarlar Tepesi

Ynt: Yalova'da Bir Parkur Daha; Beşpınarlar Tepesi bu yaz kamp planlarımın içine aldım, teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR