Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***)

Ynt: 23 Ekim 2011 Kemerburgaz Gezimiz (Actyon Sports***) Valla ; karizma çizilmiş gibi.... ;D ;D ;D yanlış anlaşılıyor...... kaldırılmalı...

2. CANADALI

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Valla en güzel foto bu olsa gerek :P :P :P
  3. CANADALI

Türk malı taksi V1

Ynt: Türk malı taksi V1 Hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun. Ama , pejo j9 a benzemez inşallah.(kaza anında kağıt gibi dagılıyordu)

4. CANADALI

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Görsellerrrrrr.... Takipppp :P
  5. CANADALI

OFFROAD AZERBAIJAN

Ynt: OFFROAD AZERBAIJAN Aramıza Hoşgeldiniz...

6. CANADALI

defender takaslı 2000 model cıtroen saxo vts...

Ynt: defender takaslı 2000 model cıtroen saxo vts... Çok açıklayıcı bir ilan olmuş ;D ;D ;D

7. CANADALI

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Çok güzel fotoğraflar..... daha neler göreceğiz bakalım...
  8. CANADALI

Gökçeada

Ynt: Gökçeada bu son resimlerde ; fotoğraları çektiğim tepe( havalimanı radar tepesi ) , ben ve eve dönüş... unutmadan......... birde rum evi...
  9. CANADALI

Gökçeada

Ynt: Gökçeada işin ilginç yanı kendimi türk adasında degilde ... yunan adasında gibi hissettim.. nedeni nedir bilmiyorum ama .. etraftaki rum köyleri mi böyle hissettirdi acaba :-\ :-\ :-\ resimlere devam

10. CANADALI

Gökçeada

Ynt: Gökçeada Bi kaç resimde ben ekleyeyim... , temiz ve halen kirlenmemiş bir yer . kafa dinlemek için ideal bence. hava limanıda kullanıma açılmış , sabiha gökçenden bora jet haftada 2 sefer düzenliyor. Resimlere gelelim.

11. CANADALI

Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?

Ynt: Kaç Kişi "Kia" Kullanıyor?
  12. CANADALI

ÇIKMA LASTİK NERDEN BULABİLİRİM

Ynt: ÇIKMA LASTİK NERDEN BULABİLİRİM Doğuş Bey ; Fiyatınız gerçekten uyğun ama şuanda o tip bir lastik düşünemiyorum.. Zannediyorum benim araç o lastiği kaldıramaz. ebat çok büyük gibi geldi bana

13. CANADALI

Ynt: ÇIKMA LASTİK NERDEN BULABİLİRİM internetten baktım ama , bulamadım yada beceremedim.... :-[ belki sitemizde bulabilirim diye yazdım.. Sağ arka tekeri yardım.. ( aracın arkası çakılda kayınca tekere ağac parçası saplandı.) 1 adet fazla yıpranmamış ( Kumho Ecsta STX 255/65/16 )...
  14. CANADALI

Merhaba arkadaşlar ; Aracımıın üzerinde bulunan takım lastiklerden 1 adedini Yarmış bulunmaktayım , Tamiride mümkün olmadığından yerine stepneyi taktım ancak stepnede hankok marka çıktı...yani bana 1 yada 2 adette olabilir. Kumho Ecsta STX 255/65/16 lastik gerekli ancak çıkma olursa daha...
  15. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Sagolun Mesut Bey ; Cümlemize.

16. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Teşekkür Ederim.. Gökhan.. vinçleriz dimi ;D ;D ;D
  17. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Teşekkür Ederim..Kürsat Bey ;
  18. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Teşekkür Ederim..

19. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Evet Sevgili Dostlarım; Hanımla beraber hafta sonu yaptığımız oto pazarları ve oto galerileri gezileri sonunda aralarında seçim yapmakta zorlandığımız araçları görme imkanımız oldu. Özellikle Rav4 ve Sorentoyu bir arada görmemiz ve incelememiz bizi doğru araca...
  20. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Kürşad Bey ; Biraz rav4 beni şaşırttı....demek istedim. :-\ :-\ :-\

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Geri