Arama sonuçlarınız

1. M

Şu Çadır Nasıldır Arkadaşlar

Peki şişme yataklarımız var. mat ve uyku tulumu gerekir mi? yoksa şişme yataklar yeter mi? ilk olunca hiçbir şey bilmeden insan tabi böyle araştırarak öğrenmeye çalışıyor. Ö�nümüzdeki yıl İnşallah daha tecrübeli oluruz. memnun kalırsak bu işi gelenekselleştireceğiz. D6503 cihazımdan Tapatalk...

2. M

Kamp Yeri Hakkında Fikirlerinize Ihtiyacım Var

Her ne kadar 8 yaşından beridir uzağında dahi olsam Karabük Benim Memleketimdir bizde eğriova göletine gitmeyi planlıyorduk. Sürekli çadır kurup bozamayız gibi geliyor. Çünkü biz hamaklarla semaverle mangalla falan oldukça geniş bir planlama yaparak gidiyoruz. insanlardan uzak bölgeler...
  3. M

Hayatı İdame Teknikleri

Sony xperia serisi D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. M

Kamp Yeri Hakkında Fikirlerinize Ihtiyacım Var

Merhaba Doğa sever arkadaşlar. uzun sayılabilecek bir süre için kamp yapacağız. on gün kadar ormanda kalmayı planlıyoruz. iki yer var karar vermemiz gereken. birinin video linkini aşağıya koyacağım. diğerinin görseli olmadığı için tarif ediyorum. Karabük Ovacık boduroğlu yaylası zamanında yayla...
  5. M

Hayatımızda bir ilki yaşayacağız. Çocukluğum köylerde geçti. geçmiş anılarıma güveniyorum. bir gün Büyük Ada'da ormanda otururken bu kararı aldık hayırlısı. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. M

ormanın derinliklerine gideceğiz. Çünkü kamu çalışanıyız. pardon lafı ve Kural hatırlatmaları duymak istemiyoruz. gerekirse sabaha kadar sohbet edip kahkaha atabilirmeliyiz. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. M

Yaz mevsiminde kullanılacak. Üç Kişiyiz. Mat yok pulum yok şişme yatak var. kendi arabamızla gideceğiz. Toplu alanlara değil ormanın derinliklerine. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. M

Ilk kez kampa gideceğiz. insanların olmadığı bir bölgeye ve çadırımız Şu aşağıdaki. sizce tercihimiz doğru mu arkadaşlar? Andoutdoor Monodome 5 Kişilik Çift Tenteli Çadır Fiyatı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. M

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

Aile için kaş İyidir demişlerdi bir araştırırsanız D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. M

Kamp Mutfağı Alışverişinde Sizce Neler Olmalıdır ?

Işin aslına bakınca zararlı olmayan bir şey yok gibi zaten o yüzden mangal teli ile ızgara ile falan idare edip gitmek lazım D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. M

Deneyim Yok İlk Kez Kamp Yapacağız Ve Hamak Lazım Ama Tavsiyesi Istiyorum Arkadaşlar

Neyse ki benzer bir fiyata bir dükkanda bulduk dokunarak bakarak Beğendik D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. M

Ben doğal ortamda tencerede yemek pişirme işine de pek akıl erdiremem. patatesi biberi atacaksın közün içine et pişirme imkanın varsa yalnızca bir mangal teli o kadar. dürüp ekmeye işine bakacaksın. zaten boğazına düşkün olup güzel yemekler yemek isteyen adam 5 yıldızlı otele gider. Kampta...

13. M

Ayakkabı Seçimi ?

Sandalet olmaz. Toprak rahatsız etmezse diken batar. diken batmazsa Çalı çizer. Tabii Kamping alanlarında taş döşeli ara yollarda yürüyecekseniz o ayrı. ama dağda sandalet olmaz. Tabii çok da kasmaya gerek yok Sonuçta komando değiliz geçireceğimiz zaman sınırlı ben de bir spor ayakkabının...
  14. M

Deneyim Yok İlk Kez Kamp Yapacağız Ve Hamak Lazım Ama Tavsiyesi Istiyorum Arkadaşlar

İda Yassı Hamak Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Yıldız Pamuk Hamak Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Bu ikisinin arasında kaldık. Tabii forumda da deneyim yok. Eğer bu linkler yasaksa peşinen özür dilerim. mesajım silinebilir sorun değil. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  15. M

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

Video: https://youtu.be/Or6Q3CFK1zY D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. M

Size mesafesini bilmiyorum ama Karabük Ovacık boduroğlu yaylası ve Karagöl mevkii süper. Karabük Yenice ormanları da iyidir. eğriova Göleti şeker Kanyonu Göktepe Yaylası. Yine kimsenin bilmediği ve uğramadığı Karabük Ovacık ta Çakallı Yaylası vardır. bakir bölgedir. bolca çakal bulunduğundan bu...
  17. M

Benim dikkatimi bir çelişki çekti alüminyum zararlıysa Alüminyum folyoda zararlıdır
  18. M

Ormanlarda çeşmelerden akan kaynak suları vardır o bölgede yaşayan insanlar ne şişe su bilirler ne damacana nerede klorlu su o suyu içerler ve sağlıklıdır nar

19. M

Karabük Yenice'de Gözlerden Uzak Kamp Için Tavsiyesi Olan Var Mı?

Merhaba arkadaşlar. Yaşı otuzun üzerinde dört arkadaş, karabük civarına temmuz ayında çadır kampı için gideceğiz. İlk kez doğada kamp yapacağız. Çadırımız, şişme yataklar, lamba, hamak, semaver, mangal, kamp sandalyeleri vs hazır. Kendi aracımızla gidip en az bir hafta kalmayı pilanlıyoruz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri