Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''
Haşmet bey,
Karavanınız hayırlı,uğurlu olsun...Kazasız ,belasız bol geziler dilerim.
Mehmet beyin atölyesindeki diğer Ducatonun sahibiyim,sizinle beraber işlerimiz yürüyor,bir hafta arayla tamamlanacak inşallah.
Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis''
Haşmet bey,
Kolay gelsin hayırlısı olsun...Sizin aracınızla birlikte benimkide yürüyor(atölye içindeki ducato )Sanırım birlikte bitecek.Ege karavan-Mehmet bey hakkındaki görüşlerinize katılıyorum.İnşallah tanışmafırsatıda olacaktır.Her ikimizede hayırlı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Atilla bey,B.Kemal bey ve Melih bey,
Bilgi ve önerileriniz için teşekkürler,uygun çözüm:
A)Park halindeki karavan için ev tipi çanaklı (uydu bulma aleti ile her seferinde aratılarak) uydu antenler+reciver 100 TL civarı,
görünüyor.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Kolay gelsin Atilla bey,
Çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.Uydu anten çözümünü daha ilerideki zamanlara bırakmıştım.Ancak sizin çözümünüz maliyeti nedeni ile bunu öne almayı düşündürüyor.Kullanacağınız anten bilgilerini...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Mehmet bey,
Uzun uğraşlarınızı, ruhsatınızla da mutlu sona ulaştırdığınıza sevindim.Size ve ailenize hayırlı olsun;kazasız,belasız bol geziler dilerim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)
İsmail Bey,
Son aşaması da tamamlanan karavanınız hayırlı olsun;iyi günlerde, güzel gezilerde ,kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Mehmet ve İsmail Bey,
Özeti bile güzel ,programınızda biryerlerde karşılaşmak umuduyla...(benim programıma çok benziyor da...)
İsmail Bey,
Ellerinize sağlık,bravo..Gerçekten kendinize güveninizle çok güzel işler çıkarıyorsunuz,kısa zamanda da bu duruma getirdiniz.
Kolay gelsin.
İsmail bey kolay gelsin,
Sorularıma yanıtlarınız için zahmet verdim,teşekkür ederim.Bu yoğun uğraşınız arasımda...
Tanışmıyoruz ama sizi zaten tanırdık.Çünkü FIAT amblemini BİBS ve araka kapıdaki DUCATO MAXİ yi BİBS olarak...
Merhaba İsmail bey,
Araçta kullanacağınız elektrik enerjisinin sağlanması konusunda henüz bir çalışma yapmamışsınız(araç fotolarından gördüğüm kadarıyla).Bu konuda düşüncelerinizi,planlarınızı da açıklarmısınız?
Kolay gelsin.
Kolay gelsin İsmail bey,
Verdiğiniz ölçülerin toplamı:375 cm.topluyor .Oysa 15m3 PSA da; arkadan öne iç ölçüsü 407cm.Atlanan bir ölçü mü var yoksa?
Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?
Levent bey, detayı bilmiyorum.Tercihimde elk.enerjisi gerektirmeyecek olması , ısıtma kapasitesi ve LPG ile çalışıyor olması ön plana çıktı.Sizde farklı bir avantajını hatırlatmışsınız .
Teşekkürler.