Arama sonuçlarınız

1. olasiliksiz

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Olmadığı doğru sebebi ise şu: Lowrange'e ihtiyacınız olacak şartlarda muhtemelen size çamur lastiği ve yerden biraz daha yüksek bir araç lazım olur. Böyle bir araçla da 80km/s üzerinde bir hızla emniyetli bir şekilde seyehat edemezsiniz. Düşünün hafta sonu geziye...

2. olasiliksiz

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Bence rav4 iyi, ama makul fiyata ikinci elde dizeli satılsa tercih ederdim. Offroadçı arkadaşların ciddiye almadığı türden hafif arazi kabiliyeti size dağ bayır gezmeye yeter. Uzun yollarda güvenlidir, tabi şeytana uyup çamur lastiği takmak, yerden yükseltmek vs gibi...
  3. olasiliksiz

1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

Bu aralar türkiyede tüketim coştuğu için merkez bankası ekonomiyi frenlemeye çalışıyor. Çünkü cari açık bu sebeple biraz coşmuş durumda. Bu nedenle varsayımlarınızı kontrol ediniz :D

4. olasiliksiz

1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

TUV'den geçen araç trafikten men edilemez. Gerisi saçmalıktır.
  5. olasiliksiz

1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması

Ynt: 1,3 multijet ve renault dci motor kıyaslaması Benim peder de bir ara tek depo benzinle ankaradan edirneye gittiğini iddia etmişti. Sordum depo kaç litre diye, 60 lt imiş.. Jeton o zaman düştü.:)

6. olasiliksiz

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster Bu durumda aslında offroadla işiniz yok. SUV tipi araçlarla dağ bayır gezebilir şehir içinde de kullanabilirsiniz, ama Jimny tek araç olarak pek iyi değil. Sabit akslı olduğundan mıdır fazla küçük olduğundan mıdır nedir yol tutuşu pek iyi değil.

7. olasiliksiz

2006 KİA SORENTO YARDIMMMM

Ynt: 2006 KİA SORENTO YARDIMMMM Arka süspansiyona bakın, bağımsız tip süspansiyon varsa virajlara aşırı hızlı girmediğiniz sürece savurmaz. Nasıl birşey olduğunu bilmiyorsanız bu resme bakın, bunun gibi çift aks olması lazım...
  8. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Bence yaptırın bir zararını görmezsiniz. Benim arabada var zamanla açılsa bile göze batmıyor.
  9. olasiliksiz

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster rallyci de olmuş sonunda... ;D

10. olasiliksiz

Navara lar geri çağırılıyor ..

Ynt: Navara lar geri çağırılıyor .. Benim merak ettiğim eskiden böyle şeyler olmuyor muydu da yeni çıktı bu geri çağırma modası? Bence artık haber alma kolaylığı sayesinde problemleri hasır altı edemiyorlar. (Çıkan sonuç: Belki de geçmişte pek çok problemi hasır altı ettiler...)

11. olasiliksiz

yardım rav 4 freelander jimny ?

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Aslında söylemek istediğim gayet güzel anlaşılmış, bunlar kişisel konular olduğundan kişisel ihtiyacı belirleyin diyorum bu kadar. Ayrıca bir de çamur lastiği takarsanız olmuyor, takmazsanız olur. Bunu parantez içinde belirtmeye gerek var mı? Zaten malum...
  12. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Bağlamaz ama benim söylediğimin doğru olduğu çok yaygın bir kullanım alanının varlığını da değiştirmiyor. Aksini kim söyledi? Öyle bir ihtiyaç varsa o da doğrudur. Yani şimdi ezbere konuşmak yerine şu aracı kullanacağınız şartları doğru dürüst...

13. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Benimkinde "arazi aracı" yazıyor. Herhalde arazi var arazi var demek istemişler. Hangi arazinin aracı acaba? ben ruhsatı yazandan daha iyi biliyorum neyse ki, sorun olmuyor :D
  14. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Kimsenin yanlış bilgi verdiği yok ta yanlış anlama oluyorsa oluyor ne yapalım. Kanun kitabi yazmıyoruz ya her yazdığımızın doğruluk şartlarını tanımlayalım.
  15. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Temiz baklımlı ise o da olabilir. 5 kapının tek dez avantajı yol kenarındaki blanketten yola çıkayım gibi maceralara girince aracın arka tarafını V şeklindeki blankete çarpma ihtimalinin artması. Daha dikkatli kullanmak gerekiyor.

16. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Kullanılır tabi 80km/s hızla. Vakit meselesi. Mesela traktörler de asfalt üzerinde kullanılabiliyor. O da 30 km/s hızla.
  17. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Bence bu tür araçları ilk kez kullanacaksanız 3 kapılı vitara alın. Temizini bulamazsanız 3 kapılı rav4 te olur, ama arkadaşların dediği gibi arazi vitesi (low range) yok, bana lazım olmadı ama size de lazım olmaz diyemem, nasıl kullandığınıza bağlı . Jimny...
  18. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Evet bende bunu söylemeye çalıştım. Genelde bu tür araçlarla ilk kez tanışanlar bu ikilemin pek farkında olmuyor. Buraya gelip soru soruyorlar biz de genelde araçların sadece arazi kabiliyetlerinden bahsediyoruz, ama farklı olan tek yanları bu değil. Bir...

19. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Bu tür araçları nasıl kulandığıma bakınca buna katılamıyorum, ikinci bir aracım var şehir içinde kullanmak için, ama hala daha şu araca çamur lastigi takayım yerden yükselteyim çok daha iyi olur diyemiyorum, yol durumu buna pek müsait değil, ama diğer...
  20. olasiliksiz

Ynt: yardım rav 4 freelander jimny ? Sorun şu ki öyle yerlere başka şeyler de lazım oluyor (mesela iyi bir çamur lastiği gibi). Bu durumda asfaltta 80km/s e düşüyorsunuz, iyi bir offroad aracı ama kötü bir gezi aracı oluyor. Eğim kaçtı bilmiyorum ama olabilir normaldir. Bu tür şeyler genelde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR