Arama sonuçlarınız

1. olasiliksiz

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım Ben 98 model rav4 ü ilk aldığım yıl 10 yaşından büyük olmasına rağmen kasko yapmışlardı. Daha sonraki yıllarda aynı kasko şirketinin verdiği fiyat yüksek geldi başka şirketten devam ettim, ama bir kez kasko yapılmış olduğu için devamı geldi. Normalde...

2. olasiliksiz

Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım

Ynt: Grand Cherokee ZJ 4.0'ı, Sonunda Aldım Kaskocunun iyi müşterisiyseniz yapıyorlar.
  3. olasiliksiz

Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.?

Ynt: Grand Cherokee mi.? Land Crusier mi.? Birinin kendisi ve belki parçası diğerine kıyasla daha ucuzdur, diğeri ise toyota ;)

4. olasiliksiz

RR Classic viscous diff.

Ynt: RR Classic viscous diff. LSD arka dif gibi birşey herhalde. Tuv'deki fren testinden zarar görmeden geçiyor mu bu araç?
  5. olasiliksiz

Arkadaşlar Bu CJ-5 Alınır mı

Ynt: Arkadaşlar Bu CJ-5 Alınır mı Zevk ve renk meselesi. Almadan önce araçla ne yapacağını ve amacınıza uyup uymadığını kontrol etmekte fayda var. Yoksa x kişisi için çok uygun olan araç sizin için hiç uygun olmayabilir.

6. olasiliksiz

ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ

Ynt: ARACINIZDA HANGİ YAKITI KULLANIYORSUNUZ Hepsi aynı yerden geliyor. Denetim kalitesi firmadan firmaya değişebilir.

7. olasiliksiz

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU O fazla basanlara "napıyon len geri zekalı laf olsun diye mi basınç sınırı konmuş" muamelesi çekmezseniz daha çok şamandıranız bozulur.
  8. olasiliksiz

imdattttttt beynim durdu yardım edin

Ynt: imdattttttt beynim durdu yardım edin Bu araçların sadece orjinal halleri güvenlidir. Güvenlik konusu sizin için önemliyse modifiye edilmiş, yükseltilmiş ya da çamur lastiği takılmış araç kullanmayın. Mevcut aracınızdan daha mı güvenlidirler konusu ise tartışmaya açık bir konu. Frene...
  9. olasiliksiz

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU Aynı sorun birzamanlar teleflex te varmış, düzeltmişler. Çok hassas bir gösterge olduğunu söyleyemem ama boş depoyu da dolu göstermiyor. Demek ki düzeltilebiliyor.

10. olasiliksiz

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Turbosuz "common rail injection" tipi motor var mı ki? Zaten turbolu motorlar çıkmadan önce dizeller minimum 1.9 litre civarındaydı.

11. olasiliksiz

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Artık eski teknoloji dizel motor üretilmiyor. Hepsi enjektörlü ve turbolu.
  12. olasiliksiz

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor Bence müzelik bir araç olacak bu ;)

13. olasiliksiz

2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik

Ynt: 2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik Siz de işinizi yapmışsınız bakıyorum oğuz bey, hız sınırından bahsetmişsiniz güzelce, üst sınır biraz abartılı ama olsun, sorumluluk sahibi arkadaşları severiz tabi, güzel olmuş.
  14. olasiliksiz

Ynt: 2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik Ben başka birşey söyliyeyim, bu sitede bu araçları kullananlardan iki tanesi kontrolü kaybedip uçurumdan aşağı uçtu. Sonuç: Birinde bol bol yaralı, ötekinde bir rahmetli. Başka söze gerek var mı? Bence gayet yapıcı bir davranıştır arkadaşlara...
  15. olasiliksiz

Ynt: 2.0 v6 için yükseltme kiti ve lastik Görür. Yeni hız sınırınız da maksimum 80km/s civarında olur, aksi halde hem kendi hayatınızı hem de yoldaki diğer araçlardaki kişilerin hayatını tehlikeye atarsınız.

16. olasiliksiz

Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ?

Ynt: Yeni Grand Vitara'ya kıyılır, LPG takılır mı ? 2.0 lik motorlarda performans azalması zaten olmuyor gerek yok öyle şeylere.
  17. olasiliksiz

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Hayırlı olsun, Sorento biraz daha büyük duruyor hakkaten.
  18. olasiliksiz

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster Amaç offroad ise ve jimny alıp üzerine modifikasyonlar için harcanacak daha para kalacaksa jimny alın. Yok amaç sadece gezmekse ve dizel araç istiyorsanız üzerine para koyup duster alın. Ekonomik olsun diyorsanız ve amaç sadece gezmekse mevcut aracı satıp aynı model...

19. olasiliksiz

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri En azından gelecek kış yeni kar lastikleri aldırır, tüketime katkısı kesin olur :D
  20. olasiliksiz

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Başlangıçta beni de şaşırtmıştı ama kullandıkça ne için tasarlandığını anladım ve kullanım tarzıma da iyi uydu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR