Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Haşmet bey Torunum için dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Motor taşıyıcı aparat gerçekten çok sağlam oldu.Levent (buraldinin )projesinden alıntı yaptım.Ufak bir değişiklikle de mukavemeti artırdım.

2. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Levent teşekkür ederim.Balıkesir de beklerken kendi kendime iş çıkardım.Evde scooter dururken iikinci motoru aldım.Neyse Stopları taktırdım.Ampulleri led olabilirse yarın değişirim.Bilmiyordum.Kastırma yapıyorum.Birde alttan şaseye...
  3. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Teşekkürler mehmet hocam Kamplarda çok lazım oluyordu.

4. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mesut birazda duygusal takılsak.Günlük ne yazıyor.))
  5. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Atilla hayırlı uğurlu olsun.Yeni sahiplerinede güle güle kullanmak nasip etsin.Sana kalacak yer olmazmı arabada çadıımız var en fazla haremlik selamlık yapar kendimizi çadıra atarız.

6. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Küçük motoru evde bıraktım.Bununla rahat Batum yapılır.

7. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Mesut bey nerelerdesin.Ona göre bir 10 luk karavan filosu ile gelelim mi acaba.)))
  8. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Balıkesirden misiye saygılar.))Tugay evinizde biraz dinlenin sonra yoğun işleriniz var.Haydi kolay gelsin.
  9. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Karavanım NAOS bugün itibarı ile sırtına bir arkadaşını daha aldı.Taşıyıcı için Levent (Buraldi) nin projesini biraz tadilatla uyguladım.Sanırım güzel bir uygulama oldu.Yarın boya ve son temizlik ile gezmeye hazır hale gelecek...

10. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tugay amcası bu balığada akıl suyunada değişilir mi ?

11. seyyah54

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Yavuz bey elinize sağlık Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Anadoluyu gezdiğimde ağırlık olarak ya Anadolu Selçuklu eserleri ve camiye dönüştürülen bize kalmış olan tarihi kiliseler.İşlev görmez olanı da hayvan ahırı olarak kullanmışız.Yurt dışında olan Osmanlı...
  12. seyyah54

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Harika bir yer.Akvaryum balıklarıda çok hoş.Fotoğrafları çekenlerde usta tabiki ellerinize sağlık.

13. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet hocam tv antenini kaça aldın randımanlımı.yüksekliği rahatsız etmezmi.Akü havalandırmayı içerde hafif z kanalı ile yükseltirsen içeriye su almaz.düz yaparsan yıkamalarda sıkıntı olur.Benim sayfama bakabilirsin.kolay gelsin
  14. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Karavan dünyasına hoşgeldiniz.Biryerlerde görüşme dileği ile.
  15. seyyah54

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model Ve Fotoğrafları http://www.rallye-magazin.de/rallyes/motor/videos/amphibious-motorcoach/index.html Böyle bir karavan yapan çıkarmı acaba.

16. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yavuz bey Halfeti yemi indiniz.
  17. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tugay daha dur bakalım önce dede olacaksın.Parklara gideceksin,düğünler edeceksin orala bakmayı zaten aklına bile getiremiyeceksin.Çok güzel bir manzara seyrine doyum olmaz.Sizleri çok seviyoruz.saygılar Aysel & Ahmet Özek.
  18. seyyah54

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Süreyya bey Sakarya da yaşamayan o bölgeyi sadece anlatır.Taraklı da daha özgür olunduğu için mi toplanılıyordu yoksa Ferhat beyinde dediği gibi ismi karavan festivali olduğu için mi onu düşünmek lazım.O bölgede yapılan toplantılarda da bir olumsuzluğa...

19. seyyah54

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Acaba kantarda ne çeker.Onuda yazsaydı iyi olurdu.
  20. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tugay doya doya eğlen havalar açmaya başladı.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri