Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
2 Ekim 2014 tarihinde Ziraat Bankasından 728 tl. ye sigortayı yaptırdım. Çok araştırmama rağmen en uygun fiattır.
İnsan sevgisiyle doluydu yüreği. Bende karavancıyım, Erdek' e hoş geldiniz diyerek tanıttı kendini. Sonra evinin kapısını açtı bize tüm içtenliğiyle. Meslektaşımız sevgili eşi Müzeyyen hanımı tanıdık.Çok güzel sohbetlerimiz, yürüyüşlerimiz oldu. Karavanlar için zihni sinir projeler çizdik...
Ynt: Karavancılarımızın Dombay Çukuru Buluşması (3-5 Mayıs 2013)
Emmim seçerse en güzelini seçer. Dombay Çukurunu görmedim ama inanıyorum ki harika bir yerdir. Bu geziye biz de katılmak isterdik ama çok uzakta GÖCEK' teyiz. Katılabilenleri kutluyor keyifli geziler...
Ynt: İlk Karavanımız İle İlk Gezimiz (mehmet_mtrs)
Hadi çıkın gayrı gözlerimiz yollarda kaldı. Bahar geldi memleketimin güzel köşeleri sizi bekliyor bizimle beraber.
Ynt: Karavancılarımızın Erdek Buluşması; 19-23 Nisan 2013
Fotoğrafları bekliyoruz. Sizleri özledik. En azından fotoğraflarla avunuruz.Katılan ,katılamayan tüm dostlara selam olsun.
Ynt: İnegöl Oylat Mağarası ve Kaplıcası Şubat 2011
Arkadaşlar:
İltifatlarınıza teşekkürler. Otellerin yanında otoparkta kalabilirsiniz veya otele çıkmadan sağa dönüp köy içinde park edip yürüyerek çevreyi gezebilirsiniz.
Ynt: Isuzu md 27 karavan
Abdullah Bey ; Merhaba
Yazınızı yeni okudum. Aracımın yapım aşamalarını incelemişsiniz.Açıklama istediğiniz konuları sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım. telefonla görüşmek isterseniz: 0505 836 97 97...
Ynt: Yüklenen fotoğraflar
Ben de aynı durumdan muzdaribim. Yüklediğimiz fotoğraflar birkaç kez tekrarlanarak yüklenmiş. Takip ederken bıktırıcı oluyor. Modoratörün düzeltmesini bu güne kadar boşa bekledim.
Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba
Merhaba Ayhan Bey
Nihayet bilgisayarım geldi. Dostlarla selamlaşabildim. Seni de ancak anabildim. Fotoğraflar için teşekkürler. Eşinize de selamlarımızı iletiyoruz. Keyifli gezinizin...
Ynt: MASMAVİ BİR GÜZEL GÖCEK
Sevgili Dostlar
Yine yaramı deştiniz . Kaz dağlarını gezerken ulaşım problemlerine mi kızsam yoksa iyi ki böyle kalmış mı desem ikilemine düşmüştüm. Her gittiğim yere tekrar uğradığımda...