Arama sonuçlarınız

1. Etkaize

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke'nin açılımı ''Makine ve Kimya Endüstri''si ise internetten biraz araştırdım. Sanırım ayın 24'ündeymiş. Umarım doğru bir şeyi araştırıyorumdur.:)

2. Etkaize

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke denilen yer neresi ve bu ihaleye girmek için bir şartlandırma var mıdır yoksa herkes rahatlıkla katılabiliyor mu ? İhale iletilerini takip ediyorum uzun zamandır yalnız bu konuda resmen kör cahilim.
  3. Etkaize

İlk Kampım

Ynt: İlk Kampım Deniz kenarı kumsal, plaj vs tarzı yerlerde kamp yapmayı düşünüyorsanız Balıkesir'de Burhaniye'ye mutlaka gidin. 2 gece kamp yapmıştım orada her hangi bir sorunla karşılaşmadım ve Balıkesir'de en çok sevdiğim kumsallardan biriydi.

4. Etkaize

2015 Otostop , Kamp , Macera

Ynt: 2015 Otostop , Kamp , Macera Daha önce 1/3'ini gezdim Türkiye'nin otostopla. Korkacak hiçbir şey yok. Tabi ufak tefek önlem almakta fayda var ama sanıldığının aksine otostop fazlasıyla eğlenceli ve korkulacak bir yanı yok. Ben bu platformu bilmiyordum ilk otostop yaptığım zamanlar. Sonra...
  5. Etkaize

Maden Deresi

Ynt: Maden Deresi Fırsatını bulursam çadırımı alıp sizi karavan ve karavancılık hakkında sık boğaz etmeye gelirim diye takibi bırakayım şöyle.:)

6. Etkaize

Amaç Maliyetleri Azaltmak

Ynt: Amaç Maliyetleri Azaltmak Selamlar hocam. 3'üncü seçenek olarak couchsurfing'i önerebilirim. O nedir derseniz de ücretsiz evinde kanepesini döşeğini acan insanların olduğu tatlı bir platforum. Türklerde ve yabancılarda oldukça yaygın bir kaç site ve mobil uygulamaları bile var bunun...

7. Etkaize

Çanta Tavsiyesi

Ynt: Çanta Tavsiyesi Ekstra kucuk cantasi olmasi cok hosuma gidiyor bu modelin ve altertanif modellerinin de ayni sekilde. Varsa aklinizda iki parcali canta ornekleri belki gozumden kacan vardir diye paylasirsaniz cok sevinirim.
  8. Etkaize

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları Paylaşım için teşekkürler. Katılamadığım için bunlarla yetineceğim.:)
  9. Etkaize

Karvan Yapımı 3m 2.proje

Ynt: Karvan Yapımı 3m 2.proje Kolaylıklar dilerim. Takipteyiz.

10. Etkaize

Çanta Tavsiyesi

Ynt: Çanta Tavsiyesi Rica ederim. Çanta için ayırdığınız bütçe ne kadar sorabilir miyim ? Ona göre bir kaç çanta önerebilirim ama gene de denemeden almanızı tavsiye etmem. Deuter marka çantaları araştırın benim Kalite-Fiyat bakımından hoşuma giden markadır.

11. Etkaize

Çanta Tavsiyesi

Ynt: Çanta Tavsiyesi Hocam çanta konusu işin en hassas noktası uzun yürüyüşlerde. O yüzden internetten sipariş vermek yerine çantayı bizzat deneyip görüp almanız kişisel tavsiyemdir. Ağırlık konusunda da outdoor mağazalarda çanta içine bir kaç parça ağırlık atıp fikir sahibi olabilirsin.
  12. Etkaize

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Cumartesi günü çalışacağım için bu sene katılım sağlayamıyorum. Katılan herkesin yolu açık keyfi bol olsun. İyi kamplar dilerim.

13. Etkaize

Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler

Ynt: Karavanda Bulunması Gereken Malzemeler Takip ederek başlığı öne alıyorum izninizle. Belki yeni eklentiler ya da değişiklikler yapmak isteyenler vardır ümidiyle saygılar herkese.
  14. Etkaize

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Seval hanım geç de olsa özür mesajı yazmak istedim. İşten çıkan bir arkadaşım dolayısıyla değişen çalışma düzenim nedeniyle katılım sağlayamadım. Mail gelmesine rağmen iş yoğunluğundan dolayı da geri bildirim yapamadım size...
  15. Etkaize

Ultralight Backpacking

Ynt: Ultralight Backpacking Nasıl olmuş da bu postu görmemişim diye hayret ederek takip yazımı da bırakıyorum buraya.

16. Etkaize

Kampta Vahşi Hayat

Ynt: Kampta Vahşi Hayat Yanılmıyorsam kamp ateşine vahşi hayvanlar yaklaşmıyorlar. Ben çakallardan torpil ile korunmayı tercih etmiştim. Bir de hayvan kovucu spreyler var ama hiç denemedim. Biber gazı gibi bir şey. Outdoor mağazalarında satılıyor genelde.
  17. Etkaize

Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan

Ynt: Yardım -750 Kg Araç Şasesinden Çekme Karavan Bu proje hakkında var mıdır bir gelişme ?
  18. Etkaize

Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ?

Ynt: Eski Araçlar Tekrar Trafiğe Cıkarılabilirmi ? Hocam çok çok teşekkür ederim. Yazınızı görmüştüm yalnız teşekkür iletisi girmeyi unutmuşum. Forumda oradan oraya gezinirken tesadüf eseri başlığı gördüm birden aklıma geldi. O aracı dediğiniz gibi yapıp araştırdım ve almaktan vazgeçtim. Şimdi...

19. Etkaize

O zaman +1 diyeyim ben.^_^ İletişime nasıl geçebiliriz ?
  20. Etkaize

Merhaba. Katılım koşulu var mıdır varsa nedir ? Tam olarak ihtiyacım olan bir şey. Katılmayı çok isterim. SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri