Arama sonuçlarınız

1. incvz67

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... inşallah diyelim....zaten 2011 de zirve yapamadık yağmur sis olayı çok fazlaydı...hele hacivanak yaylasından karmik yaylasına yürüyüşümüzde son 2 saatte acaip bir yağmurda kaldık...arkadaşlar çadır kuralım dediler...

2. incvz67

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri into wild gerçekten etkileyici bir film.... umarım bunun gibi lezzetli filmler ,burada paylaşmaya devam edilir.
  3. incvz67

Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar

Ynt: Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar aslında modelleri ayrıntılı olarak gösterseydiniz iyi olurdu...evet yabancı markaların fiyatlarının yüksek olduğunu biliyoruz ..öğrenmek istediğim yerli markalar...keşke fiyatları ile birlikte olsaydı güzel olurdu...ilgilenirseniz...

4. incvz67

Kars Sarıkamış Kayak Merkezi

Ynt: Kars Sarıkamış Kayak Merkezi haklısınız...gezenbilir kış sporlarında da olmalı..eğer 2011-2012 sezonu sömestr tatilinde...sarıkamışta olabirim diyorsanız.. bende orada olacağım...tarihlerimi kesinleştirmedim..ilerleyen zamanda buradan yazarım.. 20 ocak cuma günü akşamı okullar tatil...
  5. incvz67

Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi bu yıl bu kadar......arkadaşlar....4 yıldır kaçkar bölgesine geliyorum ilk kez bu kadar yağmurlu sis li görüyorum büyük ilhtimalle bizim orada olduğumuz tarihlerde zirve çıkışları hep iptal olmuştur ...ama bugün aldığım haberler bi kaçgündür ilk kez...

6. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi ayderdeki resimler....

7. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi trovit yaylasından aydere giderken resimler
  8. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi trovit ve inerken çadır çevresinde güzel resimler çektik yukrdan z şeklideki horon geçitine araç yolu yapılarak palovit,amlakit,apivanak yaylalarına yol yapılmış ve palovit baya büyük bir yaylaymış gerçi biz göremedik....trovitte ben..bir kamyonete...
  9. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi 1 saat yağmur alltında yürüdük...ama ot boyları yüksek olduğundan botlarımız yukarıdan su aldı dolayısı ile hepimizde moraller sıfıra indi... neyse yavaş yavaş çoban çadırına geldik ben arada bir düdüğümü çalıyordum....içeriden birileri çıktı ellerinde...

10. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi nerde kalmıştık...bu arada ..hacivanak yaylasına kadar her şey normal seyrinde geçti...ama 3200m lik aşıtı geçip 2600m lik karmiğe inip...tekrar 2900m ye çıkıp apivanak yaylasına ulaşıp buradan zirve tırmanışı için soğanlı göl rotasına çıkacaktık... malesef...

11. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi 4x4 araç ile yol açılan tüm yaylalara ulaşabilirisiniz hacivanak yaylasına bile...ayrıca elevit yaylasından trovit-palovit-amlakit apivanak yaylasınada ulaşırsınız... ayder tarafından giderseniz ..bir sürü yaylaya araçla çıkarsınız...
  12. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi paylaşıma devan edicem....

13. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi karmik yaylasına yol alıyoruz ama dedilerdi orada 1 ev yaşıyor ...oda çobanlık yapanlar geçen onlara hayvan satmışlar köpekleri varmış kangal ısırıyomuş.. beni bir korku aldı sırf bu yüzden yaylanın için egirmeden etrafından dolanırız diye...
  14. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi hacinakta geçirdiğim gece nedense gözüme uyku girmedi.. haşim arkadaşım çok güzel uyudu...mustafa ise saat 4 gibi uykuya daldı ben çadır nöbeti tuttum.gelmiyo işte uyku ne yapayım dedim sabah olsunda bari demeye başladım ...geçen yıl şişme matım vardı..bu...
  15. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi bu arada elevitte soruyoruz hacivanak ne kadar sürer diye herkes 2 saat diyor... yolun yarısına geldik 3-5 kişilik bir grup geriye dönüyor onlara sorduk ne kadar yol var diye demesinlermi 2,5 saat...ama bunlar bizin gibi bölgenin dışından gelmiş...

16. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi 3 saatlik yürüyüşle elevite vardık... nerede dinlendik yok yok bakkalın önünde....ama hata yaptımızı sonra anladık...aslında iki tane daha kahve varmış biraz üst taraftakinde ise hem lokanta kısmı bile varmış.. bir muhlama yedik çaylarımız içtik dinlendik...
  17. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi çat yaylası 1250 m yükseltide idi.. elevit ise 1800m yol muhteşem bir vadinin içinden geçiyor ..bir ara dere kenarında dinlendik ...bu gün bizim hazırlık yürüyüşümüzdü..sırt çantalarımız ağırlıklarımızı...hatta hamlığımızı atma günüydü ..aslında iyide...
  18. incvz67

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi cancik pansiyon muhteşemdi bu arada bize serenderin anahtarını verince sevindim...bir gecelik uykusuzluktan sonra burası hepimize süper geldi..derenin kenarında güzel bir akşam yemeği yedik çayımızı içtik ..ben arkadaşlardan önce yattım..sabah...

19. incvz67

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... gezimizin fotoğrafları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79221.new
  20. incvz67

gezimize..31 ağustos(ramazan bayramın 2. günü trabzon otogarında buluşması) ile başladık.... önce gıda alışverişi için markete gittik...sonra otogara dönüp..pazar ilçesine hareket ettik.2 saatlik yolculukla pazara geldik ve iner inmez ayder dolmuşlarına binerek ...çamlıhemşin ilçesinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri