Arama sonuçlarınız

1. budaksener

"kamping Ve Trekking" Whatsapp Grubu Var!

Hele bir sorun bir sorun. geçen sene bir yere gittinizmi Koca bir hayır.. . TIRT

2. budaksener

Uludağ Da Kamp Için Yardımlarınız..

Yasaklandığına Göre birşeyler dönüyordur oralarda. R A N T
  3. budaksener

Orman Yasası'ndan Hareketle Kampçılık!

İnsanlar doğayı sevdiği ve o konuda bilinçli olduğu zaman onu korumaya başlar. Denize sevdalı birisi denize çöp atmaz doğa sever doğayı kirletmez zarar vermez. Yurtdışında tarihi batıklara dalış şirketleri dalış düzenler tek tük batılılardan bir dünya turizmden para akar ülkeye 24 saat dalış...

4. budaksener

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

14 şubat sevgililer gününe özel bir bilği olsun...Kampta ısınmanın bir yolu da uyku tulumu nda sevgilinize sarılmaktır. :p
  5. budaksener

Yazın denize düşseniz bile belli bir süre sonra ölürsünüz. 37 derece olan vücut sıcaklığının ısı kaybeder çünkü. Önemli olan dış sıcaklık değil vücudumuzu ne kadar iyi ya lıtabileceğimiz önemli . -10 derecede yazlık tulumla bir süre sonra donarsın. Zaman meselesi. Kışlık tulumun varsa dış ortam...

6. budaksener

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Ben yazlık çadır aldım bu sene gelirsenm onunla fiber direkleri donar.Kadir Kardeşim sen çadırı satılığa çıkarınca bu sitede senden de ümidi kestiydim. Kışın gidecek bir deli bulabilme ümidini yitirip. Bir tanede 4 kişilik ve bir tanede 1 kişilik 3 mevsimlik çadır aldım... Çadırları aldıktan...

7. budaksener

Özelleştirilmemiş Kamp Bölgeleri

Gereksiz konu çöplüğü yaratıyorsunuz. Hiç forumu sorgulayıp okumadan yazıyorsunuz. Bu tip sorularrın cevabı defalarca verildi.
  8. budaksener

Akşam akşam hiç güleceğim yoktu. :-D. İnce 999 bey hakkı. -42 de kampı kurmaya kalksamm çadıra ve kazıklarına yapışıp. donarım zaten :D Bende 3 tane yazlık uyku tulumu var birisi ultralight. İç içe geçirip bu kış günü balkonda yatıp bir denemek lazım. Komşular meğer bizim komşu kafayı yemiş...
  9. budaksener

Ayı Spreyi Temini

Ormanda düdük çalarak ilerliyorsun. Birde bakıyorsun işitme kaybı olmuş bir sağır ayı sana doğru koşmakta.. Hemen çantadan WD 40 ı yakmak için ve ayyıyı korkutmak için çıkarıyorsun oda ne çakmak yanmıyor. Ayı burnunun dibine geliyor ve çakmak elinden düşüyor. Ayı sana bir vuruyor ve sende...

10. budaksener

Kampa Başlayacağım, Fikir Istiyorum.

Ben nacak aldım. 25 liraydı bu yaz zam gelmiş. Secho Nacak Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al 15 lirayada katlanır testere aldım. 100 küsür para vermeye gerek yok katlanır testere ye.
  11. budaksener

Kampa Başlayacağım, Fikir Istiyorum.

Arrcroarks. bir musibet bin nasihate bedeldir demişler. Hüseyin bey, oturduğunuz ili söylememişsiniz. İstanbulda iseniz gidin Belgrat ormanına mesela. Şehire yakın bir ormanlık bölgede olsun hani. Kış zamanı mangallcılar piknikçiler olmadığı için o sessizlik ve hüşu içerisinde nirvanaya...

12. budaksener

6. Mesajım:Biri 9 diğeri de 4 yaşında 2 oğlum var. Bir mesleklkisesi yüksek okul birde fakülte...

6. Mesajım:Biri 9 diğeri de 4 yaşında 2 oğlum var. Bir mesleklkisesi yüksek okul birde fakülte bitirdim ama Türkiye gerçeği olarak şu an bir bankanın merkez deposunda silahlı güvenlik olarak çalışıyorum. Sıhhi tesisatçı, klima teknikeri, bilişim sistem yöneticisi ve en son 7 senedir güvenlik...
  13. budaksener

5. mesajım Bu kampçılık işinde gördüğüm şey insanların organize olamaması sizin gibi pek çok...

5. mesajım Bu kampçılık işinde gördüğüm şey insanların organize olamaması sizin gibi pek çok kişi ile temasa geçti ama kamp yapma günü gelince insanların işi çıkıveriyor. Bu nedenle ben tek başıma kamp yapacak şekilde kendimi ayarladım. Kırklareli çatalca taraflarında kaynak suyu kenarında...
  14. budaksener

4. Mesaj:scubatr.com üzerinden insanları organize edip pek çok dalış organizasyonları yaptım kar...

4. Mesaj:scubatr.com üzerinden insanları organize edip pek çok dalış organizasyonları yaptım kar amacı gütmeden. Siteden görebilirsin.Evim İstanbul Beylikdüzünde ve denize yakın tarafta. Arada bir gider limanın oradan denize girerim. .Yakuplu sahilinde balık bol ve deniz çok kirli değil.

15. budaksener

3. Mesajım :www.ucuzgezi.com ama site daha yeni daha yeni. Ben kamp malzemelerimi kış mevsimi...

3. Mesajım :www.ucuzgezi.com ama site daha yeni daha yeni. Ben kamp malzemelerimi kış mevsimi hariç diğer sonbahar ilkbahar ve yaz mevsimine göre aldım. Nerelere kamp atabilirim onu araştırdım. Amacım kamp videoları çekmek ve insanları bu site üzerinden çekip güzel bir topluluk oluşturmak.
  16. budaksener

2.mesajım:Hanım çadır tatili istemediği için. Sonra bu ay tek kişilik çadır aldım. Bu sene ben...

2.mesajım:Hanım çadır tatili istemediği için. Sonra bu ay tek kişilik çadır aldım. Bu sene ben hep ekipman düzdüm. Kamp acemiliğimi Çanakkale saroz körfezinde hem yüzme hem kamp şeklinde yaşamıştım geçen sene. Gördüğüm eksiklikleri tamamlamış oldum bu sene. Türkiye nin tek dalış forumu bana...
  17. budaksener

Birinci mesajım :Merhaba mesajını yeni fark ettim. İsmim Budak. Facebook dan budak şener olarak...

Birinci mesajım :Merhaba mesajını yeni fark ettim. İsmim Budak. Facebook dan budak şener olarak yada budaksener@gmail.com olarak bulup beni ekleyebilirsin. Kamp işinde bende bu sene kafayı taktıım yalnız evdeki hesap çarşıya uymadı. :-)Bu kamp işinde ailemide katayım dedim ve 4 kişilik çadır...

18. budaksener

Ilk Deneyim Için...

İlkbaharı yazı sonbaharı geçmiş 3 sayfa kamp diyaloğu geçmiş kimse kampa gitmemiş klavye başı kampçıları sizi. Yok efendim canım çok istiyormuş çok hevesli imiş . Adamlara özelden mesaj atılıyorsun tamam abi şu gün gidelim ... planını yapıp işlerimi erteliyordun başka arkadaşları geri...
  19. budaksener

İki tane tulumu üst üste giysek nasıl olur ? 2 yazlık tulum bir kışlık tulum edermi ? Deneyen varmı ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR