Arama sonuçlarınız

1. R

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... faruk abi senin sarı belada kaçtane ekzoz var yürüdümü her taraftan duman çıkıyor :) video ve resimler harikaydı devamını bekleriz.kapadokyadan selamlar

2. R

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... faruk abi kapadokyaya geldin ama bi çayımı içmedin.alacağın olsun.birdahaki sefere misafirim olmazsan toyotanın plakası elimde cezasını keserim. (hacıbaba restoranın orda konuşmuştuk resmi elbiseli idim hatırlarsan) selamlar
  3. R

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Duyurusu

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Duyurusu kayserili hemşerilerim bir kayserili olarak sizlerle beraber arazide olmak isterdim ama iş gereği kapadokyada bulunuyorum buraya etkinlik düzenleyecek olursanız çalışmadığım zamana dekgelirse sizlere katılabilirim ve...

4. R

Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009) şuan ben kapadokyadayım memuriyet ten dolayı şarkımı hafikte yaptım o bölgeyi çok iyi bilirim sivas ikinci memleketimdir benim. siz merkezdesiniz heralde
  5. R

Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009)

Ynt: Sivas 4 Eylül Baraj Gölü Çamur Etkinliği (13 Aralık 2009) geziniz çok güzel olmuş. hafik tozanlı ve celallı tarafını denedinizmi oradada çok güzel arazi var

6. R

Telsiz Hakkında Yardım

Ynt: Telsiz Hakkında Yardım vx7r gerçekten güzel bir telsiz.bende var ayrıca birde kenwood var ama yaesu bir başka tam bir casus ;D

7. R

Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı) mrb arkadaşlar.siteye kapadokyadan yeni katıldım (TB5D) amatör lisansım var.ayrıca profosyonel olarakta mesleğim gereği telsizlerle haşırneşirim.güzel bir site.
  8. R

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu Ad - Soyad:Dilaver ÖZTÜRK Doğum Tarihi Ve Yeri:Kayseri (görev gereği Nevşehir) Memleket:Kayseri Semt:Nevşehir merkez İlgi Alanı:gezi.doğa yürüyüşü,otomobil,avcılık ve atıcılık Not:ranger-38@hotmail.com
  9. R

Nevşehir' de Atlı Doğa Yürüyüşü

Ynt: Nevşehir' de Atlı Doğa Yürüyüşü göremede ilk ve son ata binişimi kendimi dikenli çalının üzerinde bulunca noktaladım. at üzerindeki binicinin acemi veya usta olduğunu bilir ona göre davranırmış ;D

10. R

Fotoğraflarla Nevşehir

Ynt: Fotoğraflarla Nevşehir gerçekten çok güzel kareler çekmişiniz teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri