Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Mke'nin açılımı ''Makine ve Kimya Endüstri''si ise internetten biraz araştırdım. Sanırım ayın 24'ündeymiş. Umarım doğru bir şeyi araştırıyorumdur.:)
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Mke denilen yer neresi ve bu ihaleye girmek için bir şartlandırma var mıdır yoksa herkes rahatlıkla katılabiliyor mu ? İhale iletilerini takip ediyorum uzun zamandır yalnız bu konuda resmen kör cahilim.
Ynt: İlk Kampım
Deniz kenarı kumsal, plaj vs tarzı yerlerde kamp yapmayı düşünüyorsanız Balıkesir'de Burhaniye'ye mutlaka gidin. 2 gece kamp yapmıştım orada her hangi bir sorunla karşılaşmadım ve Balıkesir'de en çok sevdiğim kumsallardan biriydi.
Ynt: 2015 Otostop , Kamp , Macera
Daha önce 1/3'ini gezdim Türkiye'nin otostopla. Korkacak hiçbir şey yok. Tabi ufak tefek önlem almakta fayda var ama sanıldığının aksine otostop fazlasıyla eğlenceli ve korkulacak bir yanı yok. Ben bu platformu bilmiyordum ilk otostop yaptığım zamanlar. Sonra...
Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak
Selamlar hocam.
3'üncü seçenek olarak couchsurfing'i önerebilirim. O nedir derseniz de ücretsiz evinde kanepesini döşeğini acan insanların olduğu tatlı bir platforum. Türklerde ve yabancılarda oldukça yaygın bir kaç site ve mobil uygulamaları bile var bunun...
Ynt: Çanta Tavsiyesi
Ekstra kucuk cantasi olmasi cok hosuma gidiyor bu modelin ve altertanif modellerinin de ayni sekilde. Varsa aklinizda iki parcali canta ornekleri belki gozumden kacan vardir diye paylasirsaniz cok sevinirim.
Rica ederim. Çanta için ayırdığınız bütçe ne kadar sorabilir miyim ? Ona göre bir kaç çanta önerebilirim ama gene de denemeden almanızı tavsiye etmem. Deuter marka çantaları araştırın benim Kalite-Fiyat bakımından hoşuma giden markadır.
Hocam çanta konusu işin en hassas noktası uzun yürüyüşlerde. O yüzden internetten sipariş vermek yerine çantayı bizzat deneyip görüp almanız kişisel tavsiyemdir. Ağırlık konusunda da outdoor mağazalarda çanta içine bir kaç parça ağırlık atıp fikir sahibi olabilirsin.
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)
Cumartesi günü çalışacağım için bu sene katılım sağlayamıyorum. Katılan herkesin yolu açık keyfi bol olsun. İyi kamplar dilerim.
Ynt: Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler
Takip ederek başlığı öne alıyorum izninizle. Belki yeni eklentiler ya da değişiklikler yapmak isteyenler vardır ümidiyle saygılar herkese.
Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi
Seval hanım geç de olsa özür mesajı yazmak istedim. İşten çıkan bir arkadaşım dolayısıyla değişen çalışma düzenim nedeniyle katılım sağlayamadım. Mail gelmesine rağmen iş yoğunluğundan dolayı da geri bildirim yapamadım size...
Ynt: Kampta Vahşi Hayat
Yanılmıyorsam kamp ateşine vahşi hayvanlar yaklaşmıyorlar. Ben çakallardan torpil ile korunmayı tercih etmiştim. Bir de hayvan kovucu spreyler var ama hiç denemedim. Biber gazı gibi bir şey. Outdoor mağazalarında satılıyor genelde.
Ynt: Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ?
Hocam çok çok teşekkür ederim. Yazınızı görmüştüm yalnız teşekkür iletisi girmeyi unutmuşum. Forumda oradan oraya gezinirken tesadüf eseri başlığı gördüm birden aklıma geldi. O aracı dediğiniz gibi yapıp araştırdım ve almaktan vazgeçtim. Şimdi...
Merhaba. Katılım koşulu var mıdır varsa nedir ? Tam olarak ihtiyacım olan bir şey. Katılmayı çok isterim.
SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi