Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Uyku Tulumu Tavsiyesi

İntex yatak 10 numara bende var. Yazın kullanın bir sorun yaratmaz. Kışın üşütebilir. Üzerine ince bir Polat battaniye serersiniz olur biter. Altına koyacağınız matda yatağı taşlardan delinmeden korur Arabayla gideceksiniz tercih edilebilir. Evdeki yatağınızı aratmaz. Elektrik fişine takınca...

2. budaksener

İp ve Düğümler

Tüm düğümleri öğrenmeye çalışmak gereksiz. Önemli olanları öğrenin. Bunu kesin ezberleyin mesela her yerde lazım olur. Kendi çektiğim videodur. Video: https://youtu.be/ja2ocBPOd30
  3. budaksener

Quechua Forchlaz 70 Sırt Çantası Türkçe Detaylı İnceleme

Video: https://youtu.be/l5ybNabYMK0 iyi seyirler.

4. budaksener

Kamp Çadırı Ve Mat

Atlas Outdoor malın iadesini isteyip beni mağdur bırakmamıştır buradan teşekkür ederim. Buradan örnek olsun diğer satıcılara..
  5. budaksener

Kamp Çadırı Ve Mat

Şişme mat beni mat etti nasılmı işte videosu aşağıda :-D Video: https://youtu.be/IHMvJgTdMP4

6. budaksener

Cep : 0537 426 32 36 Bir mesaj atarsanız konuşuruz. Önce bir mesaj atın çünkü tanımadığım...

Cep : 0537 426 32 36 Bir mesaj atarsanız konuşuruz. Önce bir mesaj atın çünkü tanımadığım numaraları genelde açmam.

7. budaksener

Temmuz 15 - 16 müsaitim. Web sitemde de görebilirsin...

Temmuz 15 - 16 müsaitim. Web sitemde de görebilirsin http://www.ucuzgezi.com/forum/index.php/topic,26.0.html
  8. budaksener

Surekli Kamp Arkadaslari Aranıyor!!!

Evet bir anlamda da torunlar rahat rahat denize girip mangal yaksınlar mutlu ve özgür olsunlar diye şehit oldular. Emperyalist düzende köle olsunlar diye değil. Kemiklerinin sızladıklarına eminim. İstanbul Beylikdüzündeyim. Büyükçekmece sahillerinde mangal için belediye nin yapmış olduğu...
  9. budaksener

Bayram Sonrası Trekking Ve Whatsap Grubu

Merhaba organize olabilmek için aşağıdaki vereceğim bana ait olan site linkinden müsait olduğunuz günleri yazarak organize olabilirsiniz. Yoksa bir sene daha boş yere zaman kaydedebilirsiniz. Müsait olduğunuz günler ve gidebileceğiniz bölge

10. budaksener

Paralı olmasına karşıyım. Mangal yapan insan da mangal yapmak dan zevk duyuyor oda kendi çapında sitres atıyor. Mangal yerleri rüzgara göre belediye tarafından organize edilip harici yerlerde mangal yapılması engellenmesi. Bunu yapabilen belediyeler var. Özele verilen mekanların çoğu rezalet bir...

11. budaksener

Kırklareli - Kıyıköy Kamp Etkinliği

Sonuç ne oldu bayram zamanı ??
  12. budaksener

Kamp Çadırı Ve Mat

Rahatlıkta kural şudur. Kişi sayısından bir fazla kişilik çadır alma. Bu sebeple paran varsa bunu al. Decathlon yerine gidersen 4 taksit yapıyor. Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ FAMILY 4 ÇADIR Param yok diyorsan Ucuzundan bir 4 kişilik çadır alın. Yazın çadırın pek fazla önemi yoktur. Ortak...

13. budaksener

Sahilde bisiklet binmeye bile çıkamıyorum. Mangallar yüzünden hery er yangın yeri gibi. Sinir olacağıma evde kalıp sonraya bıraktığım şahsi işlerimle uğraşıyorum.
  14. budaksener

Likya Yolu Seçim

Ben evolit çanta için yerli falan yazmadım tekrar okuyun. Ben yerli malı sırt çantası bulursam istediğinim kalitede onuda tanıtıcağım diye yazdım. Kendi tanıttığım ürünün ne malı olduğunu biliyorum. Video: https://youtu.be/urEhzUdzG2c
  15. budaksener

Likya Yolu Seçim

YouTube da tanıttığım sizin iskeleti yok diye eleştirdiğiniz çantaya gelirsek. Çantanın bir iskelet sistemi de yok. İskelet sisteminin olmaması ilk başta bir dezavantaj olarak görülse de, hafif bir sırt çantası için ilk vazgeçilmesi gereken iskelet sistemi… Golite Jam, Mountain Lourel Exodus...

16. budaksener

Likya Yolu Seçim

Uslübümü eleştirerek beni itibarsızlaştırmaya çalışan ilk siz oldunuz. Özelden de mesaj atabilirdiniz. Forclaz çantanın kampda kullanışsız olduğunu yazmışsınız o kısmı okumuştum üstteki yazınızı okumamıştım ki iki yazı birbiriyle çelişiyor. Ne çantası olacak okul beslenme çantasımı forclazı...
  17. budaksener

Çadır Tavsiyesi ⛺️

Bazen aklıma şu soru geliyor .. Acaba bu soruyu soran kişi outdoor ekipmanları satan birisi olabilir mi ? Sizi girdiler siziiiiiiii. . . . Hemde yeni üye çoğu. Sizin gezenbilire hosting yardım parası vermeniz lazım bence. Bir hesap numarası versinde yönetim, gönlünüzden kopan 3 - 5 kuruş...
  18. budaksener

Likya Yolu Seçim

Ben fırsatçılık ile hepsiburadayı suçluyorum. Kötü niyetle olsa video çekip paylaşmaz indirim olunca da haber vermedim. YouTube yorumlarını okursanız 25 liraya o çantayı alıp sevinçle bana teşekkür mesajı atanları göreceksiniz. Kendime bir tane internetten daha sipariş edecektim ama önce...

19. budaksener

Likya Yolu Seçim

Ben fırsatçılık ile hepsiburadayı suçluyorum. Kötü niyetle olsa video çekip paylaşmaz indirim olunca da haber vermedim. YouTube yorumlarını okursanız 25 liraya o çantayı alıp sevinçle bana teşekkür mesajı atanları göreceksiniz. Kendime bir tane internetten daha sipariş edecektim ama önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR