Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Haşmet bey Torunum için dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.Motor taşıyıcı aparat gerçekten çok sağlam oldu.Levent (buraldinin )projesinden alıntı yaptım.Ufak bir değişiklikle de mukavemeti artırdım.
Ynt: Kim Nerede?
Atilla hayırlı uğurlu olsun.Yeni sahiplerinede güle güle kullanmak nasip etsin.Sana kalacak yer olmazmı arabada çadıımız var en fazla haremlik selamlık yapar kendimizi çadıra atarız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Karavanım NAOS bugün itibarı ile sırtına bir arkadaşını daha aldı.Taşıyıcı için Levent (Buraldi) nin projesini biraz tadilatla uyguladım.Sanırım güzel bir uygulama oldu.Yarın boya ve son temizlik ile gezmeye hazır hale gelecek...
Ynt: 'egeli' 2014
Yavuz bey elinize sağlık Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.Anadoluyu gezdiğimde ağırlık olarak ya Anadolu Selçuklu eserleri ve camiye dönüştürülen bize kalmış olan tarihi kiliseler.İşlev görmez olanı da hayvan ahırı olarak kullanmışız.Yurt dışında olan Osmanlı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Mehmet hocam tv antenini kaça aldın randımanlımı.yüksekliği rahatsız etmezmi.Akü havalandırmayı içerde hafif z kanalı ile yükseltirsen içeriye su almaz.düz yaparsan yıkamalarda sıkıntı olur.Benim sayfama bakabilirsin.kolay gelsin
Ynt: Motokaravan Örnek Model Ve Fotoğrafları
http://www.rallye-magazin.de/rallyes/motor/videos/amphibious-motorcoach/index.html
Böyle bir karavan yapan çıkarmı acaba.
Ynt: Kim Nerede?
Tugay daha dur bakalım önce dede olacaksın.Parklara gideceksin,düğünler edeceksin orala bakmayı zaten aklına bile getiremiyeceksin.Çok güzel bir manzara seyrine doyum olmaz.Sizleri çok seviyoruz.saygılar Aysel & Ahmet Özek.
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Süreyya bey Sakarya da yaşamayan o bölgeyi sadece anlatır.Taraklı da daha özgür olunduğu için mi toplanılıyordu yoksa Ferhat beyinde dediği gibi ismi karavan festivali olduğu için mi onu düşünmek lazım.O bölgede yapılan toplantılarda da bir olumsuzluğa...