Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012
Merhaba,
2013 Kış kampı ile ilgili olarak yer ve tarih muhtemelen ocak ayı başında duyrulacaktır.
Selamlar,
Murat
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri
Merhaba Arkadaşlar,
Güzel bir kamp etkinliği oldu.Başta Ender bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle. Bir kaç karede benden.
Görüşmek dileğiyle,
Murat ALBAYRAK
Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)
Merhaba,
Pamukova üzerinden giderseniz binek otomobille bir sıkıntı yaşamassınız.
Şahsen ben binek araç ile geleceğim.
Selamlar,
Murat
Ynt: Gezenbilir; Allahüekber Dağları - Deniz Şehitlerini Anma Tırmanışı (5 - 7 Kasım 2012)
Merhaba Arkadaşlar,
Bölgedeki malum nedenlerden dolayı faaliyetimiz iptal edilmiştir.
Saygılarımızla,
Ynt: Ekipmansız Kaçkar Zirve
Ekipman derken teknik tırmanış içeren malzemelerden bahsediyorsanız hiç bir şeye gerek yok.Kaçkar tırmanışında kış hariç bu tür malzemelere gerek kalmıyor.
Selamlar,
Murat
Mutlak suretle deniz gölüne uğramak istiyorsanız rotanızı klasik olarak değiştirin derim.Aşağıdaki resim rota hakkında sizi daha net aydınlatacaktır.
Merhaba,
Öncelikli olarak çadırsız bu faaliyeti çıkartacağınızı çok fazla düşünemiyorum.Deniz gölü tamamen çadır konaklamalı olacaktır çünki pansiyon vs o bölgede bulunmamaktadır.En doğru rota Y.Kavrun pansiyon öküzyatagı gölü üzeri kamp ve kuzey rotasından zirve...
Ynt: Gezenbilir; Bursa Uludağ Zirvesinde (06 - 07 Ekim 2012)
Güzel bir etkinlik olacağı belliydi ve öylede olmuş.Tüm ekibi tebrik ederim.Bu faaliyete gelebilmek adına 2 gün üst üste serum yedim fakat nafile hala düzelemedim.Bir sonraki etkinlikte görüşmek dileğiyle.Zirve yolunuz hep açık...
Ynt: Gezenbilir; Allahüekber Dağları - Deniz Şehitlerini Anma Tırmanışı (5 - 7 Kasım 2012)
Yeterli ekipmanınız varsa tabiki olabilir.Bu faaliyetin en sıkıntılı kısmı şiddetli rüzgar ve soğuk.10-15 Günlük sıkı bir kondisyonun yeterli olabileceği bir tırmanış.
Selamlar,
Murat