Arama sonuçlarınız

1. B

Satılık 4x4 Kışlık Lastik

Merhabalar elimde 265/70/17 kışlık arazi aracı laştikleri mecvuttur 4 adet az kullanılmıştır piyasa değeri 4000 tl olup 3000 tl ye bırakıcam mevki istanbul anadolu yakası

2. B

Satılık Off Road Lastik Ve Jant Takımı

merhaba benim elimde 265/70/17 arazi araçı lastiği mecvuttur amerıkama malı lastikler az kullanılmış fiyatı 3000 tl 4 adet
  3. B

Lıncon Navıgator Önden Gelen Ses

Masallah formda kimse yok herhalde nerde bu amerıkancı ford linconcular

4. B

Dönüşlerde Araç Kasılıyor.

Merhaba 99 navıgator aracımvar sag ve sola dönüşlerimde araca kasılıyor ve alltan nerden geldını anlamadım aks yerine cıkıp giriyormus gibi ses geliyor aks söktük baktı usta birsey yok ustanın dedigi araç kendi kendine arazi moduna geçmiş ekranda 4x 4 ısıgıda yanıp sönüyor 5 km gittikten sonra...
  5. B

Lıncon Navıgator Önden Gelen Ses

Arkadaşlar lıncon navıgator aracım var 99 model ön alttan. Dönüşyaparken saga sola cok sertbirsekilde sanki aks yerınden cıkıp giriyormuş gibi ses geliyor ses gelmeden önce ekranda 4 x4 ısıgı yanıp sönmeye basladı bu konuda bilgisi olan varmı acaba sol aks söktük baktık birsey yok usta bu...

6. B

1999 Lincoln Navigator 4×4

Merhabalar bende de 99 modeli var suanda sizin sıkıntıya brnzer bir sorun yasıyorum benım araçda yolda giderken biranda4x4 ısıgı yanıp sönmeye basladı sonra mahalle arasında saga sola dönüşlerimde alttan aks cıkıyormus yerine giriyormus gibi sürtme ses geliyor maslak da bir ustaya gittim...

7. B

Mitsubishi L200 4x4 Lambası Yanıp Sönüyor - Acil Yardım!

Merhabalar bende 99 lıncon navıgator araç var dün aniden sag ve sola dönüşlerde alttan aks cıkıyormus gibi sesler gelmeye basladı ama öncesinde 4x4 ısıgım yanıp sonmeye basladı bugun bır ustaya gittim aks tekini söktü ve bosluk yok dedi sonra bilgisayara bagladı aracı eskı versiyon oldugu ıcın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri