Arama sonuçlarınız

1. incvz67

kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012

Ynt: kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012 inşallah görüşürüz oralarda...kavrunda cep telefonu çok zor şahin pansiyonun köşesinde bi yerde turkcell çekiyodu ama..ayderde telefon sorunu yok...bu arada tek başına olursan kaçkar kuzey çıkışı çok zorlar seni...biraz zorlu bir tırmanış...

2. incvz67

Ynt: kaçkarlara yolculuk planlaması 20-25 ağustos 2012 bu etkinlik bir aksilik olmazsa bayramda gezenbilir dağcılık grubunun planladığı kaçkar zirve ve trans etkinliğin iptal olması üzerine murat arkadaşımızla kavrun rotası üzerinde kuzey rotası kaçkar zirve yapılması düşünülmektedir...
  3. incvz67

Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012)

Ynt: Gezenbilir; Trans Kaçkar Etkinliği (18-21 Temmuz 2012) KAÇKAR rotasını nasıl planlamaktasınız...4 yıldır kaçkarlara gidiyorum...ve her yıl beni kendine çekiyor yine....

4. incvz67

arkadaşlar 2008 yılından beri heryıl düzenli olarak doğu karadenize gidiyorum..2010 yılında aybars arkadaşımla yaptığım turu ve zirve tırmanışını unutmam mümkün değil.... aslında nasıl vakit ayırabilirim diye düşünürken son ana kadar kesin kararımı veremedim...ve sanki bu yıl gitmeden...
  5. incvz67

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) BENİN ANLAYAMADIĞIM KONU: bu festival'de her ne kadar gezenbilir doğa sporları festivali adı kullanılsada..aslında off Road festivaline dönüşmüş ,lütfen kusuruma bakmayın..başlığı ilk sayfadan beri okuyorum ve...

6. incvz67

Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012) a

7. incvz67

Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16-17 Haziran 2012) gezimiz başından sonuna kadar çok güzel geçti...2 gün içinde o kadar çok hızlı yaşadıkki...ilk defa aladağlarda olmak büyük bir mutluluk...bu arada bu etkinlikte tanıştığım tüm arkadaşlara selamlar.... efe abinin dediği gibi...
  8. incvz67

Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012)

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) güzel bir haber
  9. incvz67

Zirve Dağcılık - Niğde Aladağlar Batıdan Doğuya Trans (14 - 20 Haziran 2008)

Ynt: Zirve Dağcılık - Niğde Aladağlar Batıdan Doğuya Trans (14 - 20 Haziran 2008) fotolar süper gitmiş gibi olduk....ama gerçekten gitmek lazım oralara

10. incvz67

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) murat arkadaşım 26.8 km lik çıkış iyi oldu 1640m ye ama ben son 50 m de nedense zorlandım....akşama güzel bir uyku çektim..sonraki bacaklarımın baya zorlandığını farkettim .neyseki 2 günde geçti.... eee nede olsa...

11. incvz67

Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan

Ynt: Şanlıurfa Göbeklitepe Kazıları Tarihi Altüst Ediyor: 12 Bin Yılık İnsan inanılmaz ....bilgiler..... ama üzücü olan şu..yurt dışında göbekli tepe kazısı ile şimdiye kadar bir çok haber yapılmış... ama ülkemiz haber kanalları bu duruma duyarsız kalmış..gerçi insanlarımızında bu tür...
  12. incvz67

Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) o kadar çok kişiye esin kaynağı oldunuz oktay bey....özellikle pekte bilinmeyen beyazsu yaylası ve karçal dağı bölgesi hakkında...

13. incvz67

Kaçkar Rotaları

Ynt: Kaçkar Rotaları arkadaşım bu tarihlerde zaten yüksek rakımlı yaylalara giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız...amatör bir tırmanış için kesinlikle olmayacak bir tarih...ben 4 yıldır kaçkar zirve yapıyorum ağustos ve eylül aylarında tabiki....bölgenin zorluklarını vadilerini az çok...
  14. incvz67

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri alaskaya petrol şirketine çalışmaya giden bir grup işçinin uçağı düşer ve bazıları canlı kalmayı başarır....soğuk kar ve kurtlarla olan bir mücadele.... gri kurt... adlı film...
  15. incvz67

Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012)

Ynt: Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012) bölge hakkında tanıtım ...rota,kamp alanları,resimler olsa çok iyi olur takipteyim bende...

16. incvz67

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012) saolasın murat arkadaşım...tam okulların tatil haftasına denk gelen bir etkinlik olmuş ve ben daha önce aladağlara hiç gitmedim .. ayrıca sizin gibi deneyimli arkadaşlarla olmaktan mutluluk duyacağım.... biliyosun...
  17. incvz67

Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü

Ynt: Kazbek Dağı; Bir Tırmanış Öyküsü güzel bir anlatım...güzel kareler ilker kardeşim... evet murat beyinde dediği gibi çok fazla tahrik edici olmuş bu resimler ve anlatım... kesinlikle gürcistan gidilmesi gereken bir yer ...meşhur kafkaslar ise görülmmesi gereken bir yer....kazbek herzaman...
  18. incvz67

Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Emler Zirve Tırmanışı (16 - 17 Haziran 2012)

19. incvz67

Ailem ile Bolu Kartalkaya'ya Gitmek İstiyorum

Ynt: Ailem ile Bolu Kartalkaya'ya Gitmek İstiyorum yıllardır kartalkaya giderim... evet oteller bize göre pahalıdır ... kartal otel ve grand kartal aynı grubun oteli dorukkaya ve kaya palozzo ise yine farklı bir grubundur. birde dorukkayanın alt tarafında sadece oda kahvaltı veren borderın...
  20. incvz67

Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi

Ynt: Eylül 2011 Rize Yaylaları Gezisi zirve yapamadık yağmur sis olayı çok fazlaydı...hele hacivanak yaylasından karmik yaylasına yürüyüşümüzde son 2 saatte acaip bir yağmurda kaldık...arkadaşlar çadır kuralım dediler yıldız gölünde. ben birazdaha yürüyelim trovit yaylasına kadar inelim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri