Arama sonuçlarınız

1. 3

Niğde-Aladağlar-Kapuzbaşı Şelaleleri

Ynt: Niğde-Aladağlar-Kapuzbaşı Şelaleleri fotoğraflar çok güzel yalnız şelalenin olduğu yer niğde değil kayseriye bağlı. aladağlarda ise 3 şehrin arazisi var.

2. 3

3 günlük kayseri gezisi yorumlarım...

Ynt: 3 günlük kayseri gezisi yorumlarım... Öncelikle Kayseri'yi beğenmenize sevindim. Söylediğiniz gibi ülkede bu kadar düzenli bir başka şehir daha yoktur sanırım (konya ve adana yakllaşıyor sanki). onun dışında suya gelince erciyes suyu diye bişey kalmadı bayağı bi önceydi o. şimdi suların...
  3. 3

Çelik Kukri

Ynt: Çelik Kukri arkadaşlar bu kukri tam olarak ne işe yarıyor. profiline bakınca tam olarak bi anlam yükleyemedim. kavisden dolayı bıçak niyetine kullanılamaz doğrama yapılamaz. olsa olsa fazla kalın olmayan dalları vurarak kesmek için kullanılacağı aklıma geldi. bir nevi küçük balta işlevi...

4. 3

Ne İçin Geziyorsunuz?

Ynt: Ne İçin Geziyorsunuz? gözüm gönlüm açılsın daralan ruhum genişlesin ve bilgiye aç olan beynim doysun maksadıyla.
  5. 3

Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz?

Ynt: Trene En Son Ne Zaman ve Nereye Gitmek İçin Bindiniz? 27 martta izmitten adapazarına gelmek için bindim ama bölgesel ekspres sayılmaz derseniz en son kasım 2010 da güney ekspresine binmiştim. koltuklar geniş ancak sert ve anatomik olmamasından ötürü yorucu geçti

6. 3

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor gün doğdu hep uyandık stadlara dayandık beşiktaşın uğruna biz bayraklara dolandık semtimiz kartal semti aşık eder herkesi üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi işte biz kötü günde hep omuz omuzayız övünmek gibi olmasın biz karakartallıyız

7. 3

Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?..

Ynt: Kampta Rahat Etmek İçin Çakı - Bıçak Seçimi ?.. bi tane pense bir tanede bu bıçaktan aldığınızda her türlü arazide yarı yolda kalmazsınız sanırım. http://www.impactguns.com/store/617717212819.html
  8. 3

Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011) süper bir gezi olmuş fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla. doğa harika gerçektende. ağaçların arasındaki göl çok güzeldi. yeni kamplar yeni fotoğraflar istiyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
erdemkiramer

Çevrimiçi üyeler

Geri