Arama sonuçlarınız

1. tuncaaayy

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu öz önce kayışdagında nihat ustanın ordaydım...kayışdagı tam kıvamında işi olmayana süper adranalin olur..

2. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. flanşları takayım deneyip ona göre kestirecegim bizim çocuklara..
  3. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. o cj ile çok ugraşıldı..güzel oldu ama çok fazlası ile masraflı iş bence..

4. tuncaaayy

Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009)

Ynt: Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009) bir haftasonu ayarlayalımda gelirim abi!
  5. tuncaaayy

Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009)

Ynt: Ormanlı Karadeniz Sahilinde Kilometrelerce Off-Road Gezisi (13 Temmuz 2009) abi kumsal bomboş ??? istanbullu henüz keşfetmedimi orayı?

6. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. verdiginiz linkleri inceledigimde dana 44 arka difransiyelimde agır iş tipi aks kullanırsam 37'' i saglıklı kullana bilirim..fakat ön dana 30 da(bir ara kafam karıştı amc 20 yazmışım pardon) en fazla 35'' kullanabiliyorum..eger ön difransiyeli dana 44 e çevirmeyi...

7. tuncaaayy

Kuzey Kıbrıs Off-Road Kulübü'nün Artık Parkuru Var !..

Ynt: Kuzey Kıbrıs Off-Road Kulübü'nün Artık Parkuru Var !.. parkurunuz hayırlı olsun..resimleri bekliyorum!
  8. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. bahsettiginiz kilitli difransiyeller,şapkalı akslar ve aleminyum jantlar bende mevcut..flanşlar sayesinde kanallarda + bir avantajım daha oldu..ayna mahruti oranı 41.10 kurtarmazmı acaba ???
  9. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. hayırlısı ,selamlar..

10. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. aracındaki difransiyel oranlarını da göz önünde bulundur bence,

11. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. orkun cj sine SOA(makasları difransiyellerin üstüne alma)yaptıgı için problem yaşamıyor.. biraz araştırma yaptım..yaşaya bilecegim problemlerin bir kaçı şunlar; amortisör alt baglantısı yani makas tablası çabuk kırılabilir, SOA işlemi yapmadan sadece kupayı...
  12. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: Cj 'ye 37'' Lastik ?.. orkun'un cj dekilerde 37'' idi galiba onada bir sorayım..

13. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

Ynt: cj ye 37'' lastik.. ufuk abi,benim cj deki difransiyeller farklı demişti bana.. bir daha sorayım..
  14. tuncaaayy

Cj 'ye 37'' Lastik ?..

arkadaşlar selamlar.. benim cj ye uzun zamandır 37 '' lastik düşünüyorum!sebebine gelince şu anda üstünde bulunan 35x12,5x15 wranglerler den memnun olmayışım,artık yıpranmış olmaları ve her zaman aklımı kurcalamış bogger ları deneme istegi birde olmuşken 37x13x15 e geçip biraz daha yükseklik...
  15. tuncaaayy

Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Küçükyayla Keşif Gezisi (12 Temmuz 2009) valla güzel gezmişsiniz...fotograflarda süper... selamlar. :)

16. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu hayırlı olsun..vermeseydin vinci keşke. :-\.güle güle kullan.. neyse konuyu fazla kaynatmıyiim..selamlar..
  17. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu inşallah
  18. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu varmı arabaya ait bir link çıkartamadım..? metal hard top lı olan mı?

19. tuncaaayy

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu bendim o ;) dedim şu kalan köfteleri vereyim ama durmadın..bi dahakine beklerim..selamlar..
  20. tuncaaayy

Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri... günaydın arkadaşlar!!kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri