Arama sonuçlarınız

1. Baris_Akyuz

Igo 9.6 Navigasyon Basarsoft 2014.03 Turkiye Haritasi Ile Birlikte

Merhabalar Igo'dan ziyada (kendileri muthiştir amma velakin Here varken...) Here indirin Türkiye haritasını indirin(500mb oto indirir) Internetsiz özgürce kullanın (harita indirin) Ve en önemli özelliği BEDAVA Kullanan bilir eniştem bile sırf kullanmak için zamanında 1320 almıştı(lumia) Şimdi...

2. Baris_Akyuz

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Demek defender 110 ha? Hayallerim hala süslemekte kendisi... Konudan şaşmadan ufak bir bilgi sıkıştırayim şu köşeye Kesinlikle benzinli motorlara bulaşmayın V8 motorda aynı şekilde Araç sürekli 4 çeker bu yüzden ş. içinde 30 kuruştan az yakmasını beklemeyin Alacaksanız kesinlikle dizel Ve...
  3. Baris_Akyuz

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Görevlilere ne için getirdiğinizi vesaire söylerseniz ve hatta bir belge gösterirseniz insafiyet gösterebilirler belki... XT615 cihazımdan gönderildi

4. Baris_Akyuz

Havaalani Ekipman Gecisi Acil Yardim

Geçmez diye düşünüyorum çünkü uçağa kesici alet edevat sokmak yasak diye biliyorum. XT615 cihazımdan gönderildi
  5. Baris_Akyuz

İsuzu Urban Midibüs Otokaravan Dönüşümü

Hocam hayırlı olsun İsuzular sağlam araçlardır sizi üzmez. Ve karavan için uygundur alt kısımda bolca alan mevcut su atık depoları için. Hatta sahibinden.com da görmüştüm aracın içine atv sokuyorlardı 110.000 istiyordu. Çatıya 2 tane 2m2 lik güneş paneli 250+250 temiz kirli su deposu 3lü...

6. Baris_Akyuz

Araç Tavsiyesi

Biraz bütçeni aşıyor ama pazarlıkla alamayağacağın şey yok 1992 Land Rover Defender 110 2.5 TDI 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 218118526 Saf off-road aracıdır defenderler :) Ve ek olarak off road modifiyeleri en çok bu araca yakışıyor[bence] şimdi forumlarda araç tavsiye konularında...

7. Baris_Akyuz

Araç Tavsiyesi

@kgezer Dün telefondan yazmıştım biraz kısa oldu bu gün bilgisayarı ele geçirebildim :) yani uzun uzun anlatabilirim :) 20.000₺ alacağınız bir arazi aracı biraz eski olacaktır elbet küçükler hemen hemen aynıdır samurai wrangler çakması gibidir görünüşü aynı sayılır aksamlarıda öyle tabi japon...
  8. Baris_Akyuz

Araç Tavsiyesi

Merhaba, Öncelikle belirtmek isterim ki bütçeniz makul ne fazla ne az. Alacağınız aracı sırf arazide kullanacaksınız ve ne fazla yakmasını nede az kaçmasını istemezsiniz elbet(ki bende alacak olsam istemem) şimdi önünüzde tabiri caiz ise hayvan kadar seçenek mevcut bunlar; -Lada niva Iki kapılı...
  9. Baris_Akyuz

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Son mesajınızı farketmemişim hocam hayırlı olsun ssangyong'lar nazlı arabalardır duster kadar keçi değil :) XT615 cihazımdan gönderildi

10. Baris_Akyuz

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Merhabalar iyi forumlar, Öncelikle seçtiginiz araç kore yapımı bir araç ama mercedes motoru kullanmakta herhalde bu konuda parça sıkıntısı olmayacaktır(Tuzlu olacak haliyle mercedes yani boru değil) ek olaraktan araziye çok düşkün olduğunuzu belli ediyorsunuz benim size önerim ya rodios (onun...

11. Baris_Akyuz

Motokaravanda Devamlı Yaşamak

Merhabalar, Şimdi devamlı yasamaktan bahsediyorsunuz ama bunun ikamegahı var bir devlet dairesinde adres verirlen sıkıntı çıkarması muhtemel. Hadi bunları geçtik elinizdeki bütçe en önemli şey devamlı kalacağınızdan dolayı küçük camper tarzı bir araç kattiyen olmaz. Size en uygun çözüm şu; Iveco...
  12. Baris_Akyuz

Bizim 4x4 L300

Öncelikle hayırlı olsun hocam, Ben bu modellerin 4×4 modellerinin (Özellikle panelvanlarının) türkiyede bulunduğunu bilmiyorum. MaaşALLAH temizlenmiş paklanmış birde beyaz olsa off-... XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

13. Baris_Akyuz

Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey

Ynt: Benim Camperim Ducato 12m3 Zorbey Kolay gelsin iyi kamplar hocam :D
  14. Baris_Akyuz

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Cherokeede fena değil ama parçasını bulman biraz zor olabilir.
  15. Baris_Akyuz

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Yada nostalji yap ve gidip lada niva al küçük ama iş görür hani derler ya bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var diye o terime uyuyor.

16. Baris_Akyuz

Off Road Aracı Yardım

Ynt: Off Road Aracı Yardım Offroad istiyorsanız temiz defender 110 bulursanız hiç kaçırmayın parçası bol/ucuz geniş/ferah mis mis :D
  17. Baris_Akyuz

Satılık 4 Adet Defender

Ynt: Satılık 4 Adet Defender Of of of ateş ediyor resmen kara şimşek yanında halt yemiş :D. Param olsaydı alır kullanırdım(Ehliyette yok ama :))temiz araca benziyor iyi satışlar.
  18. Baris_Akyuz

Duster Niçin Satılır?

Ynt: Duster Niçin Satılır? Eğer 4x2 ve boş paketse 4x4 dolu paket bütün aksesuarlarıyla birlikte almak için satılır. En dolu paket ise tabiki yeni model için :D

19. Baris_Akyuz

Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız

Ynt: Transit Karavan Dönüşümü Yorumlarınız Merhabalar; Bak bak en sevdiğim araç ve en sevdiğim konu bir araya gelmiş çok sevindim. Aracınız jumbo model mi 15+1 mi. Şu anlık jumbo olduğunu varsayıyorum kapı sanırım evyenin arkasında kalıyor benim size tavsiyem evye mutfak ne varsa banyo/Wc ile...
  20. Baris_Akyuz

Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni

Ynt: Ducato İçin Örneği Görülmemiş Bir Kurulum Düzeni Aslında imkansız diye birşey yoktur ama,biraz abes kaçmamış mı ? Örnek olarak evli bir çift nasıl kalacak bu karavanda. Küsmüş gibi olacak :D. Eğer 13m3 model ise size tavsiyem camper yapmanız. Tabi karar sizin ama banyoyu oturma grubunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri