Arama sonuçlarınız

1. gazi sezer

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz işin aslı şöyle, istanbul'a gelmişken yapmadan dönme diye bilgiğim şeyleri önce yapalım dedik, ve öylede yaptık tam sinyal aklımıza geldi ucak sabiha gökçenden kalkacağı için anca yetişeceğimiz içiin ucağı kaçırmayalım dedik.

2. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz gelecez sisdağlı bu yaz karadenizdeyiz.ilk turumuz karadeniz olacak defender'la
  3. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sağol abi teşekkür, içmekten gezmekten parça almaya fırsat kalmadı, tekrar giitmemiz gerekiyor. :D ;D

4. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz teşekkür ederim, sisdağında kavurma ve rakı içmiş biri olarak,bir gün bir yerlerde hep beraber içmek dileklerimle.kendinize iyi bakın
  5. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz selam, emrah zamanla olacak, sen bir an önce bir defender sahibi ol.

6. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Hüseyin kardeş teşekkür ederim, bende ilk kez topluyorum araç abimin, mersin'e beklerim.

7. gazi sezer

Bir Defender Hikayesi de Benden

Ynt: Bir Defender Hikayesi de Benden hayırlı olsun, sizin gibi bizim gibi defender toplayan arkadaşlara land rover firması bir ayrıcalık yapmalı diye düşünüyorum.
  8. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz kumkapı ege restaurant
  9. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz istanbul'la kadar gitmişiz hava çok güzel, kumkapıda balık yemeden dönülürmü, öylede ya yaptık ege diye köşe başı bir balıkcıya oturduk,balıkcıyı bilgidiğiimiezden değil nereye oturalım diye bakınırken garson arkadaşlardan birisi size indirim yaparım...

10. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz .

11. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz dün istanbul'da keyfli bir gün geçirdim, arkadaşlarla tarihi eminönü balıkcısında ekmek arası balık yedik
  12. gazi sezer

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) arkadaşlar Mersin'de şoförler cemiyetine yakın köşede Muzaffer usta var ben oraya yaptırdım ve çok memnunum, ustada ilk kez böyle bir araba ile uğraşmakta keyf aldı.elektrikciye gelince genç bir arkadaşımız hasan usta Karizma oto elektrik askerde...

13. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz tavan döşemesi bej deri oldu ve yerine takıldı.
  14. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz teşekkür.! sisdağlı, aynı dileklerle iyi günler
  15. gazi sezer

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) :D

16. gazi sezer

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) cenk arkadaş haklısın, bir daha araç toplayacak olursansız kesinlikle mersin'e gelin; sabahları kahvaltıya gidiyorum bol bol çay içiyorum çok hoş oluyor ve çok şeyler öğrendim.
  17. gazi sezer

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) usta iyi olunca insan keyf alıyor.
  18. gazi sezer

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) ben sizden şanslıyım arkadaşlar, mersin'de bir zafer ustamız var orhan ustanın tam tersi.

19. gazi sezer

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) bunları yaptıran tek şey.! sevgi; içinizdeki sevgi ne ugraşlar verdirmiş size allah kolaylık versin.
  20. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz düşünemedik kaporta aşamasında, şimdi ise bakalım ne olacak

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri