Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
faruk abi senin sarı belada kaçtane ekzoz var yürüdümü her taraftan duman çıkıyor :) video ve resimler harikaydı devamını bekleriz.kapadokyadan selamlar
Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Duyurusu
kayserili hemşerilerim bir kayserili olarak sizlerle beraber arazide olmak isterdim ama iş gereği kapadokyada bulunuyorum buraya etkinlik düzenleyecek olursanız çalışmadığım zamana dekgelirse sizlere katılabilirim ve...
Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)
şuan ben kapadokyadayım memuriyet ten dolayı şarkımı hafikte yaptım o bölgeyi çok iyi bilirim sivas ikinci memleketimdir benim. siz merkezdesiniz heralde
Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)
geziniz çok güzel olmuş. hafik tozanlı ve celallı tarafını denedinizmi oradada çok güzel arazi var
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)
mrb arkadaşlar.siteye kapadokyadan yeni katıldım (TB5D) amatör lisansım var.ayrıca profosyonel olarakta mesleğim gereği telsizlerle haşırneşirim.güzel bir site.
Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu
Ad - Soyad:Dilaver ÖZTÜRK
Doğum Tarihi Ve Yeri:Kayseri (görev gereği Nevşehir)
Memleket:Kayseri
Semt:Nevşehir merkez
İlgi Alanı:gezi.doğa yürüyüşü,otomobil,avcılık ve atıcılık
Not:ranger-38@hotmail.com
Ynt: Nevşehir' de Atlı Doğa Yürüyüşü
göremede ilk ve son ata binişimi kendimi dikenli çalının üzerinde bulunca noktaladım. at üzerindeki binicinin acemi veya usta olduğunu bilir ona göre davranırmış ;D