Arama sonuçlarınız

1. budaksener

Forclaz 400 Xl Az Yer Kaplayan Şişme Mat

Öneriyorum. Dediğim gibi kullanırsanız sorun olmaz.

2. budaksener

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

Birde gümrük vergisi olmasa :-(
  3. budaksener

Kamp Çantası Önerebilir Misiniz ?

Parayı ne kadar çok çıkartırsan o kadar iyisini alabilirsin. Ama bir şeyin içinde kamp kelimesi geçiyorsa fiyatları 2 ile çarpıp adamı kazıklıyorlar tecrübemle sabitti :p.Üretimi bitmiş bir memleket olunca durumlar daha da vahim. Yerli çantalar var istanbul da ama uzun yıllar kullanacağım...

4. budaksener

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

Kanunlara bakarsan ormanda genelde kamp yapmak yasak. Doğa sevgisinin oluşmamasını isteyen zihniyetin (yoksa ormanları yakıp binaları otelleri konduramazlar 3. boğaz köprüsünü ormanların üzerinden geçiremezler) yasaklamak. Bu her konuda böyle, burada dalmak yasak hemşerim neden yasak ? Elin...
  5. budaksener

Forclaz 400 Xl Az Yer Kaplayan Şişme Mat

FORCLAZ 400 XL MAT Az yer kaplayan şişme mat detaylı inceliyorum. Kış kampı yapanlar, az yer kaplasın diyenlere kampçılıkda profesyonellik diyenlere hitap ediyor. Sakar arkadaşlarş anne babası ve eşlerinden izin alamayanlar uzak dursun :-) Ufak bedenini satın alırsanız daha az yer kaplar ben XL...

6. budaksener

Çadırda Kamp Yapan 5 Kişi Neden Öldü Tarih 8 Mart 2019

ÇADIRDA KAMP YAPAN 5 KİŞİ NEDEN ÖLDÜ Video: https://youtu.be/sOlbUvwoObU

7. budaksener

Freecamp Ultralight Hafif Ufak Uyku Tulumu İncelemesi

Bilhassa bisiklet ve motor kullanan arkadaşların işine yazın yarayacak ufak hafif bir uyku tulumu Freecamp Ultralight Hafif Ufak Uyku Tulumu Konfor +10C +21C Ağırlık 600 gr (ben tarttım daha hafif çıktı detay videoda) Video: https://youtu.be/UfouiCHsutQ
  8. budaksener

Lifestraw Su Arıtma Cihazı Hakkında

Bu su içtiğim su kaynak suyu idi bir zamanlar ama suyu içerken lağım kokusu aldım sonra öğrendim ki geri zekalı köylüler lağım vermeye başlamışlar çaya ki bu çayda alabalık üretilirdi eskiden. Ben nasılmıyım. Halen yaşıyorum. Videoya yoğun talep beğeni gelirse sidikli alafranga tuvaletten...
  9. budaksener

Karsuyu Ile Çay Demlemek: Swedish Torch

Aslında tencerenin altına minik çıta koysak o reçineler falan yapışmaz bende koymayı unuttum telaşeden. Kolanya iyi bir temizleyici o konuda.. ahanda benim video da bu :smiley: isveçliler bizim dedelerden öğrendi bu yöntemi belkide. Ben tek odunla ateş yakma diye çektim attım :p...

10. budaksener

Nh500 Outdoor Sirt Çantasi 30 Li̇tre Quechua Backpack Escape 30 Decathlon

NH500 OUTDOOR SIRT ÇANTASI 30 LİTRE QUECHUA BACKPACK ESCAPE 30 Decathlon Video: https://youtu.be/tvGxHKRz1bk Gördüm ki sitede çantadan bahsedilmemiş bilgi vermek için paylaştım. Satıcı falan değilim. Youtube kanalımı incelerseniz farkedersiniz. Doğa benim bir hobim gönül isterdi ki bir...

11. budaksener

Trekking + Yürüyüş

4 tane kullandığım çile çektirdiğim çantalarım var.Birisi dağıldı dağılanıda ibret olsun diye çekip atacağım :smiley: Bazen ufak olan çantayı önüme büyüğü arkama takarak hamile gibi dolanmaktayım. :p Az ağırlıkla yürüyüş öneririm. Çanta yürüdükçe ağırlaşır Ivır zıvırı yol üstünden satın...
  12. budaksener

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bıçağım yok diye kampa gitmemezlik yapma pratik bıçak bileme yöntemini öğren işini gör. Ameliyata değil kampa gidiyoruz neşter keskinliği değil sadece iş gören bıçak lazım.

13. budaksener

29 Ekim Sarıalan Kampı

O gün ben Anıtkabir'e kamp atacağım. Andımızı okuyacağım.
  14. budaksener

Bugün Kamp Var Kemerburgaz 13.10.2018

Vardiyalı çalışıyorum 2 gündüz 2 gece 2 izin .. Onun için tüh dedim.. Bu hafta cuma - cumartesi (26 - 27) izinliyim. Başka zamana kısmet artık. Teşekkürler ilgin için.
  15. budaksener

Bugün Kamp Var Kemerburgaz 13.10.2018

Tüh geç farkettim bende adam arıyordum o sıralar.

16. budaksener

Kamping Alanı Dışında Kamp Yapmak

Bu konuda bir video hazırlıyorum yakında tüm su sorunlarınızı videom ile çözeceksiniz :pÇöl şartları hariç.:D
  17. budaksener

Çakı ve Bıçak Seçimi

Bu bıçak işi bir hastalık taşımaktan zevk alma olayı var. Şehirde taşımak sıkıntı ormanda kampda taşıyoruz. İçgüdüsel bir şey galiba yıllarca bıçak kılıç taşımışız genlerimize işlemiş :-D Gülmeseler samuray kılıcıyla kampa gidecek adamlar var. Ben kampa ekmek bıçağıyla gidiyorum acayip iş...
  18. budaksener

Forchlaz 500 Trekkİng Uyku Tulumu 0° -5° Decathlon

3 Mevsim olarak ( sonbahar ilkbahar ve yaz) mevsimlerinde sıcak bir ilde 4 mevsim kullanılabilir bir uyku tulumu. Çamaşır makinesinde yıkanabilir olmasını ben sevdim. Forumda bu konuda çok soru var ayrı bir başlık altında tanıtayım dedim herkese tek tek yazmaktansa Video...

19. budaksener

Çadır Seçimi

O parayı çadıra vereceğine uyku tulumuna ver yazıktır çadıra verme. :smiley: Bulabilirsen bu çadır 3 mevsim için iyi bunun 3 kişiliğide var. Artan parayla da bu uyku tulumunu al. yine artan parayla kamp gereçleri al ;-) Birde bu uyku tulumunu al iş bitsin 3 mevsim kamp için
  20. budaksener

Nurgaz Portatİf Kamp Sobasi ?

Merhaba arkadaşım kampı nerede atacaksın sonbaharda Antalya da mı Bolu da mı ?? Burası önemli bir nokta :-D Çadır dışında yok odun toplamaktı yok kamp ateşi yakmakdı (ağaç diplerinde yakma) derken koşuşturmadan üşümezsin kamp ateşi başında ısınırsın. Sana lazım olan çadırda uyurken seni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri