Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Ülker abla valla bi yuh, da sizden duymak istiyorum Yavuz abiyede söyledim, ya diyorum Ülker abla neden yazmıyor galiba depoluyor sonra birden yazacak bölgelerin altındaki uzun soluklu gezi bölümünü hic hesaba katmiyorum hak edene denir ( Oğlum Tugay kocaman YUH...

2. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Aşıkları n yağmuru vardır hani bilirsiniz.. o görevini yapiyor ama ne yazık, ki aşıklar yok Siz olun derseniz Biz o elekleri cokdannnn askiya asmisiz be dostlar Eski günleri yad ederek seyretme locasindayiz
  3. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Sn Bsk Muzaffer KARATAŞ tüm karavancilari bekliyoruz diyor

4. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? !,
  5. TUGAY58

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Eyvallah emmi .. O işler bize diğer emmiler yemekmi yapar torunmu sever bilemem.Bu arada Seyyah emmi, nin torun, da dünyaya merhaba demiş bizde ÖZGÜRLÜK, LERLE...

6. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Merhaba dostlar şuan Karabiga hanımlar sahilindeyiz mavi bayraklı bir sahil Belediye Başkanı Sn Muzaffer KARATAŞ yardımları ile sahilin güzel bir yerine yerlestik ve hemen benimde belediyeci olmamdan dolayı belediyecilik sohbeti ve ardından karavan kamp alanı...

7. TUGAY58

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Emmi aman bir an evvel yayınla şu fermanı sakata gelmeyelim Elimizde olsunki bakarsın birileri AB normlari kapsaminda I.H.M, ye gider mider tümden sakata...
  8. TUGAY58

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Emmi gurban olam bidahakine sakın ha sakın liderliginden taviz verme dededen babadan gördüğümüz , yanı sıra aldığımız Nasihatler paspas oldu Ahmet abi böyle giderse...
  9. TUGAY58

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Abi hicmi Hayır olmazin yok hep tamam hallederizin var abi hala kulaklarımda Firdes seni seviyorum hayatım!!!!!!! Ne istiyon ilhan abi sizleri seviyoruz iyiki varsınız...

10. TUGAY58

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ilhan emmi, nin gayretleri ve Firdes ablanın rahatsızlığın a rağmen sonsuz fedakarligi ile Misi kamp karavan bulusmasindan sonra 10 karavanin katılımı ile yapılan uludağ çevresi yaylaları gezimiz sonrası Zeytinbagin, dayiz Bu arada misi kamp, da güneş panellerimizin...

11. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Liderim öncelikle kolay gelsin bu işin bana göre önceliği alt zemin temizlenmesi ve bakımı gidisatinizda buda görülüyor ellerinize sağlık yanlız iç tabana o zifli malzemeyi kim önerdi bilmiyorum gerci onu onerenin kendi...
  12. TUGAY58

Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Aksamcilarin ilacı

13. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 !
  14. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Gözden kacanlar Gece Sümela eteklerinde uyku sabah karşısında kahvaltı
  15. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Haşmet bey O Karadeniz nasil bir sevda ise gerçekten hiç unutulmuyor.. Sayın Gez.bil Ne denir bilmiyorum gercekten ömür lere ömür katar Ülker abla Yavuz abi Ne deyimki ama şundan Adımız gibi eminizki bizim icin her zaman özlenen bir yer...

16. TUGAY58

Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil)

Ynt: Yeni Karavanım 2008 15m3 Peugeut Boxer (gez-bil) Teşekkürler Görüşmek dileği ile
  17. TUGAY58

3Km lik hafta sonu.

Ynt: 3km Lik Hafta Sonu. Vayy ağam masayıda üzerinde konuşlanan silindirik iceceğide değiştirmiş hayırlı olsun Abi gec farkettim güzel paylaşımlar olmuş tabi herzamanki gibi kısa ve öz...
  18. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 !

19. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 Yardım sonrası ikram ve sohbet
  20. TUGAY58

Ynt: Bu Bir Sevda İle Doğu Karadeniz Turu 2013 ! Yaşlı dedeye ve nineye yardım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri