Arama sonuçlarınız

1. mamix_34

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

2. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım abi vinç 740 tl geldi taktırmasıda 100 tl vinç montaj yatağı 150 =990 tl mal oldu şimdi yeni eve girdim kemerburgaz'daydım biraz gezindim resim çekemedim sağolsun arkadaşım heyecandan resim çekmeyi unutmuş :D ormandan çıktığımda kendim bir kaçtane çektim...
  3. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım sonunda vinç'ide taktım çok şükür baya güzel oldu resmen arabanın havası değişti :)

4. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım hayırlı olsun gülegüle kullanın
  5. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım sorma abi bugün bütün günüm arabayla geçti :D dün sipariş ettiğim vinç montaj aparatı geldi onu monte ettim yarın allah nasip ederse vinç geliyor onun montajını yaptımmı işim tamam :) gerçek manada hastalık bu iş

6. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım maşallah cıvıl cıvıl duruyor :)

7. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bugün çok istedim araziye çıkmayı ancak kısmet olmadı yine asfaltdaydım :(
  8. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım 3100 tl mal oldu kendim ilk takma işini beceremediğim için ustaya taktırdım birde ön siperlik menteşelerini değiştirdim toplamı 3100 buldu çok sağolun :) ben aldığımdazaten bu üstündeydi yani değiştirmedim
  9. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım yeni tente çok yakıştı :)

10. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım sagolasin kardesim

11. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım ...
  12. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım maşşallah güzel araç güle güle kullan :)

13. mamix_34

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım .......
  14. mamix_34

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Masallah cok guzel bir arac allah kaza bela vermesin gule gule kullanin
  15. mamix_34

CJ 5 İÇİN ÇIKMA TENTE GRİ

Ynt: CJ 5 İÇİN ÇIKMA TENTE GRİ Ten rengi mevcutmudur 2.el de

16. mamix_34

hararete sorunu :(

Ynt: hararete sorunu :( motoru stop etmeden bekliyorum ve normale dönüyor,ustaya sordum bana normal olduğunu söyledi ancak hala içimde bir kuşku var hararet yaparsa sonuçları çok ağır olur.iki adet gösterge var biri orjinal göstergesi diğeri civalı gösterge ikisininde sonuçları aynı
  17. mamix_34

hararete sorunu :(

Selam 67 willys sahibiyim yolda hararet 100 dereceye kadar çıkıyor yolda sağa çekip 2 dk dinlenince normale dönüyor ancak yine fazla geçmeden yükselmeye başlıyor sizce sorun nerdedir :-\ Yardımlarınız için teşekkürler....
  18. mamix_34

siyamı ten rengimi ?

Ynt: siyamı ten rengimi ? Oneriniz icin tesekkurler

19. mamix_34

siyamı ten rengimi ?

Ynt: siyamı ten rengimi ? kahve güzel renk anlaşılan bende kahveden yana düşünücem belki biraz masrafım artıkcak ama olsun.Biraz araştırdım kahve güzel uyuyor iç döşemeleride aynı renk yaptıkmı sorun kalkıyor ortadan.siyah alırsam masrafsız sadece tenteyi takmam yeterli oluyor
  20. mamix_34

siyamı ten rengimi ?

Ynt: siyamı ten rengimi ? Zaten kesinlikle orjinal olucak ancak kafamda hep soru isareti kaliyor siyahmi yoksa ten rengimi bu konuda net bir karar versem rahatlicam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri