Arama sonuçlarınız

1. kenanyama

deffender kamp çadırı

Ynt: deffender kamp çadırı Sayın biralogeg (İsminizi bilemedeğimden böyle hitap ediyorum.) Aşağıdaki linkler işinizi görecektir. Saygılarımla. Kenan YAMA http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39633.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.msg974163#msg974163

2. kenanyama

defender

Ynt: defender Evet kullanabilirsiniz. Benim aracın altında 235/85/16 lastik ölçüsü var. 7,5 16 Lassa lastikte kullanabilirsiniz.
  3. kenanyama

Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 .

4. kenanyama

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 .
  5. kenanyama

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması; Sapanca 13-14 Ekim 2012 Kamptan ilk görüntüler benden olsun, Cuma akşamından katıldığımız kamptan Cumartesi 12:00 da işe yetişmek için ayrılmak zorunda kaldık. Sapanca'dan İstanbul Silivri'ye 18:00 da anca varabildik. Hatice - Kenan YAMA

6. kenanyama

Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16

Ynt: Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16 güncel

7. kenanyama

Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Ynt: Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları Sayın Dr.Özhan Cevabın gecikmesinden dolayı özür dilerim. Bir süredir Gezenbilir sitesini ziyaret ETMİYORDUM. Demo kapakları bulabileceğinizi sanmıyorum. Düğme lazım olduğunda, cam kaldırmayı elektrikli yaptığımda orjinal düğmeler demoların yerine az bir...
  8. kenanyama

Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları

Ynt: Td5 tipi Dash Panel ve Anahtarları Mehmet Bey Ben mevcut demo anahtarların altına gerçek, ölçülere uyan anahtarlar koyup demo kapakları gerçek anahtarların üzerine yapıştırdım. Gayet sağlıklı olarak çalışıyorlar. Kenan YAMA
  9. kenanyama

58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza

Ynt: 58ayhan rumuzlu Ayhan bey'in geçirdiği kaza Geçmiş olsun, ALLAH tan acil şifalar dilerim. Kenan YAMA

10. kenanyama

Ynt: Satılık 3 Lastik fiatına 4 Lastik Biridgestone Dualer AT 245 75 R 16 güncel

11. kenanyama

Burdur'da zorunluluktan aldığım ve aracıma çapı küçük geldiğinden satılığa çıkardığım lastikler toplamda 2000 km yapmıştır. Yanak orjinal boyaları üzerindedir. İhtiyacı olanlar kaçırmasın. 4 Lastik 1100 TL...
  12. kenanyama

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Sayın Yazer, Derya Bey iyi dilekleriniz için teşekkürler. Levent Bey kolay gelsin. Kenan YAMA

13. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Karavanın muayenesi 13.08.2012 tarihinde doluyordu. 07.08.2012 tarihinde randevu alarak muayeneye gittim. Aracın içine bakmadılar. Yağ kaçakları haricinde kusurda bulmadılar, sorunsuz bir senelik vizeyi 149 TL karşılığında aldım. Kenan YAMA
  14. kenanyama

Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012)

Ynt: Çekme Karavanla Anamur-Konya Gezimiz (Temmuz 2012) Güzel bir gezi yazısı paylaşım için teşekkürler. Kenan YAMA
  15. kenanyama

Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu

Ynt: Land Rover 110 Defender Ambulans Karavan İçin Askılı Mutfak Kutusu Güzel bir uygulama olmuş. Elinize sağlık. Kenan YAMA

16. kenanyama

Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü

Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü Selamlar Güzel bir gezi olmuş. Fotolar sayfada görünmüyor, fotoların olması gereken noktaların üzerine tıklayınca resimler açılıyor ama boyutları çok büyük sanırım. Saygılarımla
  17. kenanyama

PhotoWorld/Alkış Tur Ramazan Buluşması ve Boğaz Turu

Ynt: PhotoWorld/Alkış Tur Ramazan Buluşması ve Boğaz Turu Bu konuyu takip etmekte fayda var.
  18. kenanyama

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran-1 Temmuz)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran-1 Temmuz) Ferhat Bey Çektiğiniz fotoğraflar, yaptığınız komşuluk ve arkadaşlığınız için teşekkürler. Görseller gerçekten çok güzel gözüküyor. 100 milyar yıldızlı Samanyolunun altında başka bir etkinlikte görüşmek dileği ile...

19. kenanyama

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) 10 numara festivaldi. Siz tekrar yapın biz tekrar gelelim. Çöplerini bırakanlara sormak lazım bir daha ki gelişlerinde kamp yaptıkları yere kendi çöplerinin üzerine kamp yaparlar mı acaba. Hal böyle...
  20. kenanyama

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Merhaba 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) yolculuğumuzu tamaladık. İsminde her ne kadar GEZENBİLİR olsada festival alanında GEZENBİLİR ile ilgili ne afiş nede bir flama, aramama rağmen gözüme...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR